- Poruka
- 55.627
Jel to znaci da si ih ti znao?Uze mi reč iz usta.
Džentlmen zna i razume skoro sva ova pravila čak i ako ih ne pročita.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to znaci da si ih ti znao?Uze mi reč iz usta.
81. Pokušajte otići na svako vjenčanje na koje ste pozvani. Ljudima to znači više nego što mislite.
a ostala polovica je ipak korisna
Evo sve trčim.
Pola ovih pravila smišljeno je kako bi se drugi dočepali mojih bogatstava.
![]()
a ostala polovica je ipak korisnaevo mislim da je ovo posebno važno
42. Ako ste jedini muškarac na isključivo ženskom satu pilatesa, ne dahćite i ne stenjite.![]()
još bih nadopunila i ne nosite helanke
zamišljam te kako vježbaš pilates i frkčeš kao
![]()
Ovdje pomislim na svoju dragu sestričnu kada krenu audiozapisi u pol' tri ujutro, pri čemu prvi glasi: "Popila sam..."63. Javljajte se prijateljima kad vas nazovu. Ponekad budite onaj koji zove.
A i pravi džentlmeni ne gube vreme tek tako na čitanje nekih bzv 125 stavki.Uze mi reč iz usta.
42. Ako ste jedini muškarac na isključivo ženskom satu pilatesa, ne dahćite i ne stenjite.![]()
još bih nadopunila i ne nosite helanke
![]()
i samo hukcem, tera me da nesto fizikalisem, MUSKI, da nacepam drva npr.
a ti si kao punisha? idi begaj
Evo sve trčim.
Pola ovih pravila smišljeno je kako bi se drugi dočepali mojih bogatstava.
![]()
jer si skrtac, bojis se da te ne opljackaju, a mene bas zabole, nek' mi uzmu sve, zena ote kuce, VUCJAKA od mene, a ostavise macku, i maciji izmet meni
Dopalo te najbolje.jer si skrtac, bojis se da te ne opljackaju, a mene bas zabole, nek' mi uzmu sve, zena ote kuce, VUCJAKA od mene, a ostavise macku, i maciji izmet meni
ma, odnece i macku kcer, sad se ne boji da cu da je izbacim... nego nije stigla, cek da proverim...tu je jos, ja sam je nahranioDopalo te najbolje.
Da sam na tvom mjestu, slavio bi.
odnesose i macku, sad sam saam, a ti krijes finansije - kako sam ja otvorena knjiga, sta mislis, da se ne ispovedam?Dopalo te najbolje.
Da sam na tvom mjestu, slavio bi.
Ti li si bese trazio da mi dodjes ovde? ijaooo
pa jel vidis da ja zivim nocnu moru, sve mi se raspada? samo me iq genija odrzava da ne potonem, kakav crni americki san,to ne postoji, samo imas malo ili mnogo vise para, jer si sluga mamonu
Da, želja mi je živjeti jamerički san, a ti umjesto da si mi našao posao i dao državi jamstva, samo si me otpilio.
![]()
A dobro, nećemo sada baš toliko mračiti, ima tu i dobrih strana kada odu žena i djeca.ma, odnece i macku kcer, sad se ne boji da cu da je izbacim... nego nije stigla, cek da proverim...tu je jos, ja sam je nahranio
jos malo i ovaj titanik ide pod vodu, c'est la vie
Znam, ali vi tamo imate II. Amandman... što će ti žena i djeca kada ti zakon dozvoljava da puškaraš kao nespašen.pa jel vidis da ja zivim nocnu moru, sve mi se raspada? samo me iq genija odrzava da ne potonem, kakav crni americki san,to ne postoji, samo imas malo ili mnogo vise para, jer si sluga mamonu
ali moji svetonazori su posve drugaciji od tvojihA dobro, nećemo sada baš toliko mračiti, ima tu i dobrih strana kada odu žena i djeca.
Konačno doma možeš doći nadrogiran i pijan kao ćuskija, izvaliti se u odjeći u krevet, znajući da ti nitko neće zvocati.
Nije baš da je kraj svijeta, što misliš zašto se ja nikada nisam ženio?
Pa tek sada se možeš raspojasati kako treba.
ma pusti ih, nemaju pojma, samo ol' school zna za dzentlmenstvoNa jednoj džentlmenskoj temi šta da pročitam
![]()
Pa to je OK, podržavaš talijansku mafiju, oni isto vole mačke i II. Amandman, ne vidim u čemu je problem.ali moji svetonazori su posve drugaciji od tvojih
https://www.spokesman.com/stories/2010/apr/06/top-15-godfather-quotes-about-family/
So, welcome to the Top 15 quotes from the Corelone Family Psychology sessions:
“Fredo, you’re my older brother, and I love you. But don’t take sides against the family again. Ever.”
“I have a sentimental weakness for my children and I spoil them, as you can see. They talk when they should listen.”
“In Sicily, women are more dangerous than shotguns.”
“Hey, I want somebody good - and I mean very good - to plant that gun. I don’t want my brother coming out of that toilet with just his dick in his hand, all right?”
“Tell me. Do you spend time with your family?” “Sure I do.” “Good. Because a man who doesn’t spend time with his family can never be a real man.”
“Some people would pay a lot of money for that information; but then your daughter would lose a father instead of gaining a husband.”
edit: y redu, obrisao sam nasilnu recenicu, za modove, nije da zagovaram nasilje, samo sam se posluzio filmom da ilustrujem znacaj familje kao svetonazor
![]()
ma ne podrzavam, zasto trazis da me banuju? samo kazem, FAMILIA, PORODICA DA JE CELIJA DRUSTVA, A JA DA SAM OMANUO, SA FILMOM kum SAM SAMO ILUSTROVAO KOLIKO JE NEKIMA FAMILIJA VAZNAPa to je OK, podržavaš talijansku mafiju, oni isto vole mačke i II. Amandman, ne vidim u čemu je problem.
Mi koji tu pišemo smo gospoda.Na jednoj džentlmenskoj temi šta da pročitam
![]()
Svidja mi se ovaj deoma pusti ih, nemaju pojma, samo ol' school zna za dzentlmenstvo
Nemoj tražit da te banaju.ma ne podzravam zasto trazim da me banuju? samo kazem, FAMILIA, PORODICA DA JE CELIJA DRUSTVA, A JA DA SAM OMANUO
sta to ima u 2. amandmanu, obavesti me