Vodič za džentlmene u 21. stoljeću

🤣

Evo sve trčim.

Pola ovih pravila smišljeno je kako bi se drugi dočepali mojih bogatstava.

💴💶💷🪙💎🐈

😡😡😡
a ostala polovica je ipak korisna :aha: evo mislim da je ovo posebno važno
42. Ako ste jedini muškarac na isključivo ženskom satu pilatesa, ne dahćite i ne stenjite. :zper: :zcepanje: još bih nadopunila i ne nosite helanke :rtfm:
:zper: zamišljam te kako vježbaš pilates i frkčeš kao 🐈‍⬛

Poslednja izmena:
a ostala polovica je ipak korisna :aha: evo mislim da je ovo posebno važno
42. Ako ste jedini muškarac na isključivo ženskom satu pilatesa, ne dahćite i ne stenjite. :zper: :zcepanje: još bih nadopunila i ne nosite helanke :rtfm:
:zper: zamišljam te kako vježbaš pilates i frkčeš kao :mace:
:mrgreen:

Pazi ovo:
63. Javljajte se prijateljima kad vas nazovu. Ponekad budite onaj koji zove.
Ovdje pomislim na svoju dragu sestričnu kada krenu audiozapisi u pol' tri ujutro, pri čemu prvi glasi: "Popila sam..."

I onda jedno 17 komada zaredom o ljubavnim jadima, usranom životu, kroz suze, psovke, kletve i tko zna što sve ne.

🤣

1760292358344.png
uzeli smo DIM suplement pa zato, a umesto helanki, moze bilo sta, ti reci kako da se obucemo
i samo hukcem, tera me da nesto fizikalisem, MUSKI, da nacepam drva npr.

ma, odnece i macku kcer, sad se ne boji da cu da je izbacim... nego nije stigla, cek da proverim...tu je jos, ja sam je nahranio:heart:

jos malo i ovaj titanik ide pod vodu, c'est la vie
A dobro, nećemo sada baš toliko mračiti, ima tu i dobrih strana kada odu žena i djeca.
Konačno doma možeš doći nadrogiran i pijan kao ćuskija, izvaliti se u odjeći u krevet, znajući da ti nitko neće zvocati.
Nije baš da je kraj svijeta, što misliš zašto se ja nikada nisam ženio?
Pa tek sada se možeš raspojasati kako treba.

A dobro, nećemo sada baš toliko mračiti, ima tu i dobrih strana kada odu žena i djeca.
Konačno doma možeš doći nadrogiran i pijan kao ćuskija, izvaliti se u odjeći u krevet, znajući da ti nitko neće zvocati.
Nije baš da je kraj svijeta, što misliš zašto se ja nikada nisam ženio?
Pa tek sada se možeš raspojasati kako treba.
ali moji svetonazori su posve drugaciji od tvojih
https://www.spokesman.com/stories/2010/apr/06/top-15-godfather-quotes-about-family/
So, welcome to the Top 15 quotes from the Corelone Family Psychology sessions:

“Fredo, you’re my older brother, and I love you. But don’t take sides against the family again. Ever.”

“I have a sentimental weakness for my children and I spoil them, as you can see. They talk when they should listen.”

“In Sicily, women are more dangerous than shotguns.”

“Hey, I want somebody good - and I mean very good - to plant that gun. I don’t want my brother coming out of that toilet with just his dick in his hand, all right?”

“Tell me. Do you spend time with your family?” “Sure I do.” “Good. Because a man who doesn’t spend time with his family can never be a real man.”

“Some people would pay a lot of money for that information; but then your daughter would lose a father instead of gaining a husband.”

edit: y redu, obrisao sam nasilnu recenicu, za modove, nije da zagovaram nasilje, samo sam se posluzio filmom da ilustrujem znacaj familje kao svetonazor

the-cat-with-brando-ftr.jpg

Poslednja izmena:
ali moji svetonazori su posve drugaciji od tvojih
https://www.spokesman.com/stories/2010/apr/06/top-15-godfather-quotes-about-family/
So, welcome to the Top 15 quotes from the Corelone Family Psychology sessions:

“Fredo, you’re my older brother, and I love you. But don’t take sides against the family again. Ever.”

“I have a sentimental weakness for my children and I spoil them, as you can see. They talk when they should listen.”

“In Sicily, women are more dangerous than shotguns.”

“Hey, I want somebody good - and I mean very good - to plant that gun. I don’t want my brother coming out of that toilet with just his dick in his hand, all right?”

“Tell me. Do you spend time with your family?” “Sure I do.” “Good. Because a man who doesn’t spend time with his family can never be a real man.”

“Some people would pay a lot of money for that information; but then your daughter would lose a father instead of gaining a husband.”

edit: y redu, obrisao sam nasilnu recenicu, za modove, nije da zagovaram nasilje, samo sam se posluzio filmom da ilustrujem znacaj familje kao svetonazor

the-cat-with-brando-ftr.jpg
Pa to je OK, podržavaš talijansku mafiju, oni isto vole mačke i II. Amandman, ne vidim u čemu je problem.

Pa to je OK, podržavaš talijansku mafiju, oni isto vole mačke i II. Amandman, ne vidim u čemu je problem.
ma ne podrzavam, zasto trazis da me banuju? samo kazem, FAMILIA, PORODICA DA JE CELIJA DRUSTVA, A JA DA SAM OMANUO, SA FILMOM kum SAM SAMO ILUSTROVAO KOLIKO JE NEKIMA FAMILIJA VAZNA
sta to ima u 2. amandmanu, obavesti me

Back