Vodič za džentlmene u 21. stoljeću

Nemoj tražit da te banaju.
Istina da za mene ne bi jamčio i to ti uzimam za zlo, ali nisi ni ti najgori.
gori si od moje zene, a ona cak nije sa sicilije, samo bi se svetio, i kaznjavo me
nisi mi ni ti, ni ona sudija
i sta mi pobozni imamo sa vama ateistima? nista.
jel ti shvatas ja da nisam religiozan sada bih potonuo, udavio se? ta raskalasnost koju ti zagovaras, macku o rep, a nije ni dzentlmenska, ako cemo da budemo posteni.

vucjak je ovde ziveo ceo svoj zivot, i ja jos uvek osecam njegovo prisustvo, bez obzira sto ga je zena sinoc otela, a prisustvo porodice ne osecam, jer su me omrzli skoro svi sem najmladje jos odavno - jel razumes da se ovo zove brodolom, i nikako drugacije?

Poslednja izmena:
gori si od moje zene, a ona cak nije sa sicilije, samo bi se svetio, i kaznjavo me
nisi mi ni ti, ni ona sudija
i sta mi pobozni imamo sa vama ateistima? nista.
jel ti shvatas ja da nisam religiozan sada bih potonuo, udavio se? ta raskalasnost koju ti zagovaras, macku o rep, a nije ni dzentlmenska, ako cemo da budemo posteni.
Ne bi' te ja kažnjavao i žao mi je ukoliko ti je teško, ali živiš sve ono što ja sanjam.
Što je brak s djecom u usporedbi s Remington 870 Wingmaster puškom (znam, staromodan sam, mogao sam navesti i Mossberg 500), koju možeš isprazniti na nesretnika koji ti je zalutao u dvorište?

Poslednja izmena od moderatora:
Kome nije nonsens da traži džentlmene dok "dame" neće da budu dame, već muškarci?
Jednom, a bilo je više puta, pre izvesnog vremena za 8. mart ja nabavio gomilu ljubičica, da podelim "damama"
i sad čestitam i nudim cveće prijateljici koja je naišla, inače mi je bila i zubarka i žena mog druga, kad ona kaže " pa ja nisam žena"
"dobro, izvini"

ne paranoisi, ali to znaci da si slobodan:mrgreen:
pitam tupsone, jer sam i sam napusten od porodice, citas valjda da me jugoslav nagovara da slavim, raskalasni zivot da mi sleduje sada?

ali ajde, ako neces ja tebi, da neces ti meni da provodadzises? :mrgreen:
Uvek sam rad da pomognem drugu u nevolji!

E sad sve zavisi od toga kakvu tražiš i šta možeš da joj ponudiš...

Uvek sam rad da pomognem drugu u nevolji!
znaci, ja sam ti na politici oponent, a ovde nisam, izvini ako sam te uvredio, stvarno nemam nameru da budem metronomija broj 2.
E sad sve zavisi od toga kakvu tražiš i šta možeš da joj ponudiš...
ne trazim, jos uvek, samo sam se da kazem, ispovedio, eto caskamo, izvini i ako guram nos u tvoj zivot, radoznalnost, ja i na poslu nista ne krijem, a znam i za gore slucajeve zali boze sta su sve prosli, i prolaze

znaci, ja sam ti na politici oponent, a ovde nisam, izvini ako sam te uvredio, stvarno nemam nameru da budem metronomija broj 2.

ne trazim, jos uvek, samo sam se da kazem, ispovedio, eto caskamo, izvini i ako guram nos u tvoj zivot, radoznalnost, ja i na poslu nista ne krijem, a znam i za gore slucajeve zali boze sta su sve prosli, i prolaze
Nisam ni isključiv a pogotovo ne zlonameran, samo reagujem na postove. Ima ljudi sa kojima se na politici svađam samo tako, a u RL pijemo pivo zajedno. z:mrgreen:

A što se žena tiče, grešio jesam, ali sam i naučio, barem tako mislim.

A što se žena tiče, grešio jesam, ali sam i naučio, barem tako mislim.
ja sam mislio kada se covek ozeni to je to, narocito sto je zena insistirala, ali sam se zayebao, zenska cud djavolja rabota, samo okrene curak naopako, puj pike ne vazi
da je neko kresno. pa da imam koga da krivim k'o neki, nego nemam, 20 godina, 3 dece

kao da sam gurao taj kamen sizifovski svih 20 godina,a ne ti! - yzaludan posao, eto.

Poslednja izmena:
ja sam mislio kada se covek ozeni to je to, narocito sto je zena insistirala, ali sam se zayebao, zenska cud djavolja rabota, samo okrene curak naopako, puj pike ne vazi
da je neko kresno. pa da imam koga da krivim k'o neki, nego nemam, 20 godina, 3 dece

kao da sam gurao taj kamen sizifovski svih 20 godina,a ne ti! - yzaludan posao, eto.
Ali tebi uopće sada ne mora biti loše.
Evo prvi susjed se razveo, sada bi se žena pomirila, a on se nećka.
Osladio mu se momački život.

Noćna vila izbrisala pola poruka 🧚‍♂️

:mrgreen:
tumblr-o6pgz65f-XV1terwlso1-500.gif

🐈

Back