Nase slike u mozaiku 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za pred spavanje a moze i za dobro jutro..:D

129495594_romashka1.jpg

a sa chim je burek?:mrgreen:

Sad ako ste za burek imamo u ponudi i sir i meso ista je cena za obe vrste 60 dinara.
I sad nešto razmišljam dok Kinezi menjaju genetsku strukturu čoveka i stvaraju inteligentnije naraštaje a Japanci prave supersonične vozove, moji sugrađani Nišlije jedu burek.
Ove fotke imaju uznemirujuć sadržaj ako se malo udubiš u njih jer dom za vešanje je otvoren i u njemu pršti od bede i siromaštva....
Strašno.
Pogledajte prilog 387293

Pogledajte prilog 387294

Pogledajte prilog 387296

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 387298

Pogledajte prilog 387299

Sjajne, sjajne fotografije Perf!:ok:

Mogu još samo da dodam da je neverovatno koliko je Vojvodina "skupa", a ne vidim zašto ybte.Ovde nema bureka ispod 110 din, a niti radi kakva firma, sve u stečaju, Kostić kupio jedino preduzeće koje je funkcionisalo i hiljadu ljudi ostavio bez posla, stopa nezaposlenosti alarmantna...ali yebeni šiptarski burek je i dalje stotka, tj više.
I uopšte čujem da je jug jeftiniji u pogledu makar te neke "ulične" junk hrane pomoću koje se srpska sirotinja prehranjuje.
Kad mi neko pokuša objasniti da je to zbog proseka i standarda koji je kao na severu nešto viši, odrobijala bih ga.

Enivej, neću da širim priču..poslednji put kad sam se nešto ovde više raspisala, nastala je pyzdarija, a ja obećala da neću više:malav:

Da na jugu je sve jeftinije, neuporedivo jeftinije.
Taxi usluga, hrana na ulici, hrana na pijaci, gradski prevoz, usluge advokata....
I sve je ruinirano do besmisla.

Osim kafića u kojima odzvanja muzika na struju.
Da i usluge restorana i kafića su takođe u većoj meri povoljnije u odnosu na sever.

Poslednja izmena:
Nisam bila tu i ne stigoh da pregledam temu u nazad.
Videh ovaj vruć pesak i to mi se sviđa.
Gadžin Han i jug Srbije imaju jedan otužni buke šteta što je tako jer
tamo žive dobri i srdačni ljudi,

evo još nešto pa idem da radim.

U epicentru mog rodnog grada, nekada popularni hotel koji je primao goste iz svih krajeva. Jeste da je socrealistička tekovina ali imao je sjajnu lokaciju.
Od aprila 2013 na vratima stoji da je hotel privremeno zatvoren...
doduše na isti privremeni način i narodni muzej u Beogradu ne radi duže od deset godina ali sad me vuče jezik da kažem nešto pa da opet nastane pizdarija :malav:

Dakle
Pogledajte prilog 387304

Pogledajte prilog 387305

Pogledajte prilog 387306

- - - - - - - - - -

Važno da prska fontana na platou ispred hotela....

Pogledajte prilog 387308

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back