SalomooN
Ističe se
- Poruka
- 2.071
Ju sta sve ovde ima 
https://www.ivantic.info/ostale_knjiige.htm

https://www.ivantic.info/ostale_knjiige.htm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlicno! Cestitam![]()
Rakuten Kobo shop prodaje moju eBook knjigu , verzija izdata na engleskom jeziku, naziv joj je The Ascendant-Point where the life begins by Vesna Curlic, imate omogucen preview. Dovoljno je samo da ukucate ime i prezime ili naslov knjige, izaci ce vam u pretrazi.
Srpska verzija "Podznak - tacka gde zivot pocinje _ bice dostupna kao eBook u Play Store za Androide i iTune-u za Iphone, iPadove pocetkom maja. Za pdf mora se meni javiti u u Inbox, to ja radim licno.
Stampano izdanje ide u malom ogranicenom broju primeraka za mesec dva, samo za Narodnu biblioteku i one koji iskljucivo mrze modernu tehnologiju i vole knjige da opipaju.
Knjiga predstavlja vodic za prakticnu analizu natala, prvi je deo, koji se bavi pracenjem podznaka preko celog natala i polozajem vladara podznaka u tom, uopstenom natalu. Korisna je da smanji lutanje onih koji se bave astrologijom profesionalno i za sebe, kao i za pocetnike koji bi da uce astrologiju.
Drugi deo knjige koji ce se baviti podznakom po svim znacima natala i polozajem Sunca bice za par meseci u prodaji, takodje, verzije na srpskom i engleskom jeziku.
nadam se da ovim postom ne krsim pravila Foruma, ali sam obecala da cu ostaviti obavestenje za neke clanove foruma kada mi knjige budu bile dostupne online.
Voli vas vipcurlic
Odlična vest.
Veoma mi je drago.
Sve najbolje želim!![]()
vip, od tog ogranichenog odshtampanog broja ochekujem da mi zviznesh jednu putem poshte za moju kucnu biblioteku...![]()
zashto na koricama cvece?
Zato sto: 1. cvet ima boju koju obozavam od proslog veka s pocetka mog astroloskog rada i koju sam sam imala u glavi na pocetku pisanja knjige 2. zato sto je Biku omiljena zelena boja i cvece ko Ferdinandu 3. zato sto hocu da ljudi misle da prodajem upustvo za kopanje rupa i seme za cvece 4. zato sto sam malo ozbiljnijih godina sam napisala Astrologija i stavila horoskopske znake i Podznak naslov, da podseti da je mozda astrologija u pitanju 5. i zato sto mrzim stereotip ili "moranje" tako da volim svoju kreativnost
Pogledajte prilog 544236
Srpska knjiga pdf. u prodaji. Info o kupovini u PP. eBook bice online tokom maja, posle praznika.. Zvanicno sam postala spisateljica Narodne biblioteke Srbije
Engleska verzija je na Rakuten Kobo Shop, searc pod imenom Vesna Curlic