Svi želimo da znamo koja je naša svrha

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.731
Svi želimo da znamo koja je naša svrha.

Šta bi trebalo da radimo, zašto smo ovde na ovoj lopti u Sunčevom sistemu?

Za one otvorenog uma, odgovor možeš naći u astrologiji, tarotu ili sličnom "čitanju sudbine". Da li si?

1754763395657.png

Svi želimo da znamo koja je naša svrha.

Za one otvorenog uma, odgovor možeš naći u astrologiji, tarotu ili sličnom "čitanju sudbine". Da li si?

Pogledajte prilog 1767846
Regije i filozofija na to pitanje traže odgovor već hiljadama godina. To je pitanje svih pitanja ljudskog roda.

Dobar astrolog pomaže da razumeš koje su tvoje prirodne snage i veštine, gde možeš da veruje sebi i koja područja života mogu biti pomalo izazovna, gde još uvek mora da naučiš nekoliko stvari i gde bi trebalo da budeš oprezan.

Može da identifikuje gde stalno grešiš, mogu da objasne zašto to radiš i da pronađu način da ti pomognu da to prevaziđeš ili da pronađeš način da to zaobiđeš.

Nema tu odgovora na pitanje koja je svrha, osim sto postaje jasno da smo natprirodna bica i da bi samim tim moglo da je bude. Jer ako nismo natprirodni velike svrhe sigurno nema, kao ni u slucaju zivotinja... da li one imaju natalnu kartu?

ja ću da se pravim kao da sam razumeo šta si hteo da kažeš

jedan od primera:

mi smo muckali i smuckali plastiku, pa smo je bacili u prirodu, onda smo smislili teflon, pa smo ga bacili svuda od nuklearnih reaktora do kuhinje.

Posledica, mikro plastika je prisutna na mestima gde ljudska noga nije krocila.

a derivate slicnih teflonu i ostalim slicnih derivata imamo sad nagomilane u nasem telu iako aktivno nismo ucestvovali u tome.

mozda nije posledica svrhe, ali je sigurno posledica koja da nije nas ne bi postojala. Pa mu dodje kao svhrha postojanja.

Nema tu odgovora na pitanje koja je svrha, osim sto postaje jasno da smo natprirodna bica i da bi samim tim moglo da je bude. Jer ako nismo natprirodni velike svrhe sigurno nema, kao ni u slucaju zivotinja... da li one imaju natalnu kartu?
Imaju. Ako bi natalna karta postojala objektivno, a ne imaginarno, onda je ima i mrav i ameba. Ko nam kriv sto ne vidimo dalje od stavljanja coveka u centar planete, vasione i postojanja.

Imaju. Ako bi natalna karta postojala objektivno, a ne imaginarno, onda je ima i mrav i ameba.
Ne bi ako samo covek ima dusu kao sto se tvrdi, sad ne znam za pse ali mravi nemaju sigurno...
Ko nam kriv sto ne vidimo dalje od stavljanja coveka u centar planete, vasione i postojanja.
Zato sto jedini imamo svest, a sto se tice svesnih neljudskih vanzemaljaca koji su nam poznati ni oni nisu dusevni. Znaci osim svesti mi imamo i emocije koje nas izdvajaju.

Back