Naša mala biblioteka

U Astrologosu je njegov tel. broj i sve knjige od njega direktno mozete naruciti. Da budem jasnija... ne kupuju se knjige preko Astrologosa nego se u njemu neki oglasavaju. Nemam vise uvid sta je sve Petkovic napisao ali poklonio mi je Astromedicinu i Karmicku astrologiju. Evo sada vidim da nema u proslom broju tel Petkovica ali ima u njegovim knjigama.

U Astrologosu je njegov tel. broj i sve knjige od njega direktno mozete naruciti. Da budem jasnija... ne kupuju se knjige preko Astrologosa nego se u njemu neki oglasavaju. Nemam vise uvid sta je sve Petkovic napisao ali poklonio mi je Astromedicinu i Karmicku astrologiju. Evo sada vidim da nema u proslom broju tel Petkovica ali ima u njegovim knjigama.
Da, to sam i pretpostavila.
Napisao je pored ove dve knjige, koliko ja znam, još i "Umetnost tumačenja horoskopa" ali te knjige odavno nema u prodaji, uopšte (kao ni "Karmičke astrologije", mislim).
Hvala, u svakom slučaju. :-D

Da, to sam i pretpostavila.
Napisao je pored ove dve knjige, koliko ja znam, još i "Umetnost tumačenja horoskopa" ali te knjige odavno nema u prodaji, uopšte (kao ni "Karmičke astrologije", mislim).
Hvala, u svakom slučaju. :-D

Elle,cula sam se nedavno telefonom sa Petkovicem i rekao mi je da krajem ovog ili pocetkom sledeceg meseca izlaza ponovo ogranicena izdanja"Umetnost tumacenja horoskopa","Beskrajno putovanje duse" kao i nova izdanja "Umetnost tumacenja horoskopa 2" i koliko sam ja shvatila nesto kao obimna enciklopedija u kojoj ce se izmedju ostalog govoriti i o kristalima i slicno,sto do sada nije objavio.Pozovi ga slobodno,on mi je ove podatke licno dao.

Elle,cula sam se nedavno telefonom sa Petkovicem i rekao mi je da krajem ovog ili pocetkom sledeceg meseca izlaza ponovo ogranicena izdanja"Umetnost tumacenja horoskopa","Beskrajno putovanje duse" kao i nova izdanja "Umetnost tumacenja horoskopa 2" i koliko sam ja shvatila nesto kao obimna enciklopedija u kojoj ce se izmedju ostalog govoriti i o kristalima i slicno,sto do sada nije objavio.Pozovi ga slobodno,on mi je ove podatke licno dao.

E, ta nova knjiga mu je dzinovska. Velicine otprilike Imsiragicevoj - Stubovi sudbine-. Ponudio je mojoj sestri , a ona sam oodbi ( nemamo para trenutno za to ) a kosta oko 3 500 hiljade. Kaze da je krcata svim i svakakvim informacijama i super uradjena.

Ja sam nekad davno , od jednog jako dobrog astrologa ( nekomercijalnog i neestradnog, vec pravog !! )
dobila savet da je najbolje poceti sa knjigom Mila Dupora "Ne vjerujte, provjerite".

Kupila sam je, procitala temeljno vise puta, ali nekako mi se cini suvise uopstenom!

Koje su vase preporuke!

Dakle, knjige, ne linkovi !!!

e da vi znate kako je teško Dupora nabaviti u Hrvatskoj....dođe iz Beograda pa nestane za 2 dana.

:? Ovde kod nas na svakom koraku ... Ne znam koliko vam se isplati da naručujete odavde.
nikako - cena slanja za Hrvatsku nekoliko puta premasuje samu cenu knjige i ne isplati mu se da placa troskove postarine. vindex, imas li ti mozda neke prijatelje ili rodjake koji putuju iz srbije za hrvatsku povremeno, da mi njima posaljemo knjige za tebe, a da ti ih oni donesu?

"Umetnost tumacenja horoskopa" nema 1 i 2 vec je ona kao i " Beskrajno putovanje duse" reizdano tj prosirene verzije koje mogu da se nabave samo od Pedje direktno - nema ih po knjizarama i kaze nece ih ni biti.

I ja sam se cula sa njim ,ima sada i 1 i 2 "Umetnost tumacenja horoskopa",drugo izdanje "Beskrajno putovanje duse" koju sam kupila i dobila pre nekoliko dana a postoji i 4.,nesto kao-kako sam ja njega shvatila-enciklopedija,tj. veoma obimno izdanje u kome nema sta nema.
Razgovarala sam bas nedavno sa njim i ovo mi je on licno rekao i podrobno objasnio.
Inace,tacno je da se mogu naruciti samo kod Petkovica.
Pozz.

Na prvom mestu je normalno MILE DUPOR i njegova knjiga:
NE VERUJTE, PROVERITE!

On ima vise knjiga. Ima odlicnu knjigu:
ZVEZDE, LJUBAV I SEX! (u stvari odlicno opisuje aspekte o Sinastriji).

Tu je i njegova kniga o zdravlju.

Meni se svidjaju knjige od: GORANA MILEKICA!

I ja bih za pocetnike savetovala da prvo procitaju Mila Dupora,zatim
Stiven Arojo"Prirucnik za tumacenje natalne karte"
Carls Karter"Principi astrologije"
Recimo meni se jako dopala knjiga Maje Loncaric "Astrologija"
Veoma uopsteno,ali koncizno i dobro.
Cisto da dignem temu,jer su ove knjige vec pominjane.
Nego je li neko citao Rajnholda Ebertina i 'Kombinaciju zvezdanih uticaja"?

Stiven Arojo"Prirucnik za tumacenje natalne karte"
Carls Karter"Principi astrologije"
Ove dve su prilično dobre za početnike. :wink:

Dupora nisam naglasila jer je već spominjan do sada nekoliko puta ... meni je Ok i leži mi njegov stil mada se mnogi "žale" jer im nije najidealniji kao početničko štivo (baš zbog načina pisanja). Zato, ako neko ne voli eksperimente ili mu se učini da mu ne bi leglo, bolje neka ga ostavi za kasnije, kad već nešto savlada - mada bih ga ja u svakom slučaju preporučila kao obavezno štivo.

Knjiga Maje Lončarić je jedna od najčešćih od koje ljudi počinju :wink: Ok je, vrlo lako svarljivo.
Ebertina nisam čitala, gde si to našla ?

Ne znam da li mogu ovu informaciju da stavim na ovu temu
Ali zelim da podijelim sa vama stranicu koju sam pronasla
Radi se o ASTRO E-KNJIGE---FREE FILE SHARING
Znaci knjige na internetu
Tamo sm pronasla 165 files o Astrologiji
Pa ako koga interesuje moze da pogleda
Adresa je:
http://www.***********/dir/4413422/872761aa/sharing.html

Izmedju ostalih nasla sam i Dupora kao i Stephen Arroyo i Linda Goodman :)

Kao i I Aleksandra Imsiragica

Back