MinicaRelja
Aktivan član
- Poruka
- 1.542
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni kad naruce figure cene se krecu os 500-1000,00 din za komplet, zavisi shta traze, ako su one klasicne bajke, snezana, tri praseta, ivica i marica, znaci sve u kompletu je 1000,00 dinara.Za nedelju imam narucene neke male gusare, brodic, kovceg sa blagom , koju palmicu,ribicu, oni ce postaviti na torti, isto sam rekla 1000,00 dinara.E sad sve zavisi gde si i kakve su cene kod vas, nije isto bilo gde veruj, kao i sa tortama, jedna torta moja ovde koshta 3000,00 a u Bg koshta 5-6000,00 din, shta cesh taka nam drzava...![]()
Znam ja shta ti kazesh, ali evo ti primera, zove zena treba joj 5 torti da se ukrasi, jedna od tih 5 je dupla i hoce sa fondanom da bude ukrashena,Kazem sa fondanom i dekoracijom je 1000,00 po torti, a poshto je dupla , kazem 1500,00 ajd kao manje, jer treba i one 4 ukrasiti, a za one 4 hoce sa shlagom i koji cvetic, shlag moj naravno i ja kazem po torti 500,00 dinara.Prvo me zvala da otkaze za onu veliku, mnogo je pa ce komshinica da joj nashara sa shlagom, a sinoc zove da otkaze i one 4 i to joj je puno pa ce rodjaka da joj ishara isto sa shlagom.Ja ostala bez teksta, ma nema veze shto ih ja necu raditi, imam posla, nego ne znam shta one zamishljaju, moj shlag, moja dekoracija i mnogo 500,00 dinara
E eto ti Daci jedan primer, ali bolje i da odustane nego da joj radim dzabe![]()