Taman se mislim gde da turim ovu mju pricu u kpmpletu, kad videh temu koja bi mogla odgovarati...
Malo sam odsutna, nije me bilo ove nedelje a ovde se svasta izdesavalo....
Pa da pocnem....
Znate da sam se pre nekog vremena raspitivala kako napraviti avion, maskirne sare....
E , moje dete videlo Zokinog dinosaurusa i predomislilo se, a mene stavilo na velike muke....
Tema rodjendana je bila:" Trazimo dinosaurusa"
Ovako smo poceli
Pozivnice
Kad su drugari stigli, imali smo malu zakusku gde je glavna atrakcja bio krokodil...
Usla sam u sobu i pitala ih da li su nasli kojeg dinosaurusa, kazu da nisu, a onda sam im rekla da mi se cini da ih jedan ceka na stolu...Kad su videli da to nije dinosurus poceli su da mi se smeju i u slast su smazali krokodila i ostale djakonije....
Posle su opet otisli da se igraju a ja sam ih nakon nekog vremena pozvala da malo glume dina posto ono nije bi pravi....da ja vidim kako on treba da izgleda....Bilo je tu svasta , urlikanja, rezanja, A najvise smeha...Klinci su haos.....
Doslo je i vreme za tortu. Namucila sam se bas dok sam je sklepala i nije ispala ni priblizno Zoricinoj....
Samo sam je bojila od 11-02 nocas....sve je nekako islo , ali me glava izludela...Ma nikako je napraviti, uzas....jos slavljenik izdaje komande oko boje, polozaja prednjih nogu, rogova, ima li ili nema bodlje niz lzdja...Cak sam i dva crtana odgledala, ali opet nikako nije islo...Dzaba sve Zokine instrukcije...Ispalo je nesto izmedju koze, psa, papagaja

.
Deci se svideo izgled ali ukus nikako...Bila je plazma torta i cak je i MM pohvalio kako je ukusna...
Francuzi su vrlo cudni stao se tice ukusa i nasi kolaci su za njih prejaki....
Na polasku kuci uz malu zahvalnicu sto su dosli na rodjendan, svi su dobili po kolacice.....
Eto , moj primer organizacije rodjendana...
Mozda i nije nesto, ali s obzirom da sam sve radila u jeku preselenja i nije ispalo lose...
Samo mi zao torte.....
A da ja nisam masila temu?
Mozda ovde pricate o poslu, onom pravom... OUR-u

Bogami je za mene ovo bila prava ORA..(Organizacija Radnih Akcija....

)