Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
i prestanite vise sa tim glupostima oko spamovanja...taj smoky ima razlog zbog cega je otisao (ako je otisao),ako ce se vratiti vratice se ako ne nece i sta mi tu mozemo...njegova odluka...i batalite vise narutoxsakura takva je kakva je vi do sutra mozete da se svadjate sa njom nista se nece promeniti....ako vam se ne svidjaju njeni postovi kulirajte ako ni to ne mozete nemojte ni da citate njene postove... :D moze sad da se vratimo na temu Naruto???? xD :D

i prestanite vise sa tim glupostima oko spamovanja...taj smoky ima razlog zbog cega je otisao (ako je otisao),ako ce se vratiti vratice se ako ne nece i sta mi tu mozemo...njegova odluka...i batalite vise narutoxsakura takva je kakva je vi do sutra mozete da se svadjate sa njom nista se nece promeniti....ako vam se ne svidjaju njeni postovi kulirajte ako ni to ne mozete nemojte ni da citate njene postove... :D moze sad da se vratimo na temu Naruto???? xD :D
Slazem se,mada,sta to meni fali?Kazi slobodno necu da se naljutim niti da spamujem vec cu pokusati da iskorenim to.I onda ce sve da bude kako treba.Inace,na sta tacno mislis?Ja film jos nisam odgledala sad cu da krenem,sa ep isto.Jedino sto cekam da izadje nov chapy...Dala sam lepu temu za movie ali skoro niko nije nista prokomentarisao.Imas ti neku novu temu za promenu?:D

E ljudi stvarno...dosta vise sa spamovima...dosadili smo i Bogu i narodu...Ae ovako...ja znam da su svi ljudi ovde razumni samo kako koji ima stav.Ajde da prestanemo da provociramo jedni druge i time da spamujemo.Ja sam samo rekla kako po meni svi trebamo da postupimo,onako kako je ispravno.Kome se nesto ne svidja neka kaze NE SVIDJA MI SE i kraj.Nema ljutnje.A ne ovako...Kazite mi sta nije u redu kod mene i ja cu to da uskorenim.No problem.I vi tako isto i kraj price...Skoro nikakva pamet ne treba da se prekine ovo.

Slazem se,mada,sta to meni fali?Kazi slobodno necu da se naljutim niti da spamujem vec cu pokusati da iskorenim to.I onda ce sve da bude kako treba.Inace,na sta tacno mislis?Ja film jos nisam odgledala sad cu da krenem,sa ep isto.Jedino sto cekam da izadje nov chapy...Dala sam lepu temu za movie ali skoro niko nije nista prokomentarisao.Imas ti neku novu temu za promenu?:D

ne...nisi me razumela...meni kod tebe ne smeta nista..ali drugima smeta...pa sam zbog toga reko takva je kakva je :D

E brate za'ebi epizode filmic je extra!Najbolji do sada!Naruto i Minato su svo vreme saradjivali a nisu znali da su otac i sin.A steta sto su im izbrisali pamcenje...:sad2:Ali napravili su takav Rasengan da je za pmcenje...:D

Je l' morate toliko da spamujete? :/

-----------------

Super epizoda. Ne svidja sto Danzo preteruje sa Izanagijem, stice su utisak da nista drugo ne ume da izvede.

Poslednja izmena:
Kakve sve moci jos ima Danzo? I sta je fora sa onim ocima, koliko ga puta ubijes toliko se ociju ugasi ili sta? :confused:

koliko sam shvatio...dok koristi neki genjutsy on ima 1minut pre nego sto mu se jedno oko zatvori....a ukoliko radi neki zahtevniji jutsy u smislu da udari saskea onda mu oko tek posle nekoliko puta se zatvara....ali nemoj da me drzis za rec ni sam ne znam bas.. :S

Daj brate upste nije fora...Ima tu likova koji itekako razvijaju svoje vestine i dosta jake napade i sad ce tu da se pojavi neki Danzo ispod Mackoog kamena koji ima samo oci na rukama i nsta vise!:rtfm:

Odavno sam odustao od Naruta... Koncept je sjajan, dosta japanske mitologije i svega i svačega, ali priča je postala sranje kada se pojavio Pein (Pain, kako god) pa na dalje... Kishimoto samo gleda kako da zarađuje keš još par godina... A najgore od svega je to što je Naruto veoma ozbiljan anime, i zbog toga "pola" drugih manje-više popularnih stvari mi sada izgledaju debilno >_<

Doduše, istina je da već 7 godina igram "Shinobi Legends", običan txt-based online RPG xD
Zanimljivije mi da smišljam sopstvene plot-ove lol

Back