Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gospodine,bolje pogledaj sebe pa tek onda mene.Jel vidis ti sebe uopste?Kupi neko ogledalo,znas,to je korisna stvar.Govorim ti da gresis i dacu ti argumente:
1.Smoky NIJE izasao zbog MENE.Da sam mu smetala ne bi obracao paznju.
2.Ako nisi primetio,JA cu ti reci:Ja nikada nisam prva zapocela spam.Uvek me je neko "podbadao".
3.Ako se ne varam Smoky vise nije na Krstarici,mada nisam sigurna tako da ovo ne uzimaj za ozbiljno.

1B. ne razumem kako si shvatila da ja ne vidim sebe :confused:
2B. zasto mislis da nemam ogledalo? :confused:
3B. ne secam se da sam rekao da je ON otisao zbog tebe,ja sam otisao zbog tebe ;)
4B. smoki jeste na krstarici

1B. ne razumem kako si shvatila da ja ne vidim sebe :confused:
2B. zasto mislis da nemam ogledalo? :confused:
3B. ne secam se da sam rekao da je ON otisao zbog tebe,ja sam otisao zbog tebe ;)
4B. smoki jeste na krstarici
1.Pa da vidis video bi svoje mane i priznao ih ili se makar izvinuo,znas,to je osnovna kultura.:super:
2.Pa ogledalo sluzi da se ogledas u njemu,mislim da to znas.Ostatak procitaj u 1,mrzi me da pisem...:dosadno:
3.Jesi,rekao si.Procitaj ponovo postove.:D
4.Rekla sam ne uzimaj za ozbiljno,nisam znala da li sam u pravu.Stoga,nisam pogresila.:D
I ne zelim da spamujem tako da sto se tice ove teme stavljam tacku i ne reagujem na postove vezane za ovu temu:spam:
Evo nove teme:Naruto Shippuuden movie 4 ili The Lost Tower je izasao.Ima ga Narutoget.com.Sta mislite o filmu?

1. ne verujem da mane mogu da se vide u ogledalu,osim fizickih :confused:
2. nisi mi odgovorila na pitanje,zasto mislis da nemam ogledalo :confused:
3. ne nisam
mislim da nije smoki,on je bio davno otisao kad se ova pojavila :)
da sam hteo da kazem da je otisao zbog tebe ne bih stavio ovo "bio davno" vec bih samo ostavio "on je otisao kad se ova pojavila" ;)
4.koji si ***** pisala ako ne zelis da te shvatim ozbiljno? :dontunderstand:

1.Pa da vidis video bi svoje mane i priznao ih ili se makar izvinuo,znas,to je osnovna kultura.:super:
2.Pa ogledalo sluzi da se ogledas u njemu,mislim da to znas.Ostatak procitaj u 1,mrzi me da pisem...:dosadno:
3.Jesi,rekao si.Procitaj ponovo postove.:D
4.Rekla sam ne uzimaj za ozbiljno,nisam znala da li sam u pravu.Stoga,nisam pogresila.:D
I ne zelim da spamujem tako da sto se tice ove teme stavljam tacku i ne reagujem na postove vezane za ovu temu:spam:
Evo nove teme:Naruto Shippuuden movie 4 ili The Lost Tower je izasao.Ima ga Narutoget.com.Sta mislite o filmu?

nisam ni odgledao... xD ahah...ali hvala sto si rekla...pogledacu i reci cu ti :D

naruto x sakura, pogresno si razumela Heartlessa, trebala si lepo da pitas na sta je mislio umesto da odma' saspes paljbu, zato sto -->

;)

@tema

Odgledao sam 4. film, vrh je...zao mi je samo sto su na kraju morali da izbrisu pamcenje, ali razumem zasto...

Za'eban je onaj 4. hokage... :P

A, da, i onaj rasengan, napravljen od strane 4. hokagea i naruta izgleda kao da je i za odbranu i za napad, mocno...bas me zanima da li ce naruto nekada uspeti sam onakav da napravi, mada ne verujem...

1. ne verujem da mane mogu da se vide u ogledalu,osim fizickih :confused:
2. nisi mi odgovorila na pitanje,zasto mislis da nemam ogledalo :confused:
3. ne nisam
da sam hteo da kazem da je otisao zbog tebe ne bih stavio ovo "bio davno" vec bih samo ostavio "on je otisao kad se ova pojavila" ;)
4.koji si ***** pisala ako ne zelis da te shvatim ozbiljno? :dontunderstand:
1.Upotrebila sam metaforu.
2.Jesam,ali bas kad hoces da pisem...da imas "ogledalo" video bi sebe i svoje mane,video bi da uvek prvi zapocinjes svadju i video bi da ja uopste ne spamujem.Tada bi video svoje mane i ne bi spominjao mene za spam.
3.Jesi...To bio davno nema nikakve veze.To si samo oznacio kada je otisao.Nisi rekao on nije otisao kad se ova pojavila.:roll:

naruto x sakura, pogresno si razumela Heartlessa, trebala si lepo da pitas na sta je mislio umesto da odma' saspes paljbu, zato sto -->
Zasto si podebljao to je osnovna kultura?Pa jeste.Evo ja se iskreno izvinjavam ako sam nesto pogresila.Evo priznajem imam duuugacak jezik i mozak koji skoro nikada ne upotrebljavam ali takva sam zato sto sam od pojedinih osoba zaista ispala kriva.I sada sve shvatam pogresno.I mislim da sam u pravu.I niko odavde ne moze da pobegne,moze samo da iskulira postove pojedinih.To sto je Smoki prozvan je cista glupost.Pazi:Dok nije bilo pojedinih ova tema je bila kao i pre mene,mirna,ali kada su se pojedini pojavili koji vec imaju kaznene poene nastao je haos.Evo ovako:neka mene niko ne provocira,necu ni ja njega i nece biti spama.Ovde imamo dinih i kreativnih ljudi za teme i da sve bude kao pre.Ja na to pristajem.A i ako je Smoky na krstarici pokusajte da ga nagovorite da se vrati i sve ce biti ok.Sta drugi misle o tome?

Na Gladijev a ti mala idi do pdf. tinejdzeri i kreiraj temu Naruto, nemoj vise ovde da spamujes pls. :ljutko:
E jel' vidis sada?Ja sam bila ljubazna,a ti ovako.I ti si nekada imao 14 godina,znas...I svako je imao 14 godina ovde.I ko sada spamuje?Ako zaista spamujem,zasto nisam spamovala sa Nenadom,zasto ne sa Smiley-em.Samo zato sto sam mladja mislite da sam glupa,jel?Tek kad sam dosla nisam nista znala o forumima.Neki su mi sve lepo objasnili,a neki su mi s smejali.A neki vec imaju kaznene poene tako da sa njima se ne vredi raspravljati.Gresite ako ste mislili da mozete da me iznervirate,hladna sam,samo se bespotrebno pravdam sto vise necu da radim...Tako da,od sada kucate u prazno...:D

Zasto si podebljao to je osnovna kultura?Pa jeste.Evo ja se iskreno izvinjavam ako sam nesto pogresila.Evo priznajem imam duuugacak jezik i mozak koji skoro nikada ne upotrebljavam ali takva sam zato sto sam od pojedinih osoba zaista ispala kriva.I sada sve shvatam pogresno.I mislim da sam u pravu.I niko odavde ne moze da pobegne,moze samo da iskulira postove pojedinih.To sto je Smoki prozvan je cista glupost.Pazi:Dok nije bilo pojedinih ova tema je bila kao i pre mene,mirna,ali kada su se pojedini pojavili koji vec imaju kaznene poene nastao je haos.Evo ovako:neka mene niko ne provocira,necu ni ja njega i nece biti spama.Ovde imamo dinih i kreativnih ljudi za teme i da sve bude kao pre.Ja na to pristajem.A i ako je Smoky na krstarici pokusajte da ga nagovorite da se vrati i sve ce biti ok.Sta drugi misle o tome?

ja mislim da je pravo vreme da se prekine sa temom spamovanje i da se bacimo na temu Naruto shippuden...sta mislite otome :D

Back