Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Odavno sam odustao od Naruta... Koncept je sjajan, dosta japanske mitologije i svega i svačega, ali priča je postala sranje kada se pojavio Pein (Pain, kako god) pa na dalje... Kishimoto samo gleda kako da zarađuje keš još par godina... A najgore od svega je to što je Naruto veoma ozbiljan anime, i zbog toga "pola" drugih manje-više popularnih stvari mi sada izgledaju debilno >_<

Doduše, istina je da već 7 godina igram "Shinobi Legends", običan txt-based online RPG xD
Zanimljivije mi da smišljam sopstvene plot-ove lol

Hahaha imamo skroz drugačije mišljenje XD

Pa sta je bre ovo?Odkako sam ja pocela da otsustvujem,tema zamrla...Evo,jos uvek otresa nogama.:lol:Evo ja cu da je ozivim...;)Znate,ja imam jedno veeeliko :heart:!Dobro...
@Smiley
evo me a za ostatak ne'am pojma...:D
@Smiley2
meni se i svidja i ne svidja kada stave nove likove...potpuno mi je sve jedno...:mrgreen:
@Smiley3
Ja bih rado pricala o Narutu ali svi ovde misle da je on kreten
@AleksBGD
Pokusaj na torrentu isoHunt.Ja tu uvek skidam epizode i filmove.Samo ako imas dobar antivirus da detektuje virus i da ga zaustavi ako ga pronadje jer gotovo svaki link ima virus:roll:

Стварно, што рече Сакура, замре тема. Него хоће ли се у следећој епизоди завршити шорка, мени је некако била баш досадна, мање шорке, више трућкања...

Hvala Nenade,hvala Smiley...:D
Whohahaw....odlican chapter!Nisam skoro videla slican ovom.:vatromet:
Tebe bre smiley moram da prijavim za konkurs vraceva...Ti bre kao da si znao da treba da pricamo Narutu pa izasao chapy o njemu.Ja mislim da je ovaj chapy extra posebno sa poslednjom stranom kada je onako samouvereno rekao lisici sve sta je i kako je.Veeliko srce za chapy!:heart:

Da, neverovatno kako nikada nije bio ovoliko pun samopouzdanja, sada je kao Ichigo. ;)
Ja se nadam da ce i u sledecem chapteru biti flashback i to mozda neki izmedju Sasukea i Sakure, to bi me bas obradovalo. :)

meni je ovo najdosadniji chapter do sad !!! Samo smorna prica koja nema skoro nikakvu pojentu i nema akicije iako sam ocekivao da ce u ovom chapteru madara da se pojavi... Chapter fail.

meni je ovo najdosadniji chapter do sad !!! Samo smorna prica koja nema skoro nikakvu pojentu i nema akicije iako sam ocekivao da ce u ovom chapteru madara da se pojavi... Chapter fail.
PoJentu?Mislis poentu?Pa,i ima.Znas,lisica je pokusavala na sve nacine da odvrati Naruta od dobrog i da ga usmeri ka losem ali nije uspela.Do sada je Naruto crkavao secajuci se uspomene na Sasukea ali sada kada ga je lija podsetila na najlepse uspomene on nista...Tako da mislim da i ima poente.:D

Pa dobro,de,ovde smo da razmenjujemo misljenja.Da nije toga forumi ne bi ni postojali.:)Inace,vidim da ovde imamo MTS fanove,fait fanove,love couple fanove i story fanove...Koliko razlicitih misljenja...Dobro je sto je ova tema ziva a kamoli da sadrzi spamove...Msm,sto jest' jest'.

i to mozda neki izmedju Sasukea i Sakure, to bi me bas obradovalo. :)
Sasukea i Sakure?E sad si me stvrano razocarao...Ne samo sto mrzim taj par vec-zar ti nije bilo malo?Covece,jedva smo cekali da Sakura prestane da cmizdi za njim a ti nam ovako uredi...Eeee,crni Grimm...Salim se.Dobro,kao sto rekoh,svako ima svoje misljenje i ja to podrzavam ali mislim da je stvarno krajnje vreme da prestanu svi da placu za Sasukeom i da ga ucmekaju vec jednom...To bi bilo lepo...:)

Hvala Nenade,hvala Smiley...:D
Whohahaw....odlican chapter!Nisam skoro videla slican ovom.:vatromet:
Tebe bre smiley moram da prijavim za konkurs vraceva...Ti bre kao da si znao da treba da pricamo Narutu pa izasao chapy o njemu.Ja mislim da je ovaj chapy extra posebno sa poslednjom stranom kada je onako samouvereno rekao lisici sve sta je i kako je.Veeliko srce za chapy!:heart:

moze...predstavljacu sve vas koji ste prisutni na ovoj temi xD ....ako vam treba proricanje sudbine javite mi :D a sad da pogledam chap :D

@Smiley
Moze!Ce da ti vidnem u dlan daj mi neki dinar...:hahaha:
:think:Jeli,bre,Smiley,pa sto se ti sekiras?Ako si vec vracar,a jesi,sto nam bre ne proreknes sta ce biti u sledecem chapyu pa da svi budu zadovoljni.Ovako mozes i da komunicirs sa Kishiem i tako napravis biznis!:super:

Back