Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Smiley
Moze!Ce da ti vidnem u dlan daj mi neki dinar...:hahaha:
:think:Jeli,bre,Smiley,pa sto se ti sekiras?Ako si vec vracar,a jesi,sto nam bre ne proreknes sta ce biti u sledecem chapyu pa da svi budu zadovoljni.Ovako mozes i da komunicirs sa Kishiem i tako napravis biznis!:super:

evo predvidjam.....u sledecoj epizodii....naruto ce ubediti lisicu da je to sto radi dobra stvar i ona ce postati njegov prijatelj i davace mu cakru kako bi naruto zaustavio rat (ili sta mu je cilj)....... ahahh xD

najbolji chapter u istoriji Naruta!
kako je samo kul postupio kad ga je lisica mracila!
obozavam kada prikazu nesto iz Narutovog detinjstva,uvek se sazalim jer su ga svi mrzeli

@grim
nemoj da trolujes :mrgreen:

opa, pa ti citas i mangu! :D

:rumenko: :mrgreen:

najbolji chapter u istoriji Naruta!
kako je samo kul postupio kad ga je lisica mracila!
obozavam kada prikazu nesto iz Narutovog detinjstva,uvek se sazalim jer su ga svi mrzeli

Ja sam zbog toga voleo Naruta kad je bio klinac, svi ga mrze iako je mnogo dobra osoba koja pokusava da uradi sve samo da bi ga neko najzad poceo postovati... :neutral:
A opet na neki nacin cesto zavidim Narutu i pozelim da je meni takav zivot, danas te svi mrze, a sutra ti se klanjaju pa im nabijes na nos kako su oni sad pacenici, a ti heroj... :twisted: :mrgreen:

Oket...ne gledam ep.Vi znate sta ja volim,kad bude bilo nes bez fighta i sa pricom,javi te mi...:D
@Smiley
E drzim te za rec:mrgreen:...ako ne bude bilo tako oduzimamo ti titulu....:klap:haha,saalim seee...;)Ma i to sto kazes,msm da ce mozda postati prijatelji samo da lisica ne bi riknula...:think:To bi bilo strava!:ok:

Oket...ne gledam ep.Vi znate sta ja volim,kad bude bilo nes bez fighta i sa pricom,javi te mi...:D
@Smiley
E drzim te za rec:mrgreen:...ako ne bude bilo tako oduzimamo ti titulu....:klap:haha,saalim seee...;)Ma i to sto kazes,msm da ce mozda postati prijatelji samo da lisica ne bi riknula...:think:To bi bilo strava!:ok:

bilo bi.. :D a sto se tice epizode imas pricu kako je danzo bio prijatelj sa sarutobiem i tako to...nije bas duga prica ima nekih ako se secam oko 5 minuta pred kraj

Odgledah upravo zadnju epizodu.

Danzo V.S. Sasuke je bio super fight.

Znaci, do danas sam bio neutralan prema Sasuke-u zato sto mu je riknula porodica i sve to, ali ipak je *****. Ova ga healuje a ovaj nju probada.

Mrsh, 'seto jedno,da te ne vidim vise!

Odgledah upravo zadnju epizodu.

Danzo V.S. Sasuke je bio super fight.

Znaci, do danas sam bio neutralan prema Sasuke-u zato sto mu je riknula porodica i sve to, ali ipak je *****. Ova ga healuje a ovaj nju probada.

Mrsh, 'seto jedno,da te ne vidim vise!

au,to sto je probo karin kad ju je danzo uzeo kao zivi stit je jedina stvar koju je sasuke ikada uradio a da mi se svidela :D

Sasuke_stabs_Karin_and_Danzo.png

Poslednja izmena:
Hvala na odgovoru. I nisam bas nesto imao uspeha... :(
Moze malo konkretnije? :D
Oket...za pocetak ovako:90% sajtova ima virus.E sada,ne mogu ti tacno reci koji nema jer i ako nema tad kad sam ja trazila mozda ga sada ima.E da bi to sprecio moras da imas odgovarajuci anti-virus,tipa Avira,npr.A najkvalitetnije skida sajt IsoHunt.On ti je torrent.E sad ne znam da li znas sta je torrent ali ako znas samo ukucas koju epizodu hoces,downloadujes preko torrenta i to ti je to.Ako ti pronadje virus ti ga samo izbrises iz torrenta i iz kompa i to je to.Prosto k'o pasulj.Imas cak i HQ.Mislim da od ovog prostije ne moze biti,a ti ako imas ponovo neko pitanje slobodno pitaj.Ja sam tu.:D

Back