Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije uspelo! Kakashi ima samo obican Mangekyo!

Da bi se dobio Eternal Mangekyo Sharingan trebaju biti dva brata.
... pobio je citav klan, to je dosta potencijanih osoba za ukrasti oci, ne?

a mozda je EMS prica izmisljena samo da bi Itachi mogao da ubjedi brata da ga je ostavio zivim samo da bi mu ukrao ochi.
K ima neku svoju verziju otkrivenu pred "smrt" ako se dobro sjecam

Kakashi? Koliko ja znam jedino sto je novo pred smrt uradio bili su Elektricni klon, i onaj elektricni lav, tigar.. Sta je vec..

Mada, mozda si u pravu za Itachija..

Ko je pobio citav klan? To je uradio Itachi. I nije imao EMS.. Zato sto je ostavio Sasketa..

aa, Itachi, ali ne znamo je li M bio samo pasivni posmatrac
ili je ubijanje pokrilo i neka njegova igranja od ranije

K, trebala bi pogledat ranije brojeve :neutral: ali rekao je da je razvio nesto novo sa svojim S

Nakon chitanja chaptera i koneksta u kom je predstavljen Danzouov Sharingan, prilicno je jasno da su on i Madara ista osoba. 5 strana prichaju o Madari i o tome kako je on jedini preziveli Uchiha pored Sasukea i Itachija, i BAM! Kraj chaptera, i Danzou otkriva svoj Sharingan. Dobro, nije 100% potvrdjeno dok Tobi ne skine masku, ali je definitivno nagovesteno dijalogom i kontekstom.

A i saznajemo da Danzou moze da pomera svoju ruku.

Chapter se zove Bond, a ne danzou the uchiha madara, kao shto je uchiha madara napisao......a shta mislite o otme da njih dvojca uopshte nisu povezana...m,ozda se i ne poznaju danzou i madara....kakve ima veze shto danzou ima sharingazn...mozda ga je nekome ukrao ili ko zna shta....i ovako je uvek bio za ubijanje...ali njihovi ciljevi se razlikuju.....madara zeli da unishti konohu, a danzou da je preuredi.....

Nope.. Danzou zeli da unisti Konohu koju je stvorio 1, 2 i 3. Hokage, pa je onda ponovo stvori. Madara je hteo da vlada Konohom, pa popizdeo i hoce da je unisti..

Obojica zele isto. Da uniste sve sto ukazuje na prva tri Hokageta.. xD

Chapter se zove Bond, a ne danzou the uchiha madara, kao shto je uchiha madara napisao......a shta mislite o otme da njih dvojca uopshte nisu povezana...m,ozda se i ne poznaju danzou i madara....kakve ima veze shto danzou ima sharingazn...mozda ga je nekome ukrao ili ko zna shta....i ovako je uvek bio za ubijanje...ali njihovi ciljevi se razlikuju.....madara zeli da unishti konohu, a danzou da je preuredi.....

rekao sam da se SLEDECI CHAPTER TJ. 456 ZOVE DANZO THE UCHIHA MADARA A NE 455 STO SI TI SAD REKAO DA SAM JA REKAO :rtfm:

Molim? Ti nisi normalan.. Upravo je obrnuto..

U Narutu ovaj dobija batinice, dekica postaje superman.. Sasugay ide da sredi najjace likove.. Klasika..
U Bleach- u bre Vizardi keva! Mogu da populjuju sve iz Naruta! Long live Shinji and Kensei! XD

To sto se tice izgleda pobija samo jedna cinjenica.. Tsunade ima 50, a izgleda ko 20..
I jos plus je sto Tobija nikad nismo videli, tako da moze imati 15, a moze i 185 godina...

Ma govorim ti o prisustvu kontinuiteta Danzoovog starenja. Postoje ljudi, stariji ljudi, u Konohi, koji ga znaju od rođenja. Znaju ga dok je bio u pelenama, znaju ga dok je bio u pubertetu, znaju ga dok je bio momak, znaju ga dok je bio u srednjim godinama, znaju ga i sad, kad je čičica. Npr. ove starešine su među tim ljudima, kao i pokojni Hiruzen. A u Konohi sigurno i dan danas postoji solidan broj njegovih vršnjaka, odnosno sedamdesetogodišnjaka.

E sad, jedino ako je Madara u međuvremenu nekako zaposeo njegovo telo, ili nešto na tu foru. Kažem, čisto sumnjam, ali videćemo.

U pravu su za ruku, ali isto je rekao i za oko, shto te natera da pomislish da mu je nekako osteceno, i u sledecem chapteru se otkrije da ima Sharingan... .

Ovo što sad videsmo uopšte ne znači da on nema problema sa okom. Ne znam zašto bi neko pomislio drugačije? Možda ne može da isključi Šaringan, što mu je jako bitno da ga ne provale? Ili mu je možda vid jako slab, na granici sa slepilom? Mogućnosti su brojne.

Poslednja izmena:
Da,ali izostavio si mogucnost Eternal Mangekyo Sharingana... Ne znamo koje su njegove moci.. I kako je Tobi, tj. Madara, onako vitalan, a bio je mlad u doba 1. Hokage- a.. Koji bi sad imao oko.. 150 godina..

Malo verovatan scenario koji mi pada na pamet je da je Madara nakon borbe sa Haširamom ležao polumrtav, kad je naišao izvesni klinac po imenu Danzo, nakon čega je Madara nekako ušao u njegovo telo. Recimo, takve stvari su moguće.

A Haširama bi imao oko 90, 100 godina, ako ne i manje, a ne 150. Videli smo na slikama da je on bio relativno mlad dok je trenirao Hiruzena, koji je Hokage bio od svoje jedanaeste, znači oko 60 godina.

ma bilo bi previshe glupo da je danzou madara......a i kao shto je recheno mnogi oznaju danzoua od malena...a 1. hokage bi sada imao oko 120 godina...malo gore, dole...jer je 3. hokage kad je ubijen imao oko 70 godina minimum....vrv 75 ili chak 80....tako da ne verujem da danzou moze da bude madra...a i shto bi danzou govorio da ima problemem sa rukom ako ih nema...msm moze da se pretvara, ali ne bi potezao celu prichu oko orochimarua....a i desnu ruku nije pomerio u ovom chapteru koliko sam ja primetio...tako da je malo verovatno da je DANZOU=MADARA....:)

Hiruzen Hokage od 11. To je apsurdno! On je bio Jounin ucitelj Sannin timu.. A tad nije bas imao 11..

Kakshi je Jounin od 11, pa si mozda pomesao..

OK, upravu si da bi Hashi sad imao oko 100- 120 godina.. :3

Ma nisam ništa pobrkao, to je priča koja se odavno provlači po netu. Mislim da je to u nekom databook-u pisalo, a valjda i na onoj Narutopediji.

A čini mi se da su bile i neke scene u animeu njega i malih Sanjina kako gledaju u Hokage planinu na kojoj je bilo, između ostalog, i njegovo lice.

E sad, moguće da su ovi iz animea nešto zasrali, ne bi im bio prvi put.

Bacio sam sad malo pogled na net, reda radi, i evo, imaš npr. ovo:

I got my information directly from the databooks and manga. They clearly state that:
1: The Shodai founded Konoha,
2: The Nidaime became Hokage after the Shodai died,
3: Both the Shodai and the Nidaime trained the Sandaime,
4: Both the Shodai and Nidaime ruled shortly and died young,

Also, the Sandaime probably was Hokage when he trained the Sannin (There are a few frames of the four of them looking at the Hokage monument. It has the Sandaime's face on it.).

Kol'ko ja kapiram, oni su njega od rođenja spremali da jednog dana preuzme to mesto. Taj dan je došao kad je Tobirama poginuo. Barem mislim da se o tome radi. Tako da tu nije uopšte bilo mesta priči da li je on premlad da bude Hokage.

A ovo poslednje mi deluje nejasno. Ti to pokušavaš da kažeš da on nije bio užasno jak jer je sa sedamdeset godina jedva pobedio Oročimarua i dva Hokagea?

Svašta s tobom Ajzače.

Ne mora da znaci da se spremao od rodjenja.. Znamo da se Minato nije spremao od rodjenja, kao ni Tsunade, pa su bili izvrstan i zadovoljacajuc Hokage...

Da.. Uzmi u obzir da i Orochimaru ima 50+ godina.. Takodje da nije koristio neke super tehnike...
Sto se Hokage- a tice, nije ono bilo njihov limit.. Ako jeste, onda su oni smesni..

Shto se tice Danzoa i Madare, mislim da nisu iste osobe... Zashto? Ne ulazi mi u glavu ali, ako je madara danzo i on zeli da srusi i da ovlada konohom to je on mogao da uradi vec 1000puta poshto je celo vreme provodio u konohi... najbolju situaciju da preuzme konohu je bilo posle hiruzenove smrti... To je samo jedan razlog... imam ih vishe u glavi al nemogu da ih se sve setim... :) Neshto shto mi je sumnjivo to je povredjena kompletno desna strana tela danzoa... a ko je u istoriji konohe imao povredjenu desnu stranu tela... OBITO... Ne zaboravimo da je obito imao jedan sacuvan sharingan... Sad mnogi ce reci da sam lud ako mislim da je Obito Danzo... mislim da je to jakooo teshko poverovati ali sam ubedjen da danzo ima veze sa obitom... Ovako mi ne znamo celu pricu od tobija(madare) to jest shta se sve s njim deshavalo posle poraza od prvog hokagea... mozda je bio jako povredjen mozda je izgubio desno oko... mi to ne znamo to tek treba da sanzamo... Takodje mislim da Kishimoto sve ovo isplanirao da bi mi pomislili da je da je danzo madara a da na kraju ce ispati neshto desete... :) Kao moguce objashnjenje da je madara danzo je to shto madara moze da se teleportuje i tako da obavlja funkciju i sebe i danza, cisto sumnjam u to ipak mislim da vishe vremena provodi sa akatsukijem neko u konohi... I ono u poslednjem chapteru shto mi je zapalo za oko je izjava danzoa da dugo nije bio u nekoj bitci i da ce mu dobro doci malo da provezba, dok je kod tobija uvek aktiviran sharingan i on je bio u nekim nazovi bitkama, poslednja sa sasukeom... Drago mi je shto je ponovo ozivela ova tema na krsti... i ubedjen sam da ce se neshto interesantno desiti u nekom u sledecih chaptera... :)

Shto se tice Danzoa i Madare, mislim da nisu iste osobe... Zashto? Ne ulazi mi u glavu ali, ako je madara danzo i on zeli da srusi i da ovlada konohom to je on mogao da uradi vec 1000puta poshto je celo vreme provodio u konohi... najbolju situaciju da preuzme konohu je bilo posle hiruzenove smrti... To je samo jedan razlog... imam ih vishe u glavi al nemogu da ih se sve setim... :) Neshto shto mi je sumnjivo to je povredjena kompletno desna strana tela danzoa... a ko je u istoriji konohe imao povredjenu desnu stranu tela... OBITO... Ne zaboravimo da je obito imao jedan sacuvan sharingan... Sad mnogi ce reci da sam lud ako mislim da je Obito Danzo... mislim da je to jakooo teshko poverovati ali sam ubedjen da danzo ima veze sa obitom... Ovako mi ne znamo celu pricu od tobija(madare) to jest shta se sve s njim deshavalo posle poraza od prvog hokagea... mozda je bio jako povredjen mozda je izgubio desno oko... mi to ne znamo to tek treba da sanzamo... Takodje mislim da Kishimoto sve ovo isplanirao da bi mi pomislili da je da je danzo madara a da na kraju ce ispati neshto desete... :) Kao moguce objashnjenje da je madara danzo je to shto madara moze da se teleportuje i tako da obavlja funkciju i sebe i danza, cisto sumnjam u to ipak mislim da vishe vremena provodi sa akatsukijem neko u konohi... I ono u poslednjem chapteru shto mi je zapalo za oko je izjava danzoa da dugo nije bio u nekoj bitci i da ce mu dobro doci malo da provezba, dok je kod tobija uvek aktiviran sharingan i on je bio u nekim nazovi bitkama, poslednja sa sasukeom... Drago mi je shto je ponovo ozivela ova tema na krsti... i ubedjen sam da ce se neshto interesantno desiti u nekom u sledecih chaptera... :)

da moguce je da nas kishi navodi da je danzo madara zato je i nazvao sledeci chapter danzo the uchiha madara samo da bi nas naveo na teorije zavere ali bilo bi previse apsurdno da je to istina :mrgreen:

SabakuNoGaara:
Ne mora da znaci da se spremao od rodjenja.. Znamo da se Minato nije spremao od rodjenja, kao ni Tsunade, pa su bili izvrstan i zadovoljacajuc Hokage...

Nije to ''spremanje od rođenja'' nikakvo pravilo, samo sam ja ovo shvatio kao takav slučaj. Nešto na foru Oročimarua, koga je Hiruzen od detinjstva video kao svog naslednika, ali je na kraju odabrao Minata, jer je ovaj skrenuo na tamnu stranu Sile.

SabakuNoGaara:
Da.. Uzmi u obzir da i Orochimaru ima 50+ godina.. Takodje da nije koristio neke super tehnike... Sto se Hokage- a tice, nije ono bilo njihov limit.. Ako jeste, onda su oni smesni..

To ti je gotovo prime. Kad imaš dovoljno znanja i iskustva, a opet nisi previše mator da te višak godina ometa u borbi. Tome dodaj njegovo menjanje tela, što mu otprilike dođe na to da on vremenom postaje samo jači, zahvaljujući pomenutom znanju i iskustvu, a pritom ne trpi sankcije starosti.

Super tehnike jeste koristio. Šta je Edo Tensei ako ne super tehnika? Nije ovo bio njihov limit, pošto ionako znamo da je Haširama bio u svoje vreme jači i od Madare, po samim Madarinim rečima, a za Tobiramu sam čuo da piše u nekom databook-u da je bio ponosan na to što je jači od svog burazera. Sad, negde sam čuo da je mislio samo na taidžutsu, a negde na ukupnu snagu.

Svejedno, ono nije bio njihov limit, ali su i bez limita sasvim dovoljno zajebani. Pogotovo iz ugla jednog sedamdesetogodišnjaka, makar on bio i ''Profesor'' i ''Bog Šinobija''.

Najverovatniji scenario je da je danzo dobio sharingan na isti način kao i kakashi - uzeo ga od nekoga. Zašto? Zato što mu je drugo oko normalno a on ne bi sakrivao desno oko da može da ugasi sharingan. Da se podsetimo - oni koji su uzeli sharingan a nisu uchihe ne mogu da ga ugase...

Drugo, tobijeva mladost. Ne zove se bez razloga Eternal Sharingan...

@realsmoky Koji će ti ***** plavi sharingan????

Back