Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaboravio sam da svi obični sharingani imaju onaj osu oko zenice na kojoj se nalaze oni zarezi. Samim tim što Danzo prikriva ovo oko znači da je kod njega isti slučaj kao sa kakashijem: njemu je usađen sharingan i samim tim ne mođe da ga ugasi... To naravno odbacuje sve tvrdnje da je on Uchiha...
![]()
a ovo mi ladno palo na pamet
![]()
a sta to treba da predstavlja?
mnogo pitam u zadnje vreme![]()
a od koga mu je usadjen?
brate nasao sam spiojler tog chaptera inaruta su bas gadno isprebijali ovakav nije bio ni protiv paina kad se borio(mada ovde se nije ni borio nego je pustao da ga tuku)
Madara je ziv,ziv!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
edit e ***ne vidi se kako je naruto isprebijan
I wish i was in his place there....... Hot angry chick kicking you with all her power... Aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh........
Gedo Mazo.
![]()
Isto tako, kad videsmo onaj Nagatov flešbek sa Hanzoom, videsmo da je Danzo delovao dosta mlađe
Da nisu mozda oni braca? Ispadne da Madara nije uzeo oci od brata, vec uzeo jedno, a dao njemu jedno svoje?
To bi objasnilo kako obojica pokazuju samo po jedno oko, i kako su Uchihe..
Mislim da su D i M razmjenili jedno oko tako da oba imaju po jedan S i na dva su strateska mjestaUkoliko se radi samo o tome da Danzo ispod onih zavoja krije Šaringan, u redu.
Ali ukoliko se radi o tome da je Danzo Madara, čisto sumnjam.
da podsetim Ultrazz je reako da je Tobi mozda onaj njegov brat kojm je uzeo oko
epa gledaj sad
ajde da mislimo o danzou kao madari
danzou ima pokriveno desno oko a na tom mestu nalazi se i tobijev sharingan
mozda je madara isao po principu jedno oko meni jedno oko tebi
dovoljno je star da bi bio madara jer kada se peglao sa hiruzimom sarutobijem izgledao je isto kao i sada(nisam siguran gde sam video insert iz te pegle ali sam ga video 100%)
i posle pegle sa prvim hokageom madara se povukao
posto je znao da nemoze da pobedi tobirama senju aka Nidaimea jos uvek je ostao povucen i onda se peglao sa sarutobijem ali opet nije uspeo pod laznim imenom (danzo) i mora da se malo deformisao u svojoj povucensti pa niko nije mogao da ga prepozna pa se opet povukao a sada je opet dosao i posatao rokudaime sve sto si rekao gore apsolutno je tacno
Madara:posto je znao da nemoze da pobedi tobirama senju aka Nidaimea jos uvek je ostao povucen i onda se peglao sa sarutobijem ali opet nije uspeo pod laznim imenom (danzo) i mora da se malo deformisao u svojoj povucensti pa niko nije mogao da ga prepozna pa se opet povukao a sada je opet dosao i posatao rokudaime sve sto si rekao gore apsolutno je tacno
ne vjerujem, O i K nisu bili braca pa je svejedno uspjelo...Da, na to sam ja mislio isto.. Oni su onda braca, ne?
Samo braca mogu razmeniti oci da bi dobili EMS