Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
225250-i246.photobucket.com-albums-gg109-arturoplateado9-thNomangekyousharingamlarge.jpg

a ovo mi ladno palo na pamet

th_FinalSharingan.jpg

Zaboravio sam da svi obični sharingani imaju onaj osu oko zenice na kojoj se nalaze oni zarezi. Samim tim što Danzo prikriva ovo oko znači da je kod njega isti slučaj kao sa kakashijem: njemu je usađen sharingan i samim tim ne mođe da ga ugasi... To naravno odbacuje sve tvrdnje da je on Uchiha...

a od koga mu je usadjen?

brate nasao sam spiojler tog chaptera i
naruta su bas gadno isprebijali ovakav nije bio ni protiv paina kad se borio(mada ovde se nije ni borio nego je pustao da ga tuku :D)
216766&page=136
Madara je ziv,ziv!!!!!!!!!!!!!!!
:super: :super: :super: :super: :super:

edit e ***
ne vidi se kako je naruto isprebijan

Poslednja izmena:
a od koga mu je usadjen?

brate nasao sam spiojler tog chaptera i
naruta su bas gadno isprebijali ovakav nije bio ni protiv paina kad se borio(mada ovde se nije ni borio nego je pustao da ga tuku :D)
216766&page=136
Madara je ziv,ziv!!!!!!!!!!!!!!!
:super: :super: :super: :super: :super:

edit e ***
ne vidi se kako je naruto isprebijan

I wish i was in his place there....... Hot angry chick kicking you with all her power... Aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh........

I ne reče ti obaveštajac meni šta si to tvrdio, odnosno predvideo? Ili mi opet glumiš tu nekog Bonda pa nećeš da kažeš? Samo da znaš, ja sam upućen u 46 najraznovrsnijih vrsta mučenja.

Ukoliko se radi samo o tome da Danzo ispod onih zavoja krije Šaringan, u redu.

Ali ukoliko se radi o tome da je Danzo Madara, čisto sumnjam.

Recimo, baš poslednji čepter se završava njegovim pominjanjem Kabutovih informacija o Oročimaruovim eksperimentima koje bi, kako on kaže, mogle biti korisne za njegovu desnu ruku i desno oko. Isto tako, u ovom sad spojleru videsmo da je, ono što je uradio, uradio levom rukom. Sve to sugeriše da mu je desna ruka zaista nepokretna, za razliku od Tobijeve. Isto tako, kad videsmo onaj Nagatov flešbek sa Hanzoom, videsmo da je Danzo delovao dosta mlađe. Svemu tome dodaj da je on u Konohi još od klinačkih dana, tako da oni otprilike svi znaju njegovu životnu priču, odnosno barem ono osnovno. U svakom slučaju, zaista ne verujem da je Danzo Madara.

Iskren da budem, ne bi me uopšte čudilo da je on ove povrede zadobio pomaganjem Oročimaruu sa njegovim eksperimentima dok je ovaj još bio u Konohi. Moguće da su pokušavali da nekako ''naprave'' Šaringan, ali da to nije baš ispalo kako treba. Sam Danzo je u poslednjem čepteru pomenuo nekakav odnos između njih dvojice. Mada je tu izjavu sklopio k'o da su bili u ljubavnoj vezi, tako da ni ta varijanta nije isključena.

To sto se tice izgleda pobija samo jedna cinjenica.. Tsunade ima 50, a izgleda ko 20..
I jos plus je sto Tobija nikad nismo videli, tako da moze imati 15, a moze i 185 godina...

Sto se ljubavne veze tice, toga nema u Naruto- u.. A moguce da mu je pomagao ( Orochimaru- u ).

Oh, da.. Bond?.. Ah, previse mator da bi ga ja "glumio".. Rece tebi?.. Nisi bio prisutan kad je ta teorija bila aktuelna...

Poslednja izmena:
Isto tako, kad videsmo onaj Nagatov flešbek sa Hanzoom, videsmo da je Danzo delovao dosta mlađe

Eh, da, to me je podsetilo.

http://www.onemanga.com/Naruto/400/09/

"Madara" je imao dosta duzhu kosu u flashbacku gde ga je Itachi pronasao dok je jos bio u Konohi

http://www.onemanga.com/Naruto/446/13/

^Isto vazhi i za Danzoua.

Ne verujem da je koincidencija. I da nije Madara, sada sam siguran da su JAKO povezani. U stvari, pocinjem da sumnjam da je bilo koji od njih dvojice (Tobi i Danzoua) Madara od pre 100 godina. U pravu su za ruku, ali isto je rekao i za oko, shto te natera da pomislish da mu je nekako osteceno, i u sledecem chapteru se otkrije da ima Sharingan...Ne kazem da nisi u pravu, ali ne mora da znaci da mu je ruka povredjena.

Poslednja izmena:
Oh, cekaj sad se secam!

Ne nisi ti to rekao! Ti si rekao sledece:
"Madarin brat je ustvari ubio Madaru i uzeo mu oci, ali zato sto je Madara bio vodja clana, on je preuzeo bratovo ime kako bi mogao da vlada Uchihama i dalje."

Ja ne kazem to. Ja mislim da su obojica ziva.

da podsetim Ultrazz je reako da je Tobi mozda onaj njegov brat kojm je uzeo oko
epa gledaj sad
ajde da mislimo o danzou kao madari
danzou ima pokriveno desno oko a na tom mestu nalazi se i tobijev sharingan
mozda je madara isao po principu jedno oko meni jedno oko tebi
dovoljno je star da bi bio madara jer kada se peglao sa hiruzimom sarutobijem izgledao je isto kao i sada(nisam siguran gde sam video insert iz te pegle ali sam ga video 100%)
i posle pegle sa prvim hokageom madara se povukao
posto je znao da nemoze da pobedi tobirama senju aka Nidaimea jos uvek je ostao povucen i onda se peglao sa sarutobijem ali opet nije uspeo pod laznim imenom (danzo) i mora da se malo deformisao u svojoj povucensti pa niko nije mogao da ga prepozna pa se opet povukao a sada je opet dosao i posatao rokudaime sve sto si rekao gore apsolutno je tacno

cccc sabaku treba si da ides malo nazad.....

Madara:
posto je znao da nemoze da pobedi tobirama senju aka Nidaimea jos uvek je ostao povucen i onda se peglao sa sarutobijem ali opet nije uspeo pod laznim imenom (danzo) i mora da se malo deformisao u svojoj povucensti pa niko nije mogao da ga prepozna pa se opet povukao a sada je opet dosao i posatao rokudaime sve sto si rekao gore apsolutno je tacno

Ti tvrdis da su oni ista osoba! Ja kazem da nisu.. Razumes?

Back