Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e ljudi citam naruto mangu i stigo sam do 568 i kolko vidim pojavio se bijuu koji se zove SON GOKU! hahaha joj kad sam video ja nisam mogo da verujem, znaci znao sam da su iskopirali dosta iz dbz-a al ovo je previse xD sad samo cekam da se pojavi neki Gohan ili Vegeta xD

Nisu iskopirali DBZ, nego kinesku klasičnu priču Journey to the West, koju je svojevremeno i DBZ kopirao. Monkey king Son Goku koji se bori štapom koji menja dužinu je originalno iz pomenute kineske priče.
EDIT: A mislim da leti i na oblaku u toj priči.

Znam da je Akira Toriyama inspiriran Journey to the West-om
ali pisac Naruta nije.. on je vec inspiriran Dragon Ballom i to je vec i on potvrdio
i nije se zvao lik u Journey to the West Son Goku, nego Sun Wukong.. znaci da je uzeo ime od Dragon Balla

Sun Wukong (孫悟空) is known/pronounced as Suen Ng Hung in Cantonese, Son Oh Gong in Korean, Tôn Ngộ Không in Vietnamese, Son Gokū in Japanese, Sun Go Kong in Indonesian, and Sun' Ukun in Russian.

Kažem ja lepo, jeste inspirisan DBZ-om, ali nije rip-off DBZ-a, već su obojica rip-off Journey to the west novele. :D

InoShikaCho!!.png

Ova svinja iz dragon balla se zove InoShikaCho, da ti nije poznato mozda ovo ime xD

Sad su svi znali da je Tobi ustvari Obito :mrgreen:
No enivej ima tu jos nekih misterija koje se trebaju razotkrit nije sve gotovo saznanjem da je to Obito.
Videcemo sta ili ko je ustvari zetsu...u svakom slucaju bice jezivo :D

Нула поглавље, поново непотребан flashback који смо већ видели пре 300 поглавља, потпуно глуп и неразумљив разлог, једино добро је била Мадарина појава на крају.
Још ће испасти да је заправо Мадара изманипуисао Тобија...

Poslednja izmena:
Нула поглавље, поново непотребан flashback који смо већ видели пре 300 поглавља, потпуно глуп и неразумљив разлог, једино добро је била Мадарина појава на крају.
Још ће испасти да је заправо Мадара изманипуисао Тобија...

Nemam šta da dodam hteo sam da napišem gotovo isti post ,stvarno sam više očekivao od Kišija a ne prežvakanu priču o osveti iz ljubavi.

Back