Naruto

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
meni se malo svidelo ono kad se on kao priprema i seca se ovih ostalih...tacno sam mislio u glavi kako ce to izgledati kad budu pravili epizodu. xD ali sledeci chapter bi trebao biti bolji.. :D a i da pokaze vise de su sasgay i oro .. -.- msm vec 5 chaptera nista o njima

Konacno zavrsio XD 603 chaptera... Cini mi se da se manga blizi kraju, sve nekako brzo ide ka nekom kraju. Glupo bi bilo da i Tsunade umre da bi Naruto postao Hokage, sumnjam da ce zavrsiti mangu dok to ne pokaze. Takodje tek treba da se resi problem Sasuke, a i obesicu se ako zavrsi mangu a Naruto ne zavrsi sa Hinatom. :P Previse detalja, ima tu jos materijala za kojih 100 chaptera, a i vise, bar ja mislim da bih mogao da razvalaci pricu.

EDIT:

Vreme je da krenem sa Fairy Tail, samo jos 301 chapter xD Ahahah :P

Jedino One Piece necu krenuti nikada jer me tematika ne privlaci uopste.

EDIT 2:

Cisto da objasnim sto me nerivra kraj. Zavrsava se Bleach, kao i Naruto, tu su negde, pri kraju. A nerviram se sto su ta dva crtana filma, kao i mange obelezila moje detinjstvo. xD A i vala uvukose me u svoj svet skoro do granice da bih radije ziveo u jednom od ta dva (radija Naruto, vise mi se svidja da sam zivi nindza). Salu na stranu, i nerviraju me posteno oba, svi nesto imaju neki tezak zivot, umrli im roditelji ili ubijeni. Nervira me u Narutu sto je Obito voleo Rin, a ova ocigledno Kakashija, onda Jiraiya i Tsunade, Naruto i Sakura. Boring. Kako je Minato nasao ljubav, nije Naruto toliko tupav, sta fali Hinati xD E sad kad sam to izbacio iz sebe...

Poslednja izmena:
Ja samo hocu da kazem da je Naruto najjaci nindza u animeu i da je uvek i bio.
Cak i kad je bio mali mogao je sve likove da ukoka da je hteo, a vi mozete da filozofirate i dokazujete suprotno koliko hocete.
Nema jaceg coveka od Naruta u tom animeu. On moze da pobije po 100 Kabuta, Tobija i Madare i to ujedinjene, a to je uvek i mogao.
Ne zove se anime dzaba Naruto.
Epizode idu sporo, tako zelim da vidim kako Naruto lema Saskea i Madaru da je to strasno.
Sve ce ih razbiti k'o zvecku.

Ja samo hocu da kazem da je Naruto najjaci nindza u animeu i da je uvek i bio.
Cak i kad je bio mali mogao je sve likove da ukoka da je hteo, a vi mozete da filozofirate i dokazujete suprotno koliko hocete.
Nema jaceg coveka od Naruta u tom animeu. On moze da pobije po 100 Kabuta, Tobija i Madare i to ujedinjene, a to je uvek i mogao.
Ne zove se anime dzaba Naruto.
Epizode idu sporo, tako zelim da vidim kako Naruto lema Saskea i Madaru da je to strasno.
Sve ce ih razbiti k'o zvecku.

Sta si se zaneo. Nije mogao oduvek sve da pobedi. Imao je potencijal i dostigao ga je, mada ima tu mesta za jos power upova xD Citaj mangu ako te nervira anime. Ja nmg da gledam zbog fillera, smucili mi se :D

:dash:

Al znao sam da ce tu da bude neki razlog sto je Obito postao zao. Znao sam... Da ne pricam da mi je Rin iako se pojavljivala samo kroz flashbackove bila mozda i najdrazi lik, i znao sam da ce da umre i sad mi bas krivo :P Nzm, slab sam na ove dobrocudne likove XD

Moja pretpostavka je da je Kakashi pao pod uticaj genjutsua. Nzm sta drugo moze da bude. A i Rin je tako simpatican lik. Bas kao i Hinata. Njih dve su mi najdraze. Ebes Naruta i Sasukea xD

U svakom slucaju ebo sam mu majku sto je prekinuo sad. Ko ce da ceka celu nedelju :)

a sta ako su na poslednjoj stranici samo klonovi Zetsuovi ne Kakashi i Rin?

inace poceo sam da citam mangu opet od 350 i nekog chaptera,izgleda da je Itachi znao da Tobi nije Madara

ch386_UK_Page_11.png

Poslednja izmena:
nista nisam razumeo ovaj chapter...kako se on nasao u paklu? i sta sad i kakasi je pao ? zasto je udario ljudi pricajte molim vas sve sta ste razumeli iz ovog chaptera 605

Kakashi je pao ili od umora, ili od tuge ili ga je sharingan istrosio. E sad, sumnjam da je ovaj zaista zavrsio u paklu. Pre ce biti ili da ga Madara nesto zajebava ili njegov sopstveni sharingan pravi iluziju zbog prevelike tuge ili cega vec. A mozda i spajanje sa Zetsuom ima nesto s tim. Nije mi jasno samo, sta koji djavo hoce ove nindze od Rin, msm hoce da nose njeno telo. Zasto?

EDIT:

Evo nabasao sad na ovo

"What's the fastest way to a woman's heart?"
"A chidori." :D

Poslednja izmena:
Ovaj "Hell" mi izgleda kao paralelna dimenzija (slično kao što Itači radi sa Tsukyomi-jem). A inače izgleda da je ili Rin bila izdajnik ili jednostavno ima neki uber kekkei genkai kog hoće da se dočepaju. Nekako mi nema trećeg razloga zašto bi Kakaši nju ubio, a ovi želeli da uzmu njeno telo.

Back