aleksije radicevic
Poznat
- Poruka
- 9.737
Imao je ispad, ali znajući ceo njegov životni put, ne verujem da mu je bio sklon.Babačorba je bio av bot![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imao je ispad, ali znajući ceo njegov životni put, ne verujem da mu je bio sklon.Babačorba je bio av bot![]()
Topalko legenda je ako se ne varam započeo revolucijuToplako je car od čoveka. Dobar i pošten.
A Seka me je prijatno iznenadila. Svaki narodnjak koji nije u Pink Grand SNS sekti ili je istupio iz nje sigurno je ok osoba
I ti si pametan,kao i tvoj predsednik.Znaju kao i ti sto znas da je zemlja ravna ploca
Jeste. On je istupio pre studenata.Topalko legenda je ako se ne varam započeo revoluciju![]()
ti druze pises neka slova koje lice na reci i recenice koje imaju smisla.......daj bre nesto novo sem vucic smrad tiranin .....sta cemo posle njega alo srbine?....koga bre? studente? nepada mi napamet......razumeju se u realnu politiku ko marica u .... ...... tebi to zabava tripujes da si deo neceg bitnog...i treba da budes ..alo kućo...al politika i ove nebuloze nisu za vas....sta treba da se podelimo ja i ortaci od 30 i kusur dina zato sto imamo razlicita misljenja?Vi to Propagirate, "KO nije sanama on je protiv nas", ma jeli? e sad slusaj ovako ko me prvi bude terao da odlucujem na osnovu politicke opredeljenosti i drugih gluposti ko mi rod, ortak i blizak covek znacu da mi je to neprijatelj....to smo imali mi vec 90ih nauceno......sad bi ti licno napisao nesto samo za tebe al bi moderatori obrisali i objasnili da to nije u redu.....tako da necuJa, a i veći deo naroda, odavno je završio sa definisanjem Vučića. Jedino nas zanima njegova smena. A da ga anlizirimo i objašnjavamo i, ne daj Bože, da utvrđujemo kako mu nema zamene... ma ne pada nam na pamet time da se bavimo. Tiranine, odlazi što pre.
Bilo ko umesto ava, studenti naročito...ti druze pises neka slova koje lice na reci i recenice koje imaju smisla.......daj bre nesto novo sem vucic smrad tiranin .....sta cemo posle njega alo srbine?....koga bre? studente? nepada mi napamet......razumeju se u realnu politiku ko marica u .... ...... tebi to zabava tripujes da si deo neceg bitnog...i treba da budes ..alo kućo...al politika i ove nebuloze nisu za vas....sta treba da se podelimo ja i ortaci od 30 i kusur dina zato sto imamo razlicita misljenja?Vi to Propagirate, "KO nije sanama on je protiv nas", ma jeli? e sad slusaj ovako ko me prvi bude terao da odlucujem na osnovu politicke opredeljenosti i drugih gluposti ko mi rod, ortak i blizak covek znacu da mi je to neprijatelj....to smo imali mi vec 90ih nauceno......sad bi ti licno napisao nesto samo za tebe al bi moderatori obrisali i objasnili da to nije u redu.....tako da necu
eto jos jedan razlog da razne grupacije drustva sa ove i one strane imaju poslove ko kesic ili ko vucicevic....kad vucic ode popucase sviNego hoće li vam nedostajati botovi kada av otegne papke? O čemu će se diskutovati na politici? Bez njihovih glupih banalizovanja i selektivne gluvoće/slepoće?![]()
e pa ja ti obecavam da taj film necete gledati....ne vucicev pad nego studenti da budu bilo koji faktor u realnoj politiciBilo ko umesto ava, studenti naročito...
Od njega ne može niko da bude gori, a studenti su ponajbolji politički akter.
Prijavi se na socijalu šta da ti kažem?eto jos jedan razlog da razne grupacije drustva sa ove i one strane imaju poslove ko kesic ili ko vucicevic....kad vucic ode popucase svi
Ajde...e pa ja ti obecavam da taj film necete gledati....ne vucicev pad nego studenti da budu bilo koji faktor u realnoj politici
A je li, Foki, ako jedan Đoković podrži studente, valjda veruješ u njegovu pamet - zašto bi ti sad kontrirao?e pa ja ti obecavam da taj film necete gledati....ne vucicev pad nego studenti da budu bilo koji faktor u realnoj politici
nisam ja ti da cekam da mi daju i da kukam unaokoloPrijavi se na socijalu šta da ti kažem?![]()
Oni i Vucic su na istoj nacionaliztickoj strani. Ovde se samo radi o preganjanju oko toga ko je izdajnik, da li oni ili Vucic...To mogu bit njihova medjusobna trvenja...Ali generalni stav o Srbiji izvan EU, izvan nato, ne uvodjenju sankcija Rusiji, odbani od zlih zapadnih vrednosti im je potpuno zajednicki...Oni su na istom putu... Biznis porodice Djokovic stuca vec duze vreme, od onog Dodikovog ispada, eto otuda njegov opozicion stav (prirodno za prosecnog coveka), Emirov biznis je takodje u opadanju, Sinisa je takodje bacen u drugi plan od strane ovih vlasti,.Sve su do reakciije standarde za prosecne ljude....Sve ih to zaslepi da ne vide da oni i vodja imaju ista nacela...S tim sto je on gore pa bolje vidi sta, kad i kako moze,sta se mora, a sta ne....A oni imaju luksuz da kazu "Ali on je izdajnik, primenjuje briselski sporazum"...![]()
![]()
![]()
Draža Petrović ih je jutros nazvao nacionalnim autoritetima, čije suprotstavljanje režimu jako boli režim, pa ih provlači kroz medijskog toplog zeca. Identifikujmo te ljude, pogledajmo ih malo, i odlučimo na čijoj smo strani! Njihovoj ili Vučićevoj? I zašto NE na Vučićevoj?
Posle njega potop, niko ne može da ga zameni. Zato ga i treba držati doživotno na vlasti jer boljega nemamo.....sta cemo posle njega alo srbine?....koga bre?
Koliko znam studenti neće sebe da kandiduju na listi koju prave. Možda imaš neki drugi info?koga bre? studente? nepada mi napamet......razumeju se u realnu politiku ko marica u ....
Gospodine komadalo i vadjenje iz konteksta.........komadas mi post na delove koje ti odgovara......alooo......smiri dozivljaj lima....ako mos zili mi ruka i djigloga znone....a posle cemo lakoPosle njega potop, niko ne može da ga zameni. Zato ga i treba držati doživotno na vlasti jer boljega nemamo
Koliko znam studenti neće sebe da kandiduju na listi koju prave. Možda imaš neki drugi info?
Па ТИ СИ у Најбољим Годинама да говњивим Моткама отерамо ту Пошаст која нас захебава..ti druze pises neka slova koje lice na reci i recenice koje imaju smisla.......daj bre nesto novo sem vucic smrad tiranin .....sta cemo posle njega alo srbine?....koga bre? studente? nepada mi napamet......razumeju se u realnu politiku ko marica u .... ...... tebi to zabava tripujes da si deo neceg bitnog...i treba da budes ..alo kućo...al politika i ove nebuloze nisu za vas....sta treba da se podelimo ja i ortaci od 30 i kusur dina zato sto imamo razlicita misljenja?Vi to Propagirate, "KO nije sanama on je protiv nas", ma jeli? e sad slusaj ovako ko me prvi bude terao da odlucujem na osnovu politicke opredeljenosti i drugih gluposti ko mi rod, ortak i blizak covek znacu da mi je to neprijatelj....to smo imali mi vec 90ih nauceno......sad bi ti licno napisao nesto samo za tebe al bi moderatori obrisali i objasnili da to nije u redu.....tako da necu
alo kider jaje....verovo il ne bas sam zaeban ko brava....na gajbi mi zurka sa ortacima i par cava.....tu i tamo camil i po neka skljava....ne glumi autoritet ti si realan maediokritet reko bi ti frazu al moderatori nece da mi dozvole da ti saopstim tvoj anti epitet.....ljubi brat ne jedi zuti sneg vise...ako os mos se prskamo ....al sutraПа ТИ СИ у Најбољим Годинама да говњивим Моткама отерамо ту Пошаст која нас захебава..
па размисли,у овом тренутку не мож ти нико ништа,како се цела папазјанија буде отаљавала-биће све теже,
Удри ГАМАД САД!
Kojo: " E sad odoh zauvek, ovo ne može da se istrpi. Brate, imaš 500 dindži za taxi?"Glumce treba izbaciti sa te liste; njihov posao je gluma i nista im se ne moze verovati; zabavljacikao i pevaci
Bitniji je stav skolskog domara nego te bulumente.
da nije Vučića prodavali bi "muda od labuda"
alooo alooo...................kakve motke bre......ti nisi motku video zato se frljas....postajes covek kad osetis svoju krv...al nije menstruacija....tako da ti zabpravi postajanje covekom...soriskaПа ТИ СИ у Најбољим Годинама да говњивим Моткама отерамо ту Пошаст која нас захебава..
па размисли,у овом тренутку не мож ти нико ништа,како се цела папазјанија буде отаљавала-биће све теже,
Удри ГАМАД САД!
Nego hoće li vam nedostajati botovi kada av otegne papke...
Naslov teme treba da glasi: Ili srpski narod ili Vucic,![]()
![]()
![]()
Draža Petrović ih je jutros nazvao nacionalnim autoritetima, čije suprotstavljanje režimu jako boli režim, pa ih provlači kroz medijskog toplog zeca. Identifikujmo te ljude, pogledajmo ih malo, i odlučimo na čijoj smo strani! Njihovoj ili Vučićevoj? I zašto NE na Vučićevoj?
ono kad ciganka precrta tetovazu i napise..."ne vazi vise"alooo alooo...................kakve motke bre......ti nisi motku video zato se frljas....postajes covek kad osetis svoju krv...al nije menstruacija....tako da ti zabpravi postajanje covekom...soriska