A jbt, Štimac od Šipova i Bjela od koksa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jbt, Štimac od Šipova i Bjela od koksa...
Neno onaj koji udari ne moze biti srbin.Blokaderi bi da Srbin udari na Srbina!
https://informer.rs/politika/vesti/1034933/napad-na-milosa-vucevica
koja je razlika izmedju karleuse i kusturice?![]()
![]()
Draža Petrović ih je jutros nazvao nacionalnim autoritetima, čije suprotstavljanje režimu jako boli režim, pa ih provlači kroz medijskog toplog zeca. Identifikujmo te ljude, pogledajmo ih malo, i odlučimo na čijoj smo strani! Njihovoj ili Vučićevoj? I zašto NE na Vučićevoj?
Blokaderi bi da Srbin udari na Srbina!
Režim korupciom ubio 16 Srba.Neno onaj koji udari ne moze biti srbin.
Sta he be znam ali srbin nije.
Kad čovek tako prefinjenog ukusa i istančanog senzibiliteta za takve stvari kaže da nema razlike, ko sam ja da se bunim?koja je razlika izmedju karleuse i kusturice?
jedan drzi mikrofon i glumi pevaljku a drugi glumi rezisera..
dok dzovak trckara za loptom sa mikrofonom(reketom) u ruci
stvarno su intelektualne gromade.
a ne kao ona deca sto osvojise zlato na matematickoj olimpijadi. oni su smor :kafa
ima razlike ali nije bas neka.Kad čovek tako prefinjenog ukusa i istančanog senzibiliteta za takve stvari kaže da nema razlike, ko sam ja da se bunim?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ubio ih kosta 2.Režim korupciom ubio 16 Srba.
Ti ne možeš da zamisliš koliko je mrki ciganin simpatičniji od nekog ko ovako laje (boldovano). Ko se trudi da mu reči bunu pune otriva, a u tome prednjači Vučić, Vučićević, Šešelj....ima razlike ali nije bas neka.
dok razlika izmedju ovih navedenih i genijalaca koji su isprasili na matematickoj olimpijadi je ooooooooooooooooogromna
ali kao sto rekog, interesantniji je ciganizovani kusta i dzovak sa reketom
Та деца што освојише злато на математичкој олимпијади су ти најредовнији на протестимаa ne kao ona deca sto osvojise zlato na matematickoj olimpijadi. oni su smor :kafa
Стално им је у глави или ми или они.Blokaderi bi da Srbin udari na Srbina!
Ne prizivam nista nego pricam realno, vidim traze neke izbore, jel to opet po ko zna koji put hoce da izvuku vucica kad velika frka?Prizivaš gradjanski rat??
Ko će da hapsi?
neka. imaju svako pravo na to.Та деца што освојише злато на математичкој олимпијади су ти најредовнији на протестима![]()
Mislite o tome da se i do vaših kuća može doći. I mislite da vam je sadašnja pobuna pre godinu dana bila nezamisliva. Ne uljuljkavajte se u ubeđenju da vladate situacijom.Teroristi napali kuću u kojoj živi Miloš Vučević s porodicom! Neviđen skandal u Novom Sadu (FO
Teroristi su blaga rec za ovakav svet.
To su hijene.
Nisu ljudi.
Стари ђедо из Чикага телефоном зовеMislite o tome da se i do vaših kuća može doći. I mislite da vam je sadašnja pobuna pre godinu dana bila nezamisliva. Ne uljuljkavajte se u ubeđenju da vladate situacijom.
I? Kako ide..?Mislite o tome da se i do vaših kuća može doći. I mislite da vam je sadašnja pobuna pre godinu dana bila nezamisliva. Ne uljuljkavajte se u ubeđenju da vladate situacijom.
Ne prduckaj, Nijeno. Samo sam izrekao zaključak onoga što dešava ispred Vučevićeve kuće.I? Kako ide..?
Počeo si prijetiti ženama, djeci, starima, bogaljima..
Ne vrijedjaaj, ako nemaš šta smisleno reći.Ne prduckaj, Nijeno. Samo sam izrekao zaključak onoga što dešava ispred Vučevićeve kuće.