Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.251
Zašto se ti sekiraš. Strani partner je preuzeo rizik prodaje...Ah da, nemate vi pojma kako to ide...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto se ti sekiraš. Strani partner je preuzeo rizik prodaje...Ah da, nemate vi pojma kako to ide...

Beograd na vodi a gradjani na vodi i hlebu
Ajd, reci nam ti! Sve mi se čini da ti je na vr' jezika.
Novac ne smrdi !
И ово је све поштено без тендера... А да ја питам тебе одакле Томиславу николићу пола милиона евра некретнина

Ja ću komentarisati kad to počne da se radi. ovako je to priča u predizbornoj kampanji.doduše, malo sam guglao i onaj arapin je veliki igrač. Ali naši dunsteri su izdriblali i najveće igrače.

Ja u ovo ne verujem i ako pocne da se radi, setimo se Prokopa koji je vec oronuo i zardjao a na koji ce navodno za par meseci da sagrade grandioznu Zeleznicku stanicu,
sinoc u cirilici kod Marica Vucic kaze da cemo imati veliki problem sa kvalifikovanim majstorima koje vise nemamo a niko od dece nije upisivao ta zanimanja u tehnickim skolama,
sve otislo u administraciju ili frizere!

Nema tu nikakvih problema, gradice kinezi i ostali azijati dok srpski mamlazi spavaju do poslepodne i ispijaju kafu.![]()
Нема неког резона да се то стварно гради, али Кинези јесу направили и оне аветињске градове у којима нико не живи, оне лажне кинеске Венеције у које ни један туриста не иде и сл, тако да... ко зна?
Ja da sam na mestu arapa trazio bi srpske oranice u zakup, doveo azijate da rade u staklenicima i zive na farmama, a Srbima u zamenu izgradio i piramidu (obavezno najvecu na Svetu) ako treba pa da drkaju na nju, ipak je to nacionalni sport.
Хоћеш да превеслаш овај јадни, честити и напаћени народ. То су те научили на Западу, како јадну рају да опљачкаш и превариш, а?
Две пирамиде. И свака да је већа од оне друге.
Bez brige ljudi,beogradska kanalizacija je stabilna.Neće da se izlije...
malo se meša sa vodovodnim instalacijama,
ali ništa strašno ..

Česmovača u BG je ispravna za piće.![]()
Dobio sam tri reputacije za to,verovatno sam pametno reko
ne radio link, Dakle je bancija