sveznadar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.783
Неће бити никаквог београда на води јер ни станови у белвилу не могу да се продају 5 година
Ма дај, па ово је све већ продато......кренуо карго са немештајем, усељавају се власници....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неће бити никаквог београда на води јер ни станови у белвилу не могу да се продају 5 година
nisam je tebe komentarisao u tom smislu, sam si se pronasao u gej temi
talenat kod crnaca za muziku nije veci nego talenat nasih cigana za muziku, samo imaju vece trziste.
mene muzicari sa kapuuljacim su gadni, kao neke gliste. a nemaju ni fond reci, brate ovo, brate ono. niza klasa koja ne moze da sama sebe prevazidje kad dobije priliku
То што њихове песме иду, што би рекли Амери, over your head је твој проблем.
Добро је упознати се са нечијим радом пре него што почнеш лупати глупости
BEOGRAD NA VODI
Hvala ti, Tito što nas oslobodi,
da imamo BG na vodi!
Hvala ti majko, što me rodi,
da vidim Beograd na vodi!
Ništa Sunđer Bob, i ništa Nodi,
Gledaju deca BG na vodi!
Ćao Vejderu, i zbogom Jodi,
Sila je uz BG na vodi!
Ništa više nije u modi,
trendi je samo BG na vodi!
Jer ovaj narod Bogu ugodi,
narod na lebu, BG na vodi!
onda me cudi tvoje prisustvo na forumu politika.
politicar nisi, nisi ni ekonomista, a ni parvnik. filozog sigurno nisi. sve u svemu nisi se upoznao sa politikom, ali znas da ke njas.
Коментар ти је жешће глуп.
Упознао сам се са радом СНС - зато их пљујем по форуму
Упознао сам се са радом ДС - зато их пљујем
Ти се ниси упознао са радом човека на мом аватару - пљујеш га
Примећујеш разлику ?
Uglavnom napaljena klincurdija slusa taj rap-crap. Zna se sta je za vjek i vjekova Pogledajte prilog 323339Pogledajte prilog 323340
Ти кад би покушао да дешифрујеш неке реп песме мозак би ти експлодирао јер си глуп
Вероватно зато и гласаш за напредњаке
ako mozak expodira to je dobar znak da mozak postoji
rep muzika je ogranicena, prostorno, vremenski, socijalno, po broju reci koje se koriste, i po broju tema,a meni su cak smesni beli reperi, ne manje od belih ljubitalja repa
ali ne cudi me sto preferiras rep. cudilo bi me da te opera zanima
ja licno volim svaku dobru muziku
But the doorknockers on the ear of a stewardess in a Lear
She's fine and she's flying, I feel I'm flying by em
Cause my mind's on cloud nine and in a mine at the same time
Pimps see the wings on the Underground King
Who's also Klingon, to infinity and beyond
Something really stinks, but I Sphinx like Leon
Or lying/lion in the desert
I'm flying on Pegasus, you're flying on the pheasant
Srbija nikako ne bi mogla da živi u budućnosti bez Beograda na vodi. To je dar sa neba. To Srbiji treba. Svi treba da se radujemo zbog Beograda na vodi. Jer svi ćemo imati koristi od Beograda na vodi. Neki lično, neki privatno a neki posredno preko svojih izabranih poslanika. Doduše neki će postiti na vodi, a neki su već pijani od bijelog hljeba pa je jedino što nam hitno treba baš Beograd na vodi. Jer Subotici , Novom Sadu, Nišu ili Užicu baš to riješava životna pitanja. Baš to svom građanstvu godi. Evo i rime: "Beograd na vodi".

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2014&mm=03&dd=02&nav_id=818569
Овај Силиконац је гори од Бориса Тадића
Ukoliko bi se stvarno realizovao projekat Beograd na vodi, onog ko je to prihvatio (i to protivzakonito - bez tendera) treba streljati.
Znaci, prvo tender, pa izjasnjavanje Beogradjana za tako veliki projekat, pa tek onda realizacija.
Marija nije ovo Menheten ili London pa da se utrkuju ko ce da finansira. Ovo je Beograd ,Balkan gde se prosle godine izdalo jedva stotinjak 100 slovima i brojem gradjevinskih dozvola.A zvanican podatak je do jeseni bio 42.Pola Belvila ne moze da se proda ,Naselje Stepa Stepanvic da nema vojske i drzavnih stanova sto nije u redu jer su povlasceni ,bilo bi jos prazno.Taj tender bi propadao svih 250 puta koliko god da mu spustaju cenu.
Ako propadne, znaci da je trebalo da propadne.
Bolje nikakva izgradnja nego da nam arapi grade Beograd koji ce da lici na sve samo ne na Beograd.
Taj deo treba ocistiti, a vremenom ce se naci investitor koji ce da gradi ono sto nam stvarno treba.
Ili treba prihvatiti daj sta das?
Belvill ne moze da se proda jer imaju veoma visoku cenu za jako los kvalitet stanova, a pri tom se ne zna koji je mafijas vise para ulozio. Od tih stanova beze i oni koji su davali kaparu...tu je drugi problem.
A šta nam to treba? U čemu je razlika ko gradi. Ko gradi u Sočiju olimpijske komplekse? Ko gradi u Sungapuru , u Maleziji?
Odgovor je uvek isti-onaj ko ima pare. Mi ih nemamo, niti ćemo ih imati za 50 godina. Možda ni tada. Šta će biti od tog dela BG do tada?
Razlika je u tome STA se gradi.
Ne zelim njihov Bg na vodi, a verujem ni vecina Beogradjana.
Zato, ponavljam, treba da se izjasnimo sta zelimo a ne da nam namece onaj ko ima pare.