Напокон слике Београда на води!

beograd-na-vodi.jpg

evo ovaj lik na Vukajliji je sve objasnio! :)

Ja ću komentarisati kad to počne da se radi. ovako je to priča u predizbornoj kampanji.doduše, malo sam guglao i onaj arapin je veliki igrač. Ali naši dunsteri su izdriblali i najveće igrače.

Ja u ovo ne verujem i ako pocne da se radi, setimo se Prokopa koji je vec oronuo i zardjao a na koji ce navodno za par meseci da sagrade grandioznu Zeleznicku stanicu,

sinoc u cirilici kod Marica Vucic kaze da cemo imati veliki problem sa kvalifikovanim majstorima koje vise nemamo a niko od dece nije upisivao ta zanimanja u tehnickim skolama,

sve otislo u administraciju ili frizere!

Poslednja izmena:

vodovod07032011.jpg

Кварови

Екипе ЈКП "Београдски водовод и канализација" ангажоване су на хитном отклањању кварова на следећим локацијама:
04.03.2014.

До 15 часова:

Раковица: Моме Станојловића 1

Барајево: угао улица Вука Караџића и Липовачке

Чукарица: 1.маја 113 – Велика Моштаница

Земун: Војвођанских бригада 25 – Батајница

Сурчин: Бате Бољанца 20

Врачар: угао улица Пожаревачке и Кнеза од Семберије

Палилула: 27.марта 20 – Борча, Османа Ђикића 2

Звездара: Радоја Домановића 4

Стари град: Обилићев венац 28

Без воде су потрошачи у овим и околним улицама.
Извињавамо се потрошачима због неугодности. Наше екипе ће се трудити да кварове отклоне у најкраћем року.
За све додатне информације потрошачи се могу обратити на број телефона Контакт центра ЈКП БВК: 3 606 606.

http://www.bvk.co.rs/cir/kvarovi_cir.php

Poslednja izmena:
Ja u ovo ne verujem i ako pocne da se radi, setimo se Prokopa koji je vec oronuo i zardjao a na koji ce navodno za par meseci da sagrade grandioznu Zeleznicku stanicu,

sinoc u cirilici kod Marica Vucic kaze da cemo imati veliki problem sa kvalifikovanim majstorima koje vise nemamo a niko od dece nije upisivao ta zanimanja u tehnickim skolama,

sve otislo u administraciju ili frizere
!

Nema tu nikakvih problema, gradice kinezi i ostali azijati dok srpski mamlazi spavaju do poslepodne i ispijaju kafu. :)

Nema tu nikakvih problema, gradice kinezi i ostali azijati dok srpski mamlazi spavaju do poslepodne i ispijaju kafu. :)

Нема неког резона да се то стварно гради, али Кинези јесу направили и оне аветињске градове у којима нико не живи, оне лажне кинеске Венеције у које ни један туриста не иде и сл, тако да... ко зна?

Нема неког резона да се то стварно гради, али Кинези јесу направили и оне аветињске градове у којима нико не живи, оне лажне кинеске Венеције у које ни један туриста не иде и сл, тако да... ко зна?

Ja da sam na mestu arapa trazio bi srpske oranice u zakup, doveo azijate da rade u staklenicima i zive na farmama, a Srbima u zamenu izgradio i piramidu (obavezno najvecu na Svetu) ako treba pa da drkaju na nju, ipak je to nacionalni sport.

Ja da sam na mestu arapa trazio bi srpske oranice u zakup, doveo azijate da rade u staklenicima i zive na farmama, a Srbima u zamenu izgradio i piramidu (obavezno najvecu na Svetu) ako treba pa da drkaju na nju, ipak je to nacionalni sport.

Хоћеш да превеслаш овај јадни, честити и напаћени народ. То су те научили на Западу, како јадну рају да опљачкаш и превариш, а?

Две пирамиде. И свака да је већа од оне друге.

Хоћеш да превеслаш овај јадни, честити и напаћени народ. То су те научили на Западу, како јадну рају да опљачкаш и превариш, а?

Две пирамиде. И свака да је већа од оне друге.

Nije ga zahebo samo ko ga nije video.

Back