Напокон слике Београда на води!

157713604153137af52ca47595473621_orig.png

Овај минарет у средини баш боде очи.

prelepa zgrada. mene podseća na kuršum

p_100010392_1.jpg

:lol:

Предлажем замену!

Нема ништа од тога, а ни од арапских инвестиција у било шта осим у некадашњи јат.

Инвестираће све док Силиконац не намири Дон Мила (Атлас група и Душко Кнежевић су линк према Арапима)....

За почетак би волео да видим како ће да донесу одговарајући Урбанистички план и да реше имовинско правне псолове (катастар)....
Можда позову дебиила Вељу па по специјалном закону да решавају имовину као у Просторном плану за Јужни Ток....

Шта није у реду са катастром, то је ГГЗ, складишта и ништа. Него, незгодно, укинуће нам бициклистичку стазу до Аде, па ћемо морати да возимо кроз џамије лол

Мени смешно, они ту доле пругу за теретњаке, измештају једно већ 60 година.

Јеси се икад запитао зашто у свему видиш неки педерлук ?
Размисли мало...

ja?

pa taj gospodin na gifu se sam deklarisao, ja samo podsecam

a onaj ko postavlja pedera za svoju ikonu na forumu valjda ima razlog

ako mislis da ja imam neke veze sa pederima, tesko si u krivu. meni ide dobro za zenama, cak ne mogu da postignem koliko imam u okruzenju voljnih. imam dosta mladjih(35+) i zgodnih

politicke eu pedere prezirem, nije tajna. nase donace nepoliticke zaobilazim

ja?

pa taj gospodin na gifu se sam deklarisao, ja samo podsecam

a onaj ko postavlja pedera za svoju ikonu na forumu valjda ima razlog

ako mislis da ja imam neke veze sa pederima, tesko si u krivu. meni ide dobro za zenama, cak ne mogu da postignem koliko imam u okruzenju voljnih. imam dosta mladjih(35+) i zgodnih

politicke eu pedere prezirem, nije tajna. nase donace nepoliticke zaobilazim

Да, али какве то везе са gif-ом и темом ?
Лик јесте педер, али је легенда од глумца
А ти очигледно не знаш ко је човек којег држим на иконици, тај има више талента у малом прсту него ти целокупно...

Да, али какве то везе са gif-ом и темом ?
Лик јесте педер, али је легенда од глумца
А ти очигледно не знаш ко је човек којег држим на иконици, тај има више талента у малом прсту него ти целокупно...

nisam je tebe komentarisao u tom smislu, sam si se pronasao u gej temi

talenat kod crnaca za muziku nije veci nego talenat nasih cigana za muziku, samo imaju vece trziste.

mene muzicari sa kapuuljacim su gadni, kao neke gliste. a nemaju ni fond reci, brate ovo, brate ono. niza klasa koja ne moze da sama sebe prevazidje kad dobije priliku

Cekaj kako izmestaju sine a nema nove Zeleznicke stanice?

У томе и јесте трик (између осталог) Када буде био завршен Прокоп, у најбољем случају за годину ипо дана, он ће решити жел. путнички саобраћај, али не и ж. теретни саобраћај. Он је неопходан граду и никако не може да буде замењен друмским, не треба додатно објашњење.

За ж. теретни саобраћај Београду је потребан још један мост као трајно решење који би ишао преко Дунава од Винче и спајао панчевачку страну реке.

Шта није у реду са катастром, то је ГГЗ, складишта и ништа. Него, незгодно, укинуће нам бициклистичку стазу до Аде, па ћемо морати да возимо кроз џамије лол

Мени смешно, они ту доле пругу за теретњаке, измештају једно већ 60 година.

Није ГГЗ - Градски Геодетски Завод - већ је Републички Геодетски Завод

Ако те не мрзи посети следеће веб странице па види што није проблем са катастаром :
http://www.geosrbija.rs/ - имаш бројеве парцела, дигитални катастарски план
http://katastar.rgz.gov.rs/KnWebPublic/PublicAccess.aspx - имаш јавни увид у носиоце права над својином - над парцелама и објектима......

или ће Веља-Сеља-Дебил да то решава по принципу разваљуј

П.С. - Бициклистичку стазу ''неће да давамо''

Back