Напокон слике Београда на води!

Mene samo zanima kako ce neko da izvuce 3 milijarde ulozenih u taj projekat ?
Valjda je to prvo pitanje koje svaki normalan covek treba da se zapita.
Ja se nadam da te budale nisu Arapima ponudile srpske oranice za gomilu nepotrebnog betona, a to ce biti najpre.
Gore od praznih obecanja su samo umobolesne odluke sa dugorocnim posledicama.

Poslednja izmena:
Tako što će imati lep deo grada u kome će raditi određen broj srpskih građana. Znam šta hoćeš da kažeš , ali koliko su leni i bezobrazni ovo je MAKSIMUM koji se može dobiti (što bi oni rekli , sjehbašmo arape) ;):ok:

Pa ima udeo u zajedničkom preduzeću. tako se deli dobit-na osnovu procenta u akcijama. Nadam se da će deo emitovati na tržištu kako bi Srbija došla do kapitala. Kupiću...

Mene samo zanima kako ce neko da izvuce 3 milijarde ulozenih u taj projekat ?
Valjda je to prvo pitanje koje svaki normalan covek treba da se zapita.
Ja se nadam da te budale nisu Arapima ponudile srpske oranice za gomilu nepotrebnog betona, a to ce biti najpre.
Gore od praznih obecanja su samo umobolesne odluke sa dugorocnim posledicama.

pa nikako,Srbija po nekim procenama ima u steku 5 miliardi evra i da nije dijaspore koja godisnje ulupa oko tri miliarde ovde bi bio haos.Sa tako smesnom cifrom koja kruzi odakle nekome ideja da je ovo isplativo? Bile su price dolazi Al Dahra, svetski lider u proizvodnji hrane,skoro pa da je silikonac izjavio "srpsko zito ce jesti od Vankuvera do Kuala lumpura".Naravno niista od posla, ali partijskim vojnicima to ne smeta.Prave Air Serbia,ugovor naravno iza sedam brava ali bicemo sasvim sigurno lider u regionu,...
Koliko covek mora biti lud pa da poveruju u pricu, da ce neko da zvekne tri miliardi dolara u sredini u kojoj je 25% nezaposlenih a prosecna plata trista evra,a da te pare investitor ne ulaze u proizvodnju pa da mu se ulozeno vraca narednih godina do prve ciste zarade tek tamo 2025 godine?

Gledaj , nešto MORA da se radi. Sopstvenih planova NEMA. SVA brozova ideologija je potrošena. Para NEMA. Koja je alternativa ???

Neko ti nudi novac za oranice koje vec imas, a ti se pitas koja je alternativa i sta da se radi. :)
Pa eto, da ti sagrade zgrade u kojim ces da otvoris jos prodavnica i kafica, a onda da podeli raji novac na lepe oci pa da ovi trose dok ima. :lol:

pa nikako,Srbija po nekim procenama ima u steku 5 miliardi evra i da nije dijaspore koja godisnje ulupa oko tri miliarde ovde bi bio haos.Sa tako smesnom cifrom koja kruzi odakle nekome ideja da je ovo isplativo? Bile su price dolazi Al Dahra, svetski lider u proizvodnji hrane,skoro pa da je silikonac izjavio "srpsko zito ce jesti od Vankuvera do Kuala lumpura".Naravno niista od posla, ali partijskim vojnicima to ne smeta.Prave Air Serbia,ugovor naravno iza sedam brava ali bicemo sasvim sigurno lider u regionu,...
Koliko covek mora biti lud pa da poveruju u pricu, da ce neko da zvekne tri miliardi dolara u sredini u kojoj je 25% nezaposlenih a prosecna plata trista evra,a da te pare investitor ne ulaze u proizvodnju pa da mu se ulozeno vraca narednih godina do prve ciste zarade tek tamo 2025 godine?

Covek mora biti prilicno glup da se bar ne zapita neka od logicnih pitanja, a jos gluplji da glasa za sarlatane koji predstavljaju te kretenske projekte.
DS je trebalo smeniti, ali pravdati buduce gluposti nekih novih maloumnika zbog proslih lopova je jednako retardirano.

Poslednja izmena:
barney-stinson-kill-myself-boring-suicide-neil-patrick-harris-How-I-Met-Your-Mother.gif

Prodajom kvadrata. Možda nisi čitao, ali većina toga se proda pre izgradnje.

Prosecni stanovnik Srbije to ne moze da kupi, kompleksasi iz dijaspore koji su mislili da kupe kupili su davno i popusili, novu generaciju boli K za Bg, a tek sto boli strance to ne moram ni da ti objasnjavam.

Dok ceo Svet gleda kako sta da proizvede i izvozi, zaposljavajuci svoje stanovnistvo i razvijajuci privredu, bolesnici koji vode Srbiju daju oranice za stanbene i poslovne blokove u kojim ce sutra da zevaju bez dinara u dzepu.

Hebote koji ste vi ludaci, ja ne znam kojim cudom opstajete; ah da MMF, oni ce tek da vam pomognu. :lol:

kome da prodas kukavce crni,to bi bila eksluzivna zona ukoliko dodje do realizacije.Mozda Angelina Jolie kupi penthaus u beogradskom penisu (kuli) za cetiri hiljade po kvadratu,ipak je Beograd svet:lol:
Vučić: Prvog dana biće prodato 2.000 apartmana u kompleksu "Beograd na vodi"
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/4...to-2000-apartmana-u-kompleksu-Beograd-na-vodi
:hahaha:

Zašto se ti sekiraš. Strani partner je preuzeo rizik prodaje...Ah da, nemate vi pojma kako to ide...

Back