sveznadar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.783
27Е није отишао на тренинг ено га постује по :
Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom
видео сам га часна реч
Previranja u Ukrajini i u vezi sa njom
видео сам га часна реч

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mene samo zanima kako ce neko da izvuce 3 milijarde ulozenih u taj projekat ?
Valjda je to prvo pitanje koje svaki normalan covek treba da se zapita.
Ja se nadam da te budale nisu Arapima ponudile srpske oranice za gomilu nepotrebnog betona, a to ce biti najpre.
Srbija tu profitira kako ?![]()
Srbija tu profitira kako ?![]()

Tako što će imati lep deo grada u kome će raditi određen broj srpskih građana. Znam šta hoćeš da kažeš , ali koliko su leni i bezobrazni ovo je MAKSIMUM koji se može dobiti (što bi oni rekli , sjehbašmo arape)![]()
Зашто да не? Другачији свет је могућ. Ово је спот Реформистичке странке за прошле изборе у Лесковцу:

Tako što će imati lep deo grada u kome će raditi određen broj srpskih građana. Znam šta hoćeš da kažeš , ali koliko su leni i bezobrazni ovo je MAKSIMUM koji se može dobiti (što bi oni rekli , sjehbašmo arape)![]()
Sta ce raditi ?
Konobari , sekretarice ......itd.

Kome ?
Zaduzice se 3 milijarde eura da zaposle konobare i sekretarice.![]()
Mene samo zanima kako ce neko da izvuce 3 milijarde ulozenih u taj projekat ?
Valjda je to prvo pitanje koje svaki normalan covek treba da se zapita.
Ja se nadam da te budale nisu Arapima ponudile srpske oranice za gomilu nepotrebnog betona, a to ce biti najpre.
Gore od praznih obecanja su samo umobolesne odluke sa dugorocnim posledicama.
Gledaj , nešto MORA da se radi. Sopstvenih planova NEMA. SVA brozova ideologija je potrošena. Para NEMA. Koja je alternativa ???

Neko ti nudi novac za oranice koje vec imas, a ti se pitas koja je alternativa i sta da se radi.
Pa eto, da ti sagrade zgrade u kojim ces da otvoris jos prodavnica i kafica, a onda da podeli raji novac na lepe oci pa da ovi trose dok ima.![]()
Kome ?
Zaduzice se 3 milijarde eura da zaposle konobare i sekretarice.![]()
pa nikako,Srbija po nekim procenama ima u steku 5 miliardi evra i da nije dijaspore koja godisnje ulupa oko tri miliarde ovde bi bio haos.Sa tako smesnom cifrom koja kruzi odakle nekome ideja da je ovo isplativo? Bile su price dolazi Al Dahra, svetski lider u proizvodnji hrane,skoro pa da je silikonac izjavio "srpsko zito ce jesti od Vankuvera do Kuala lumpura".Naravno niista od posla, ali partijskim vojnicima to ne smeta.Prave Air Serbia,ugovor naravno iza sedam brava ali bicemo sasvim sigurno lider u regionu,...
Koliko covek mora biti lud pa da poveruju u pricu, da ce neko da zvekne tri miliardi dolara u sredini u kojoj je 25% nezaposlenih a prosecna plata trista evra,a da te pare investitor ne ulaze u proizvodnju pa da mu se ulozeno vraca narednih godina do prve ciste zarade tek tamo 2025 godine?
Da imalo čitaš ne bi lupetao. I Srbija ulaže toliko.

Ништа паметније ниси успео да смислиш-кажеш????
Ulaze u sta ? Milijarde da zaposli jos konobara i sekretarica.
Evo ja te pitam kako ce se opravdati ulaganje tolikog novca, u pravodu, kako ce se taj novac povratiti.![]()
Prodajom kvadrata. Možda nisi čitao, ali većina toga se proda pre izgradnje.

Prodajom kvadrata. Možda nisi čitao, ali većina toga se proda pre izgradnje.

kome da prodas kukavce crni,to bi bila eksluzivna zona ukoliko dodje do realizacije.Mozda Angelina Jolie kupi penthaus u beogradskom penisu (kuli) za cetiri hiljade po kvadratu,ipak je Beograd svet
Vučić: Prvog dana biće prodato 2.000 apartmana u kompleksu "Beograd na vodi"
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/4...to-2000-apartmana-u-kompleksu-Beograd-na-vodi
![]()