Напокон слике Београда на води!

Не бој се...Београд је лидер у региону..Код вас иде ово ругло...
А и види се колике комплексе имаш...желиш другима зло...:hahaha:

Молим? Ја муслиманима не желим зло, већ им желим да у центру Ислама на Балкану направе највећи минарет у Европи. Скопје је познато по великим и кичастим грађевинама. Још једна има да употпуни слику модерног Скопја.

- - - - - - - - - -

Ponavljam opet, tu bi trebalo da bude zelena povrsina a ne zgradetine.

Па и јесте план да ту преовладава зелена боја.

Beograd na vodi.:)

nevreme_1377364390_670x0.jpg

ЗоМбиран је онај ко ничим изазван спомиње дс у свакој поруци, види се да си завршио напредњачки курс испирања мозга по форумима, а немој да лажеш да имовина твојих баба и деда вреди пола милиона евра јер да вреди толико ти би то одавно продао, него ајде поштењачино напредњачка одговори ти мени одакле Томиславу Николићу пола милиона евра у некретнинама са посланичком платом и женом домаћицом? Силиконац је највернији следбеник Бориса Тадића јер имају истог ментора Миодрага Мики Ракића и нема никакве разлике између дс и снс, само морони се пале на силикончеве лажи као што су се палили на канал дунав морава вардар егејско море

ti si bas ldp treniran. nemas blama, a nisi ni realan. imovina od 500.000 evra za jedno domacinstvo i nije neka nedostizna cifra. ali kako ti to da razumes kad su te istrenirali da budes go i bos i da mislis da to tako treba. potrazi podatak koliko milijardi maraka su gradjani srbije imali prilikom zamene za evro, a tek dosli iz komunizma.

А што лепо не кажеш да си за СНС и Александра Вучића,шта завлачиш човека ?

ja sam lepo kazao da postoje prioriteti po steti, a tu je ds nenadjebi v. ne postoji partija koja moze da srbiji nanese deseti deo stete koju su pomenuti `postigli`.

dakle samo vi terajte glupu dos politiku ko nije sa nama taj je *********, zato narod srbije nikada i nije glasao u vecoj meri za ds.

Молим? Ја муслиманима не желим зло, већ им желим да у центру Ислама на Балкану направе највећи минарет у Европи. Скопје је познато по великим и кичастим грађевинама. Још једна има да употпуни слику модерног Скопја.
.

Bice to u Beogradu...vi ste lideri u regionu i sirite toleranciju..
Pa ne zelis zlo muslimanima vec svojim komsijama..al ti se nekako sve to vraca...;)

Директор те фирме ''Београд на води'' је извесни Срђан Рупар (хидроинжењер-хидро-вода- Директор Београда на води, логично), иначе
највећа референца дотичног је постављање Ригипса на Делта Ситију (''Ригипс'' је иначе у међувремену изгубио противпожарну лиценцу)
Мали прцкооо Срђан Рупар тужен је од приватне компаније ,,,,,,,,,,(познато којој компанији), која га је ангажовала за израду ''Студије Минихидроелектране на Јужној Морави'' да је једну локацију.....(познато коју локацију), превео на своје име и понудио на продају истој тој копанији.......која га је ангажовала.
Иначе био је номинован од Силиконца за Градског Секретара за Урбанизам у Београду.
Иначе дотични поседује фирму Хидропланинг доо..........

Кнежевина Монако је одавно изнела пројекат о вештачком полуострву јер у Монаку више нема слободног плаца за градњу нових де лухе вила и стамбених зграда.
Такође су требали да финансирају Арапи.
Пројекат се изнешен на неком сајму архитектуре пре неколико година, арапски инвеститор је како сам рекао већ био познат, а то се још увек није почело градити.
У Монаку.
Паметном довољно.
nisu Arapi blesavi,sta ce u Monaku kada ulazuci u Beograd na mokrom mogu preko Vucica da postanu lider u regionu:lol:

Е мојне да се палите много....

Са становишта струке (Човић покушао 1994......Под Слобом) Борина песма Еуропенис....
Имовинско правни односи на локацији нису сређени......
Без регулисаног катастра нема ни зидања објеката.....
Ћора није успео за време Слобе....ајд да видимо како ће Силиконац да то превазиђе.....
Можда би и успео да уме да каже шта треба да се уради (или било ко око њега)......
Жалосно је што се позорише понавља после 20 година.....
Иначе све оне слике (већина из 90-тих) су само ретуширане

Воле Срби да буду највећи и најбољи, само их 'ебе податак да су најсиромашнији у Европи.

Да су те три милијарде уложили у наводњавање...ма не три, само једну, свануло би нам, али не........Срби хоће минарет и то највећи у Европи.

А канал од Шведске до Грчке су заборавили, или је то следећа инвестиција?

ti si bas ldp treniran. nemas blama, a nisi ni realan. imovina od 500.000 evra za jedno domacinstvo i nije neka nedostizna cifra. ali kako ti to da razumes kad su te istrenirali da budes go i bos i da mislis da to tako treba. potrazi podatak koliko milijardi maraka su gradjani srbije imali prilikom zamene za evro, a tek dosli iz komunizma.

ja sam lepo kazao da postoje prioriteti po steti, a tu je ds nenadjebi v. ne postoji partija koja moze da srbiji nanese deseti deo stete koju su pomenuti `postigli`.

dakle samo vi terajte glupu dos politiku ko nije sa nama taj je *********, zato narod srbije nikada i nije glasao u vecoj meri za ds.

Све си ти лепо казао осим тога да те је срамота што подржаваш СНС и Александра Вучића.
Стварно те не капирап,подржаваш СНС,а стидиш се да то јавно признаш.Верглаш ове текстиће што добијате на страначким скуповима,па док неком не досади.

Све си ти лепо казао осим тога да те је срамота што подржаваш СНС и Александра Вучића.
Стварно те не капирап,подржаваш СНС,а стидиш се да то јавно признаш.Верглаш ове текстиће што добијате на страначким скуповима,па док неком не досади.

dal si ti prodavao led eskimima?

teras po svome pa makar u zivi pesak.

moji su postovi jasni, a to sto teletabisima ne odgovaram na ponovljena blesava pitanja - bas me briga

ne bih da ponavljam po stoti put, citaj vec je napisano

Back