- Poruka
- 62.443
Како се зове оно кад останеш без аргумената? Ти то најбоље знаш, често си у том стању.
Znas, to sto ti se nesto ucinilo u snu dok si sa Doroti isao kod cika Oza, ne znaci da je to i stvarnost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како се зове оно кад останеш без аргумената? Ти то најбоље знаш, често си у том стању.
Naravno da mu neću reći da je frik.
Zapravo, reći ću mu ako izađe na ulice da propagira kako je to normalno ako imaš samo jednu ruku, kako je to lepo i kako to treba probati uz poruku mladima da ne znaju koliko je to lepo dok ne probaju.
Sto uopste gubis vreme? Ignore lista rules!![]()
Kami, da te obavestim, njemu se nije učinilo. Ako ti pišeš sanjajući neke snove, ne rade svi isto što i ti.Znas, to sto ti se nesto ucinilo u snu dok si sa Doroti isao kod cika Oza, ne znaci da je to i stvarnost.
Pa nije isto. Biti levak ili dešnjak je isto kao imati crnu ili plavu kosu.Biti gej nije nikakav nedostatak udova, ili nedostatak organa, ili nedostatak IQ-a.
To bi bilo isto kao kada bi za levaka rekao da je fizicki devijantan.
Pa nije isto. Biti levak ili dešnjak je isto kao imati crnu ili plavu kosu.
Ovo je ipak nešto drugo.
Gej nije nedostatak udova ili bilo čega - to je devijacija seksualnog ponašanja.
Analni da.A da li je analni sex izmedju muskarca i zene devijacija seksualnog ponasanja? Ili oralni?
Analni da.
Za oralni nisam siguran - postoji u prirodi kao deo predigre.
Ne bih to nikada rekao za vernika generalno, vec za folirantskog vernika organizovane monoteisticke religije.
Pa vidis sada da nam se deki uznemirio sto ga vredjam, a ja mu samo dajem primer kako je onda normalno da i neki gej njemu kaze da je devijantno ljudsko bice.
Vidi, ono što smatram boleštinom nikada neću probati - ni seks sa muškarcem, ni analni seks, ni grupni seks, ni seks sa životinjama, ni drogu, ni mnogo toga još.Je li to po onom sistemu 'Nije bolesno sve ono sto sam probao, a ono sto nisam, e to je brate teska bolestija'
![]()
Vidi, ono što smatram boleštinom nikada neću probati - ni seks sa muškarcem, ni analni seks, ni grupni seks, ni seks sa životinjama, ni drogu, ni mnogo toga još.
U svakom slučaju, ko šta radi u svoja 4 zida je njegova lična stvar.
Zamisli samo da sada krenu narkomani sa propagandom da je droga lepa i da to treba da proba svako ko nije. Otkud znaš da nisi narkoman ako nikada nisi probao?
Vidi, ono što smatram boleštinom nikada neću probati - ni seks sa muškarcem, ni analni seks, ni grupni seks, ni seks sa životinjama, ni drogu, ni mnogo toga još.
Zamisli samo da sada krenu narkomani sa propagandom da je droga lepa i da to treba da proba svako ko nije. Otkud znaš da nisi narkoman ako nikada nisi probao?
Ono što ja smatram boleštinom (moj lični stav) naravno da ne želim da probam.Znaci da preformulisemo, bolestina je ono sto ne zelis da probas?
Dakle, alkohol je droga?Pa mislim, postoje droge koje je drustveno prihvatljivo koristiti, kao sto je rakija npr.; pa ne vidim da se neko toliko potresao zbog toga sto mu srpsko drustvo na svakom koraku namece kako je radza nesto super.
Jok i ne šteti.A i inace, bolesno je porediti drogu, nesto sto fizicki steti tvom telu, i homoseksualizam, sto nikako ne steti samo po sebi.
Iskreno ti želim da nađeš Srbina koji je taman po tvom ukusu - beži od nas metiljavih.....zar su Srbi postali tako metiljavi...sad sam se razocarala...
Dakle, alkohol je droga?
Jok i ne šteti.
Svaki deo tela ima svoju namenu, pa kada se koristi van te namene dolazi do deformacija.
No, opet kažem, šta neko radi između svoja 4 zida to je njegova lična stvar, pa ako ima nameru da ugrožava svoje telo to je njegov izbor.
Pa nije. To je alkohol - zlo i boleština ako čovek nema mere.bold- ma jok, nije![]()
Osim njima samima.I naravno da ne steti nikome kada se dva geja dobrovoljno seksaju.
Pa nije. To je alkohol - zlo i boleština ako čovek nema mere.
Osim njima samima.
Ima ljudi koji su u stanju da popiju ponekad čašicu ili dve nakon čega su i dalje bistre glave.bold Pa i heroin je zlo i bolestina ako covek nema mere, ali to ne iskljucuje cinjenicu da su i heroin i alkohol teske droge; i da su narkomancine svi oni koji ih koriste. Dobro ajde, neki su i narkofilcine.
Jok i ne škodi!Ne skodi ni samim gejevima.
Ima ljudi koji su u stanju da popiju ponekad čašicu ili dve nakon čega su i dalje bistre glave.
Da li ima onih koji su u stanju da ponekad uzmu heroin i da ostanu bistre glave?
Jok i ne škodi!
Reci ti meni. Ja ne znam. Nisam nikada probao i nemam želju da probam.Pa sta ti mislis, svako ko usmrka polovinu kvotera zutog, odmah je potpuno pogubljen?
I ovo mora da si probao pa onda pouzdano znaš?Ne skodi.
Па пошто рече у неком ранијем посту да си у једној ,,либералној, изразито католичкој земљи"(заиста је потребно имати специфичан ментални склоп па спојити либерално и католички, са још изразито!!!) у којој се на гејеве гледа са много више разумевања него у Србији, неће бити проблема да ти тако просвећена и подразумевано либерална, наваташ каквог кршног(....zar su Srbi postali tako metiljavi...sad sam se razocarala...
Reci ti meni. Ja ne znam. Nisam nikada probao i nemam želju da probam.
I ovo mora da si probao pa onda pouzdano znaš?
Da ponovim, svaki deo tela ima svoju funkciju. Kada se neki deo tela koristi neprirodno i obavlja funkciju kojoj nije namenjen dolazi do njegove deformacije.