Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da mu neću reći da je frik.
Zapravo, reći ću mu ako izađe na ulice da propagira kako je to normalno ako imaš samo jednu ruku, kako je to lepo i kako to treba probati uz poruku mladima da ne znaju koliko je to lepo dok ne probaju.

Biti gej nije nikakav nedostatak udova, ili nedostatak organa, ili nedostatak IQ-a.

To bi bilo isto kao kada bi za levaka rekao da je fizicki devijantan.

Ne bih to nikada rekao za vernika generalno, vec za folirantskog vernika organizovane monoteisticke religije.
Pa vidis sada da nam se deki uznemirio sto ga vredjam, a ja mu samo dajem primer kako je onda normalno da i neki gej njemu kaze da je devijantno ljudsko bice.

pa i ja ne kazem za nekog pedera kome to nije zanimanje i koji me ne smara time to ali mi nije problem da to kazem aktivistima te lgtb sekte kao i njihovim folirantskim vodjama.

:mrgreen: Je li to po onom sistemu 'Nije bolesno sve ono sto sam probao, a ono sto nisam, e to je brate teska bolestija':mrgreen:
Vidi, ono što smatram boleštinom nikada neću probati - ni seks sa muškarcem, ni analni seks, ni grupni seks, ni seks sa životinjama, ni drogu, ni mnogo toga još.

U svakom slučaju, ko šta radi u svoja 4 zida je njegova lična stvar.
Zamisli samo da sada krenu narkomani sa propagandom da je droga lepa i da to treba da proba svako ko nije. Otkud znaš da nisi narkoman ako nikada nisi probao?

Vidi, ono što smatram boleštinom nikada neću probati - ni seks sa muškarcem, ni analni seks, ni grupni seks, ni seks sa životinjama, ni drogu, ni mnogo toga još.

Zamisli samo da sada krenu narkomani sa propagandom da je droga lepa i da to treba da proba svako ko nije. Otkud znaš da nisi narkoman ako nikada nisi probao?

Пусти, болеснику је све болесно.

Znaci da preformulisemo, bolestina je ono sto ne zelis da probas?

Pa mislim, postoje droge koje je drustveno prihvatljivo koristiti, kao sto je rakija npr.; pa ne vidim da se neko toliko potresao zbog toga sto mu srpsko drustvo na svakom koraku namece kako je radza nesto super.

A i inace, bolesno je porediti drogu, nesto sto fizicki steti tvom telu, i homoseksualizam, sto nikako ne steti samo po sebi.

....zar su Srbi postali tako metiljavi:(...sad sam se razocarala...

Znaci da preformulisemo, bolestina je ono sto ne zelis da probas?
Ono što ja smatram boleštinom (moj lični stav) naravno da ne želim da probam.
Postoje neke stvari koje ne smatram boleštinom, ali nemam želju da probam.
Ne razumem šta te buni?

Pa mislim, postoje droge koje je drustveno prihvatljivo koristiti, kao sto je rakija npr.; pa ne vidim da se neko toliko potresao zbog toga sto mu srpsko drustvo na svakom koraku namece kako je radza nesto super.
Dakle, alkohol je droga?

A i inace, bolesno je porediti drogu, nesto sto fizicki steti tvom telu, i homoseksualizam, sto nikako ne steti samo po sebi.
Jok i ne šteti.
Svaki deo tela ima svoju namenu, pa kada se koristi van te namene dolazi do deformacija.
No, opet kažem, šta neko radi između svoja 4 zida to je njegova lična stvar, pa ako ima nameru da ugrožava svoje telo to je njegov izbor.

Dakle, alkohol je droga?

Jok i ne šteti.
Svaki deo tela ima svoju namenu, pa kada se koristi van te namene dolazi do deformacija.
No, opet kažem, šta neko radi između svoja 4 zida to je njegova lična stvar, pa ako ima nameru da ugrožava svoje telo to je njegov izbor.

bold- ma jok, nije:mrgreen:

I naravno da ne steti nikome kada se dva geja dobrovoljno seksaju.

bold Pa i heroin je zlo i bolestina ako covek nema mere, ali to ne iskljucuje cinjenicu da su i heroin i alkohol teske droge; i da su narkomancine svi oni koji ih koriste. Dobro ajde, neki su i narkofilcine.
Ima ljudi koji su u stanju da popiju ponekad čašicu ili dve nakon čega su i dalje bistre glave.
Da li ima onih koji su u stanju da ponekad uzmu heroin i da ostanu bistre glave?

Ne skodi ni samim gejevima.
Jok i ne škodi!

Pa sta ti mislis, svako ko usmrka polovinu kvotera zutog, odmah je potpuno pogubljen?
Reci ti meni. Ja ne znam. Nisam nikada probao i nemam želju da probam.

I ovo mora da si probao pa onda pouzdano znaš?

Da ponovim, svaki deo tela ima svoju funkciju. Kada se neki deo tela koristi neprirodno i obavlja funkciju kojoj nije namenjen dolazi do njegove deformacije.

....zar su Srbi postali tako metiljavi:(...sad sam se razocarala...
Па пошто рече у неком ранијем посту да си у једној ,,либералној, изразито католичкој земљи"(заиста је потребно имати специфичан ментални склоп па спојити либерално и католички, са још изразито!!!) у којој се на гејеве гледа са много више разумевања него у Србији, неће бити проблема да ти тако просвећена и подразумевано либерална, наваташ каквог кршног(:rotf:) Шпанца/Италијана/Португизера(:rotf:)...

Poslednja izmena:
Reci ti meni. Ja ne znam. Nisam nikada probao i nemam želju da probam.

I ovo mora da si probao pa onda pouzdano znaš?

Da ponovim, svaki deo tela ima svoju funkciju. Kada se neki deo tela koristi neprirodno i obavlja funkciju kojoj nije namenjen dolazi do njegove deformacije.

Pa dobro, ja nisam probao zuto, ali znam ljude koji jesu, i pricao sam 1000 puta sa njima dok su bili uradjeni. Dok sa druge strane, radzu i generalno alkohol jesam probao kao klinac, i mogu da kazem da je ukus odvratan, skoro pa kao cigarete i trava. Bljak. Mada, to nema nikakve veze sa cinjenicom da je alkohol teska droga, i nemam pojma koj sam ti krac sve ovo napisao..

A kada neki fudbaler sutne loptu nogom, to je onda neprirodno, jer priroda u doba stvaranja covekovih hromozoma nije znala ni sta je to lopta, a kamoli sutiranje loptom?:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back