Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Видиш и сам који је проблем да се носе такве мајице. Ми смо такво друштво и то је то.
А што се тиче момка, не знам да ли је дебил али не оправдавам га уопште. Требао би се прописно казнити.

kad bi mogao malo da budem tuzilac, sudija i dzelat, samo malo :D

rekao sam jednom, i jos stoput cu

nije tu curu majmun napao ni zbog njenih pogleda, ni zbog seksualnih preferenci, ni zbog jebene majice

napao ju je zato sto i on i ona zive u govnima, govnima ih sve zajedno hrani vlast vec 30 godina, a u medjuvremenu ih huska jedne na druge i zabasuruje ovaj stravican zivot time sto polarizuje jednu grupu protiv druge

Da 4000 pedera i lezbijki proseta gradom noseci srpske zastave uporedo sa duginim i sa transparentom "Mi smo Srbi, gej i ponosni na to sto smo" ogroman procenat ljudi bi se makar zamislio, ako ne i promenio misljenje o njima. A sta oni rade? Prave cirkus od parade, izdvajaju se posto poto, njihovi lideri zovu politicare na setnju i skupljaju poene kod evropskih komesara za trte-mrte, a gej zajednica proglasava sebe za posebnu i progresivnu grupu i na taj nacin neskriveno pljuje na ostatak zemlje koji se ne slaze sa njima. I kako covek da ne oseca agresiju prema njima? Nikako.

zasto ponovo selektivno brisete poruke? :S

dakle:
Рецимо, иде риба улицом... блентави клинац јој се набацује.

Ова у нападу праведног лезбејског гнева одговори ко зна шта, овај удуван и постиђен пред друштвом извади тај перорез.

Ова га зграби
и сад је великомученица.

Да ли је то мало вероватнији сценарио од ових патрола хулигана који шпартају улицама спроводећи гејоцид?

Nakon sto je devojka zgrabila noz i posekla sebi tetive u prstima, bacila se na pod i veoma je precizno pomerala telo kako bi se povredila o nogu postidjenog klinca.

(ironija nije spam)

inace, saznala sam detalj koji je ovde neke zanimao: klinac je krenuo sa nozem ka jednoj devojci uz pretnju da ce je ubiti, druga devojka je potrcala i uhvatila klinca jednom rukom za zglob, a drugom rukom je uhvatila ostricu noza, i tako je uspela da mu preuzme noz, i da ga baci daleko...nadam se da za sutiranje koje je usledilo nisu potrebni detalji.....

Da 4000 pedera i lezbijki proseta gradom noseci srpske zastave uporedo sa duginim i sa transparentom "Mi smo Srbi, gej i ponosni na to sto smo" ogroman procenat ljudi bi se makar zamislio, ako ne i promenio misljenje o njima.

Obrati paznju sutra na skup koji su organizovali ispred vlade srbije. videces i srpsku zastavu, hiljadu posto.
;)

Videli bi, kada bi ih Srbi podrzali.
Ja mislim da ne bi ni onda. Sta god da Srbi urade, vecina ucesnika parada ce i dalje pljuvati sopstvenu zemlju. I da im dozvole brakove i usvajanje dece, i dalje ne bi nosili zastavu Srbije.
U tome je upravo jos jedna prepreka zbog kojih su slabo prihvaceni.

Pre svega, oni trebaju da pokazu da vole svoju drzavu, ako ocekuju da ih Srbi podrze. Makar i zbog marketinga.
Ne mogu gaziti po svojoj zastavi, pljuvati Srbiju a pri tom ocekivati da ih Srbi podrze. Suludo je tako nesto i ocekivati.

Ja mislim da ne bi ni onda. Sta god da Srbi urade, vecina ucesnika parada ce i dalje pljuvati sopstvenu zemlju. I da im dozvole brakove i usvajanje dece, i dalje ne bi nosili zastavu Srbije.
U tome je upravo jos jedna prepreka zbog kojih su slabo prihvaceni.

Pre svega, oni trebaju da pokazu da vole svoju drzavu, ako ocekuju da ih Srbi podrze. Makar i zbog marketinga.
Ne mogu gaziti po svojoj zastavi, pljuvati Srbiju a pri tom ocekivati da ih Srbi podrze. Suludo je tako nesto i ocekivati.

Iznenadio bi se koliko ima homoseksualaca koji podrzavaju ekstremne stranke.

Prema DMS IV klasifikaciji dolesti, najnovijoj klasifikaciji bolesti(od 1994g.) koju je izdalo Američko udruženje psihijatara Homoseksualizam se ne smatra poremećajem i za takvu seksualnu orjentaciju nije potrebno liječenje ukoliko ne postoje psihički poremećaji i stanja koja se javljaju i kod heteroseksualno orjentisanih osoba.

There have been five revisions since it was first published in 1952, gradually including more mental disorders, although some have been removed and are no longer considered to be mental disorders, most notably homosexuality.
http://en.wikipedia.org/wiki/Diagnostic_and_Statistical_Manual_of_Mental_Disorders

Oko 15% parova u svijetu ima problem da na prirodan način dođe do potomstva što je daleko veći broj od broja LBGT populacije. Da li se vrši nasilje nad ovom grupom ljudi ili su prihvaćeni i tretirani ravnopravno u društvu?

Nije tajna da je tek nedavno crkva priznala da je Zemlja okrugla( 400 godina nakon Galilejevog prvog opažanja) kao ni da su spaljivani na lomačama oni koji bi se usudili da tvrde tako nešto.

U prirodi ne postoje 'greške' .. priroda ne osuđuje unaprijed, niti zna..priroda samo djeluje..čovjek je taj koji osuđuje ...

Navedeno se uči i na našim i na svim evropskim medicinskim fakultetima !!!

Navedeno se uči i na našim i na svim evropskim medicinskim fakultetima !!!
Kako stoje stvari možemo učiti i da su krave mesožderi, a mačke biljojedi. Pa ako neka naučna institucija to u budućnosti utvrdi ko smo mi da protivrečimo?
Možemo biti samo neuki posmatrači koji posmatrajući događaje oko sebe sami sebe varaju tvrdeći da su svojim očima videli mačku kako trči ka slanini i istu proždire u slast.

Pa da, oni tamo pametni daju kravama meso, pa se onda od toga izrodi bolest ludih krava.

I šta sada, potrebno mi je neko udruženje lekara da mi dokaže i pokaže da u prirodi proces razmonžavanja ne podrazumeva parenje muške i ženske jedinke, i da nije nikakav poremećaj kada se pare jedinke istog pola????

1488111584e9ec1c75e0f2573338218_orig.jpg

11150839004e9ec1ca3e94f204055482_v4%20big.jpg

Tan2011-10-19_1356656.jpg

srpska zastava je evo odmah levo od peace zastave
uvek je ima, ali je novinarima zanimljivije da slikaju druge stvari.
;)

Iznenadio bi se koliko ima homoseksualaca koji podrzavaju ekstremne stranke.

LDP? Sigurno. U drugim zemljama je drugačije.

Kolega gore je u pravu. Ja mogu da razumem potrebu da se po svaku cenu potencira različitost - kod nedoraslih tinejdžera, recimo.

Kolege ****** i lezbejke - da zaboravimo na čas na one transpolno-transrodne jedinke - bi sebi učinili mnogo, mnogo veću uslugu kada bi potencirali sličnosti i sve ono što imamo zajedničko. Ono što nam je zajedničko je dominantno veći deo naših razmišljanja, osećanja i pogleda na svet, sasvim sigurno. Više nego sigurno.

Potencirajući različitost po svaku cenu umesto potenciranja svih bitnih sličnosti uz komentar "... i pored svega toga volim muškarce, i to ne treba da vam smeta" je nastup koji će sigurno doneti rezultate... ovakve rezultate kakve sad vidimo, i sve više nezadovoljstva i mržnje.

Jasno je da je neko stidljivo razmišljao u ovom pravcu jer se u nekim reklamama za prajd potencirala ljubav kao nešto svima zajedničko... to je nedovoljno jer je suviše uopšteno. Ono što je suviše uopšteno i svima zajedničko ne znači ništa. Pokažite Srbima da ste njihovi, da ste deo njih, da ih volite, da volite Srbiju, i do promena može da dođe.

Meni je takođe jasno da neki preferiraju filozofiju teroriste - što gore, to bolje - jer su mazohisti i/ili očekuju da u njihovu korist neko van države interveniše ako stanje bude sve užasnije. To je pogrešan put. Srbin nikoga ne voli pod primorom... ali zna da mrzi i pamti i vraća vekovima.

rekao sam jednom, i jos stoput cu

nije tu curu majmun napao ni zbog njenih pogleda, ni zbog seksualnih preferenci, ni zbog jebene majice

napao ju je zato sto i on i ona zive u govnima, govnima ih sve zajedno hrani vlast vec 30 godina, a u medjuvremenu ih huska jedne na druge i zabasuruje ovaj stravican zivot time sto polarizuje jednu grupu protiv druge

Da 4000 pedera i lezbijki proseta gradom noseci srpske zastave uporedo sa duginim i sa transparentom "Mi smo Srbi, gej i ponosni na to sto smo" ogroman procenat ljudi bi se makar zamislio, ako ne i promenio misljenje o njima. A sta oni rade? Prave cirkus od parade, izdvajaju se posto poto, njihovi lideri zovu politicare na setnju i skupljaju poene kod evropskih komesara za trte-mrte, a gej zajednica proglasava sebe za posebnu i progresivnu grupu i na taj nacin neskriveno pljuje na ostatak zemlje koji se ne slaze sa njima. I kako covek da ne oseca agresiju prema njima? Nikako.

Ne, ne bi. U takvoj Srbiji je jedna od najgorih stvari biti gej. Kada si gej, onda je to za takve morone gore nego i da si narkoman, cak i da si Siptar. Kada su takvi moroni ocevi, onda je za te oceve gore da im je sin gej, nego da je heroinski zavisnik ili alkoholicar.

Taj koji ju je napao je olos i bitanga, i apsolutno nema veze sa tim da li je u gvnima ili nije.

LDP? Sigurno. U drugim zemljama je drugačije.

Kolega gore je u pravu. Ja mogu da razumem potrebu da se po svaku cenu potencira različitost - kod nedoraslih tinejdžera, recimo.

Kolege ****** i lezbejke - da zaboravimo na čas na one transpolno-transrodne jedinke - bi sebi učinili mnogo, mnogo veću uslugu kada bi potencirali sličnosti i sve ono što imamo zajedničko. Ono što nam je zajedničko je dominantno veći deo naših razmišljanja, osećanja i pogleda na svet, sasvim sigurno. Više nego sigurno.

Potencirajući različitost po svaku cenu umesto potenciranja svih bitnih sličnosti uz komentar "... i pored svega toga volim muškarce, i to ne treba da vam smeta" je nastup koji će sigurno doneti rezultate... ovakve rezultate kakve sad vidimo, i sve više nezadovoljstva i mržnje.

Jasno je da je neko stidljivo razmišljao u ovom pravcu jer se u nekim reklamama za prajd potencirala ljubav kao nešto svima zajedničko... to je nedovoljno jer je suviše uopšteno. Ono što je suviše uopšteno i svima zajedničko ne znači ništa. Pokažite Srbima da ste njihovi, da ste deo njih, da ih volite, da volite Srbiju, i do promena može da dođe.

Meni je takođe jasno da neki preferiraju filozofiju teroriste - što gore, to bolje - jer su mazohisti i/ili očekuju da u njihovu korist neko van države interveniše ako stanje bude sve užasnije. To je pogrešan put. Srbin nikoga ne voli pod primorom... ali zna da mrzi i pamti i vraća vekovima.

Ljubav je nesto uopsteno, al je zato biti Srbin nesto jako konkretno :mrgreen::mrgreen:

i SA odrede su cinili homoseksualci, znaju oni biti skloni totalitarizmu i zato cesto podrzavaju LDP i LSV kao najtotalitarije stranke u Srbiji

Najtotalitarnija stranka u Srbiji, uz naravno SRS, je DSS, koja kaze da zato sto si Srbin, moras da imas ustaljeni identitet, koji je unapred zacrtan. E to je totalitarizam, kada te uce sta je tvoj identitet.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back