Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
neko je bio ponovo izrazio zanimanje za detalje borbe...

da se izborila bez ijedne ogrebotine snalazenje te devojke bi bilo neobicno, ali ona je zavrsila sa ozbiljnim povredama sake i sa modricama.
mogla je da sutne tog svetog filareta milostivog pahomija dobrostivog izmedju nogu na primer... postoje nacini da se izboris da noz padne na zemlju, a onda mozes da ga sutnes, na primer.

tacni i detljni podaci svakako postoje u urgentnom centru i u policiji, i da postoji neka nelogicnost neko od pomenutih bi primetio.
:I

Zanimljivo je kako "borci za prava" neke ljude nazivaju debilima i primitivnim debilima (verovatno postoje i neki drugi?). Po meni je i to nasilje, i to prilično javno.

И онда буде згражавање кад лезбејке хоће да кастрирају усвојено дете...пази, молим те.
Јесте, мало ће да прошетају, па ће да им дођу 'напредни' другари да им продају фазоне како се то ради у модерном свету. Даље...не бих да размишљам шта иде после. Мука ми припадне.

imala je otkopcanu jaknu, a majica ispod joj je bila roze boje pa su je debili uocili u mraku.
nozem je isecena drugarica te devojke koja je imala pride majicu, jer su se debili okomili na obe uz uzvike da ce ih ubiti jer su lezbejke.

devojke su se bukvalno golim rukama izborile. kada je coveku ugrozen zivot moze da uradi nesto sto ni sam nije znao da moze. ulazenje u detalje te borbe uz podsmeh nevidjeno je detinjasto.
umesto da se bavite time razmislite da li ce sutra tom debilu, koji nije u pritvoru, od roze majice vase sestre/devojke/cerke da se ucini da je vezana za lgbt populaciju, i da li ce, zbog vaseg trenutnog pozivanja na to je zrtva izazvala napadaca svojom odecom, preostali ljudi imati prava da kazu ko joj je kriv sto nosi roze majicu, i koja boja ce prekosutra opravdavati nasilje, koja frizura, kakav hod...

roze svetli u mraku
deco,danas smo nauchili neshto novo

И онда буде згражавање кад лезбејке хоће да кастрирају усвојено дете...пази, молим те.
Јесте, мало ће да прошетају, па ће да им дођу 'напредни' другари да им продају фазоне како се то ради у модерном свету. Даље...не бих да размишљам шта иде после. Мука ми припадне.

Sve to treba kod Palme u Jagodinu na udaju :lol:

Размишљао сам да ли уопште нешто да напишем. :)
Где год се окренеш...све неке болештине. Без обзира дал је геј или стрејт.

Ma, samo opušteno. :)

Ovo vreme je bolesno i biće sve bolesnije. Zato gledaš samo da sačuvaš svoj mali mikrosvet od uticaja tih devijantnosti.

devojka se vracala sa drugaricom sa zurke.
debili su poceli da ih uznemiravaju, a onda su videli da jedna ima lgbt majicu ispod i tad je izvucen noz i da ga devojka nije uhvatila golom rukom za ostricu pitanje je sta bi joj osim tetiva bilo preseceno.
koliko je bilo sati kada je napadnuta/odakle se vracala ili bilo koje sl pitanje, potpuno je besmisleno sve dok je napadnuta na ulici, i to u centru grada, a ne u celiji u meskickom zatvoru.
Po ovoj ladnoci ona u majici, skroz ce da nazebe.

Napasti nekog zbog majice, pa cak i LGBT je idiotski. I ja ne volim da vidim dresove Zvezde i Partizana, isto koliko i majice LGBT, Obraza, Nacionalnog Stroja i ostalih nevladinih, vladinih i trecih grupacija koje nam kroje zivote ovde, pa nijednom od njih nisam zapretio, niti rekao, a kamoli potegao pesnicu ili noz.
Gledas svoja posla a ne koljes ljude po ulici.

Bravo!
Ali ovo je izlolovani incident i ne treba ga preuvelicavati, no u svakom slucaju je za osudu.

usrecilo me je brisanje poruke za filareta milostivog i pahomija dobrostivog :heart:
mozda su postojale i normalne poruke u vezi sa lgbt populacijom, ali su kao i ove dve zavrsile na otpadu.
URA za dobre ljude koji samo ne mogu da izraze svoje misljenje na netu, ali mogu u stvarnosti!

cartmanelandu, devojka je imala i otkopcanu jaknu preko te majice, citaj pazljivije.
da je imala i majicu obucenu preko perjane jakne, ponovo time nikog ne bi ugrozila.
paznja treba da se skrene na maloletnika koji poteze noz.

good night........

usrecilo me je brisanje poruke za filareta milostivog i pahomija dobrostivog :heart:
mozda su postojale i normalne poruke u vezi sa lgbt populacijom, ali su kao i ove dve zavrsile na otpadu.
URA za dobre ljude koji samo ne mogu da izraze svoje misljenje na netu, ali mogu u stvarnosti!

cartmanelandu, devojka je imala i otkopcanu jaknu preko te majice, citaj pazljivije.
da je imala i majicu obucenu preko perjane jakne, ponovo time nikog ne bi ugrozila.

good night........

Maloletnici su potezali noz i ranije, bez ikakvog povoda, samo se takve price ne objavljuju. Kada je zrtva neko iz lbgt-zajednice takva prica se odmah provlaci po svim medijima i daje joj se velika paznja.
Nemam ja problem da osudim potez tok klinca, i osudjujem, treba ga kazniti i to strogo. Da se razumemo, ja sam na ovom forumu, podrzavao paradu ponosa u moru postova. Takodje sam osudjivao huligane,olos i drzavu koja se povukla pred njihovim pretnjama i otkazala paradu. (i zbog toga bio prozivan i vredjan na forumu) Meni je licno najlosije u svemu sto se drzava povukla pred njima, to je zaista sramota za drzavu.

Meni njeno ponasanje nije najjasnije. Ona majicom nikog ne vredja, ali se ipak nadju osobe kojima takva majica smeta. Razumi, ne smatram da je ona KRIVA sto je ubukla tu majicu, ali je svakako napravila nepromisljen potez, i bespotrebno sebe izlozila opasnosti da joj se desi incident kakav joj se desio. Ipak ona zivi u gradu, gde je pre samo nekoliko nedelja pokusana da se odrzi gay parada, koja je otkazana, tj zabranjena zbog pretnje hiljada huligana. Taj olos je pretio gay osobama lincom, pa i smrcu, seti se parole ``ubij pedera``. I ona par nedelja posle toga nosi majicu grupe kojoj se preti smrcu, (ne bas pametno, zar ne?) od strane olosa pred kojima se cak i drzava povlaci. Ako uzmes u obzir siru sliku, ona je samu sebe dovela u neugodnu situaciju. Ali opet ti ponavljam osudjujem huligane koji su je napali. Ona je bez svake sumnje zrvta u ovom slucaju.

Kao sto je nepromisljen potez kroz bg setati majicom sa lbgt motivima, tako je nepromisljeno nositi majicu sa natpisom SRBIJA u zagrebu ili pristini. ili recimo da sa lbgt majicom setas kroz teheran. Ima more takvih primera za ceo svet.
NIje provokacija, ne vredja nikog, ali sa takvim majicama postoji velika sansa da ti neko razbije glavu, izbode. itd. Cim je obukla takvu majicu SVESNO je sebe izlozila nepotrebnom riziku.
Ja ne bih nosio takve majice, jer sam svestan da takvom majicom izlazem sebe riziku da me napadne neka budala. Mozda mi se ne bi nista desilo, ali postoji velika sansa, i ne vidim jednog razloga da rizikujem.

Pitanje za tebe... Da li smatras da je pametno ili ludost nositi kroz zagreb majicu sa natpisom SRBIJA u pola5 ujutro? Ili mozda pristinu, tiranu, prizren, split, zadar?

Poslednja izmena:

good night........
Narvno. Nikoga ne ugrožava nečiji stil oblačenja.
Samo, priznaćeš da je majica preko perjane jakne malo čudna kombinacija.

good night........

Imam jedno direktno pitanje za tebe. Pre nego što si napisala tu rečenicu sa nadimkom koji si dala nasilniku, da li si razmislila da ima ljudi, puno ljudi, kojima bi to moglo da zasmeta? Da li si pomislila da to vređa nečija osećanja? Ili ti nije bilo bitno, jer tvoja ne vređa, naprotiv, čini te srećnom? Na isti način je odreagovao i pomenuti nasilnik, gledao je svoja osećanja, ne i tuđa. I one je krenuo u nasilje, kao i ti. Drgačije nasilje, ali ipak nasilje. Treba biti objektivan i priznati nekad subjektivnost i jednostrane poglede, ali ja sam već jednom napisao da občno ljudsko izvinjenje ume čuda da napravi. Samo što je to teško izreći, što je teško imati ljudskosti u svim situacijama.
Možda sa istaknutom majicom nije nikoga ugrozila, ali pošto ima ljudi koji drugačije gledaju na svet, ipak vidimo da jeste nekoga ugrozila... sebe. Kao što je kolega Cartmanland upitao, da li bi u nekoj drugoj situaciji bilo mudro nosti određene majice?

@Cartmanland...
kada neko potegne noz, takve price se objavljuju (pa novine su pune hronike).
ovaj slucaj se malo razlikuje jer je postojao jasan uopsten motiv, ubiti lezbejku, odnosno nije se desio napad na pojedinca vec na grupaciju.
zbog toga je skroz logicno i potrebno da njihove organizacije i svi normalni ljudi ponovo pokusaju da skrenu paznju na ugrozenost te manjine.
problem koji ovde postoji je sto odredjeni pomeraju svetlo sa noza u ruci maloletnika na majicu koju je devojka nosila ispod jakne... kao da je taj decko sa nozem bas krenuo da obradjuje zemlju i sadi lale, ali mu je ta zla sudbina namestila da sretne devojku u pride majici, pa je zbog nje moralno posrnuo.....
mislim da je devojka svesno obukla majicu, i mislim da je ludost sto nije zakopcala jaknu, ali mogu da ukapiram da je taj bunt proizasao iz toga sto ju je drzava ponovo nedavno gurnula u cetiri zida.
ovde niko nije napisao jadna devojka trebalo je da se zakopca jer na ulici ima bezumnika koji mogu da je napdanu, kao sto su i ucinili, nego se njena majica pominje u cilju da se ublazi krivica napadacu, sto je bukvalno kao onaj pokusaj da se ubicama metjua separda sudi za ubistvo iz nehata. takvo opravdavanje ubistva/napada panikom koja je izazvana pojavom homoseksualca je nedopustivo .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back