Napadnuta devojka zbog majice u centru Beograda!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ај дај доказ, ал осим малолетника типа Бошко Буха и осталих проблематичних пионира-хероја, кад је било наведено име окривљеног малолетника пред законом?
Ми смо европско-конт правни систем били пре, за време и после Тите. И Турци исто, од Ататурка..лол...
И шта би радио да знаш ко је? Еби му ебо кеву, нако, партизански?
Ma ne, bolje je ovako kada čovek zrelo razmisli.
Ime napadnute nepoznato.
Ime napadača nepoznato.

Da li se desio napad uopšte - jeste.
Idemo dalje.
Prema hronologiji proteklih događaja sledeći napad će se vrlo brzo desiti, jer su ovakvi napadi potrebni svima. Huliganima da pokažu svoje "junaštvo", GLBT aktivistima da pokažu kako su ugroženi, vlastodršcima da skrenu pažnju javnosti sa gorućih pitanja....
I opet će imena napadnutih i napadača ostati skrivena od javnosti, a same okolnosti napada biće u najmanju ruku sumnjive.

devojka se vracala sa drugaricom sa zurke.
debili su poceli da ih uznemiravaju, a onda su videli da jedna ima lgbt majicu ispod i tad je izvucen noz i da ga devojka nije uhvatila golom rukom za ostricu pitanje je sta bi joj osim tetiva bilo preseceno.
koliko je bilo sati kada je napadnuta/odakle se vracala ili bilo koje sl pitanje, potpuno je besmisleno sve dok je napadnuta na ulici, i to u centru grada, a ne u celiji u meskickom zatvoru.

Ma ne, bolje je ovako kada čovek zrelo razmisli.
Ime napadnute nepoznato.
Ime napadača nepoznato.

Da li se desio napad uopšte - jeste.
Idemo dalje.
Prema hronologiji proteklih događaja sledeći napad će se vrlo brzo desiti, jer su ovakvi napadi potrebni svima. Huliganima da pokažu svoje "junaštvo", GLBT aktivistima da pokažu kako su ugroženi, vlastodršcima da skrenu pažnju javnosti sa gorućih pitanja....
I opet će imena napadnutih i napadača ostati skrivena od javnosti, a same okolnosti napada biće u najmanju ruku sumnjive
.
Ту се скроз слажем са тобом, а и већина нас тако мисли..слажем са предвиђањима, као и са тим да је ово спиновње јавности. Неће моћи да се у неком следећем случају ради о малолетнику, а и прича о овом догађају, осим нас који се интересујемо и о томе дискутујемо на форумима, није из објективних разлога, сиромаштва, незапослености, безнађа, привукла неку већу пажњу шире јавности.
Не верујем да је догађај измишљен, а сви који су се враћали у зору кући као клинци, виђали су свашта по улици, без обзира у ком времену су одрастали....

jedna ima lgbt majicu ispod i tad je izvucen noz i da ga devojka nije uhvatila golom rukom za ostricu pitanje je sta bi joj osim tetiva bilo preseceno.

Значи сама је себе повредила!? Ахахах.

Замисли да сад тебе хоће неко да убије и потегне нож. Ти исечеш себи руку хватајући оштрицу... шта убицу спречава да те после тога набоде 275 пута тим истим ножем у бураг?

Све глупље од глупљег, али ово са самоповређивањем ме је стварно насмејало.

Тачно сам знао да је нека камиказе-самопромоција педера у питању.

devojka se vracala sa drugaricom sa zurke.
debili su poceli da ih uznemiravaju, a onda su videli da jedna ima lgbt majicu ispod i tad je izvucen noz i da ga devojka nije uhvatila golom rukom za ostricu pitanje je sta bi joj osim tetiva bilo preseceno.
koliko je bilo sati kada je napadnuta/odakle se vracala ili bilo koje sl pitanje, potpuno je besmisleno sve dok je napadnuta na ulici, i to u centru grada, a ne u celiji u meskickom zatvoru.
Meni je besmisleno da je neko na dva stepena iznad nule obučen tako da mu se vidi majica.
Ebiga, možda sam ja mator malo za takvo čeličenje, ali ja sam u subotu ujutru bio dobrano obučen i to zakopčan do grla.

ima tu josh jedan momenat
kako su oni u po noci(kad je i u centru bg nocu mrkli mrak da se nishta ne vidi,toliko smo dobro osvetljeni) uspeli prvo da joj zadignu ispod majce a zatim i vide shta je ispod i shta pishe i otkud se zna da su bash zbog toga navodno nasrnuli nozem bla bla
ovako po opisu..zadizanje ispod majce pa noz mene asocira da su tu neke druge radnje bile u pitanju pa se jedna zainteresovana strana premishljala pa ova druga verovatno isto pod uticajem alkohola i raznih toxikamenata odreagovala agresivno

imala je otkopcanu jaknu, a majica ispod joj je bila roze boje pa su je debili uocili u mraku.
nozem je isecena drugarica te devojke koja je imala pride majicu, jer su se debili okomili na obe uz uzvike da ce ih ubiti jer su lezbejke.

devojke su se bukvalno golim rukama izborile. kada je coveku ugrozen zivot moze da uradi nesto sto ni sam nije znao da moze. ulazenje u detalje te borbe uz podsmeh nevidjeno je detinjasto.
umesto da se bavite time razmislite da li ce sutra tom debilu, koji nije u pritvoru, od roze majice vase sestre/devojke/cerke da se ucini da je vezana za lgbt populaciju, i da li ce, zbog vaseg trenutnog pozivanja na to je zrtva izazvala napadaca svojom odecom, preostali ljudi imati prava da kazu ko joj je kriv sto nosi roze majicu, i koja boja ce prekosutra opravdavati nasilje, koja frizura, kakav hod...

imala je otkopcanu jaknu, a majica ispod joj je bila roze boje pa su je debili uocili u mraku.
nozem je isecena drugarica te devojke koja je imala pride majicu, jer su se debili okomili na obe uz uzvike da ce ih ubiti jer su lezbejke.

devojke su se bukvalno golim rukama izborile. kada je coveku ugrozen zivot moze da uradi nesto sto ni sam nije znao da moze. ulazenje u detalje te borbe uz podsmeh nevidjeno je detinjasto.
umesto da se bavite time razmislite da li ce sutra tom debilu, koji nije u pritvoru, od roze majice vase sestre/devojke/cerke da se ucini da je vezana za lgbt populaciju, i da li ce, zbog vaseg trenutnog pozivanja na to je zrtva izazvala napadaca svojom odecom, preostali ljudi imati prava da kazu ko joj je kriv sto nosi roze majicu, i koja boja ce prekosutra opravdavati nasilje, koja frizura, kakav hod...

ja sam svojevremeno zbog dugacke kose bio napadnut

Ti trebaš da se pozabaviš sobom jer samo debil (pošto vidim da ti je ova reč prirasla srcu) može da poveruje u ovu glupost.
Kao što neko reče, hrabra, goloruka lezbača izborila se sa bujicom mladića sa noževima, ubilački nastrojenih. Sutra očekujem novo saopštenje kako je usput uspela da prebije trojicu dok su se ostali razbežali :rotf:
Bože, bože, taj LGBT u Srbiji, jel su to sve deca kretena? Tj. verujem da u jednu ruku jesu , jer prvo, niko pametan se ne bi javno eksponirao kao homoseksualac, ali oni su stvarno teški idioti a to se vidi i na ovom primeru.

Zaista je nepotrebno ulaziti u raspravu zbog čega je izvršen napad. On je izvršen i napadač mora da odgovara. Da li je ceo slučaj pojačan zbog tog LGBT elementa... jeste. Da li bi do napada došlo i bez te majice, verovatno bi došlo, možda ne taj dan, ali bi nasilnik sebi našao razlog.
Takođe se postavlja pitanje te odbrane od noža. Meni je prilično nejasna ta situacija da neko uhvati oštricu noža, iseče se i nakon svega toga pobegne. Šta je napadač radio, uplašio se krvi? Ako je već okarakterisan kao napadač, budala, debil... neko bez duše i mozga, zašto nije završio započeto? Na sreću nije završio, ali ceo slučaj ima veoma zanimljiv zaplet i rasplet.
A činjenica je da se mnogi pitaju šta je radila sa takvom majicom, zašto je nosila? U vreme kad je parada gejeva otkazana zbog mogućeg nasilja, kad je situacija u zemlji toliko napeta. Prilično napromišljen potez propagiranja jedne pojave koja nije omiljena među većinom stanovnika.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back