usrecilo me je brisanje poruke za filareta milostivog i pahomija dobrostivog

mozda su postojale i normalne poruke u vezi sa lgbt populacijom, ali su kao i ove dve zavrsile na otpadu.
URA za dobre ljude koji samo ne mogu da izraze svoje misljenje na netu, ali mogu u stvarnosti!
cartmanelandu, devojka je imala i otkopcanu jaknu preko te majice, citaj pazljivije.
da je imala i majicu obucenu preko perjane jakne, ponovo time nikog ne bi ugrozila.
paznja treba da se skrene na maloletnika koji poteze noz.
good night........
Maloletnici su potezali noz i ranije, bez ikakvog povoda, samo se takve price
ne objavljuju. Kada je zrtva neko iz lbgt-zajednice takva prica se odmah provlaci po svim medijima i daje joj se velika paznja.
Nemam ja problem da osudim potez tok klinca, i osudjujem, treba ga kazniti i to strogo. Da se razumemo, ja sam na ovom forumu, podrzavao paradu ponosa u moru postova. Takodje sam osudjivao huligane,olos i drzavu koja se povukla pred njihovim pretnjama i otkazala paradu. (i zbog toga bio prozivan i vredjan na forumu) Meni je licno najlosije u svemu sto se drzava povukla pred njima, to je zaista sramota za drzavu.
Meni njeno ponasanje nije najjasnije. Ona majicom nikog ne vredja, ali se ipak nadju osobe kojima takva majica smeta. Razumi, ne smatram da je ona KRIVA sto je ubukla tu majicu, ali je svakako napravila nepromisljen potez, i bespotrebno sebe izlozila opasnosti da joj se desi incident kakav joj se desio. Ipak ona zivi u gradu, gde je pre samo nekoliko nedelja pokusana da se odrzi gay parada, koja je otkazana, tj zabranjena zbog pretnje hiljada huligana. Taj olos je pretio gay osobama lincom, pa i smrcu, seti se parole ``ubij pedera``. I ona par nedelja posle toga nosi majicu grupe kojoj se preti smrcu, (ne bas pametno, zar ne?) od strane olosa pred kojima se cak i drzava
povlaci. Ako uzmes u obzir siru sliku, ona je samu sebe dovela u neugodnu situaciju. Ali opet ti ponavljam osudjujem huligane koji su je napali. Ona je bez svake sumnje zrvta u ovom slucaju.
Kao sto je nepromisljen potez kroz bg setati majicom sa lbgt motivima, tako je nepromisljeno nositi majicu sa natpisom SRBIJA u zagrebu ili pristini. ili recimo da sa lbgt majicom setas kroz teheran. Ima more takvih primera za ceo svet.
NIje provokacija, ne vredja nikog, ali sa takvim majicama postoji velika sansa da ti neko razbije glavu, izbode. itd. Cim je obukla takvu majicu SVESNO je sebe izlozila nepotrebnom riziku.
Ja ne bih nosio takve majice, jer sam svestan da takvom majicom izlazem sebe riziku da me napadne neka budala. Mozda mi se ne bi nista desilo, ali postoji velika sansa, i ne vidim jednog razloga da rizikujem.
Pitanje za tebe... Da li smatras da je pametno ili ludost nositi kroz zagreb majicu sa natpisom SRBIJA u pola5 ujutro? Ili mozda pristinu, tiranu, prizren, split, zadar?