Највећи пророк

Слоба - југословен. Бранио југославију. југославија није србија. југославија катастрофа. срби стављају тему о слоби као слоба прпр, идиот . оригинално старогрчко значење "човек који се не бави политиком". Применити овде, грешке, коштају нас живота.

гет ит, литл ван, ор шуд ај спел ит аут фор ју, реднек? шииш... д нерв ов сам пил

:)

Pogrešna tema. Pusti Jugoslaviju nek počiva u miru. Kako bi sad ti branio Srbiju u kojoj se na žalost dešava upravo ono što je Slobek rekao pre gotovo 10 godina?

:)

Pogrešna tema. Pusti Jugoslaviju nek počiva u miru. Kako bi sad ti branio Srbiju u kojoj se na žalost dešava upravo ono što je Slobek rekao pre gotovo 10 godina?

Поштено питаш, па ајд да причамо ко људи. Свако са мало мозга би ти рекао још пре не десет него 15 година шта ће бити. Оног тренутка кад смо одустали од окупирања читаве Босне изгубили смо једину баш јаку карту коју смо имали. не иде се у рат да станеш на пола. Све, апсолутно све до последњег пацификуј, натерај на твој мир и готово. Како је то било готово, пораз је био неминован. Истина Слобек је нудио крњу југославију, али где ће она стока то да прихвати, па они живе да нас сатру. једном кад је постало јасно да са бившом браћом више нема разговора и да иду на прегласавање, требало је на силу обезбедити за нас најбоље решење и то брзо, без тог срања Србиај није у рату. Мобилизација, напад, крај рата. а не то Слобино пишкићу-какићу које нас је коштало две деценије живота. и још сере као губитник да је он чувао нашу југославију. мрш море, јеси ли ти чувао Србију и онај твој монструм од жене? ***** расрпско.

И шта сад? у међувремену народ мора да једе и ради, а Злобек му није давао скоро па ништа. Ако мислите да се сад живи горе него под Слобом, онда сте луђи од струје.

сад нам остаје да засучемо рукаве и радимо. ова власт је грозна, али и свака друга би била јер од гована нико питу није направио, па тако не могу ни Срби преко ноћи да се спусте на земљу и схвате да мора да се ради. у међувремену ћете и даље баљезгати да ли је слоба или ђинђић, бота или николић, а то је све иста банда. срба ће бити све мање, одселиће се онај ко не може во да издржи и за неких деценију две, кад спаднемо на неких четири до пет милина ћем осе сабрати и зидај се поново, тражи савезнике на све стране, продај робу коме год хоће да купи, оне што хоће да те убију, ради против њих итд.

ето. нема чаробног штапића, неће вам руси помоћи, неће вам нико помоћи, бедаци. помозите сами себи

Ма ебо вас Слоба и његова Југославија!

Ало, Србија, ало, бре! Какво бре гомно квази-комунистичко, амерички агент, банкар из Њујорка а пре свега ЈугогоVно!

Србија, бре, Србија.

Јогословени, идите у Југославију, оставите Србију на миру. Austroslavia, apage sotona!

пу, бре, кад ћете више да умрете, маме ли вам вампирске расрпске.:rtfm:

живео краљ!

koji kralj?:dontunderstand:

Поштено питаш, па ајд да причамо ко људи. Свако са мало мозга би ти рекао још пре не десет него 15 година шта ће бити. Оног тренутка кад смо одустали од окупирања читаве Босне изгубили смо једину баш јаку карту коју смо имали. не иде се у рат да станеш на пола. Све, апсолутно све до последњег пацификуј, натерај на твој мир и готово. Како је то било готово, пораз је био неминован. Истина Слобек је нудио крњу југославију, али где ће она стока то да прихвати, па они живе да нас сатру. једном кад је постало јасно да са бившом браћом више нема разговора и да иду на прегласавање, требало је на силу обезбедити за нас најбоље решење и то брзо, без тог срања Србиај није у рату. Мобилизација, напад, крај рата. а не то Слобино пишкићу-какићу које нас је коштало две деценије живота. и још сере као губитник да је он чувао нашу југославију. мрш море, јеси ли ти чувао Србију и онај твој монструм од жене? ***** расрпско.

И шта сад? у међувремену народ мора да једе и ради, а Злобек му није давао скоро па ништа. Ако мислите да се сад живи горе него под Слобом, онда сте луђи од струје.

сад нам остаје да засучемо рукаве и радимо. ова власт је грозна, али и свака друга би била јер од гована нико питу није направио, па тако не могу ни Срби преко ноћи да се спусте на земљу и схвате да мора да се ради. у међувремену ћете и даље баљезгати да ли је слоба или ђинђић, бота или николић, а то је све иста банда. срба ће бити све мање, одселиће се онај ко не може во да издржи и за неких деценију две, кад спаднемо на неких четири до пет милина ћем осе сабрати и зидај се поново, тражи савезнике на све стране, продај робу коме год хоће да купи, оне што хоће да те убију, ради против њих итд.

ето. нема чаробног штапића, неће вам руси помоћи, неће вам нико помоћи, бедаци. помозите сами себи

Slažem se sa ovim, političare smatram gomnima koja dođu i prođu, ali to nije tema.
Traćimo vreme na okolne uticaje na nas, rezimiramo i sa žaljenjem konstatujemo da je onaj bio u pravu. Neprijatelji nam nisu ni Hrvati ni Šiptari, neprijatelji su nam Germani i Anglosaksonci, stanje svesti i gomila sitnica koje utiču na sve nas. Naši neprijatelji žive tamo gde ne uspevaju voćke i povrćke kao kod nas, rudnici su im odavno prazni, nemaju pijaće vode, a imaju ogroman kapital koji leži na gomili a to ne sme, to je naš neprijatelj. Kako se boriti protiv njega? Prvo su iskoristili staro dobro Austrougarsko - zavadi pa vladaj, onda je staro Englesko rešenje - ubij pametnu glavu koja im čini dobro a ništa za nas (ubiše Đikija kao Raspućina, onda kad smo se počeli dozivati svesti), sad je klasična grabež, Srbija je na kolenima, jadna i bedna - daju nam povoljne kredite, toliko povoljne da ih lakomi toliko pokupiše da sada ne možemo da ih vratimo, Srbija duguje više nego nekadašnja SFRJ s tim da desetak puta manje zarađuje... itd itd. I da opet uzmemo puške u šake ništa nećemo učiniti, jer neprijatelj neće ginuti, toliko para imaju da će platiti vojsku neku da završe sa nama dok će na medijima prikazivati plemenitu akciju svojih hrabrih trupa kako spašavaju svet od razuralenih Srba koji prete da naprave smak sveta...
Eto.

Slažem se sa ovim, političare smatram gomnima koja dođu i prođu, ali to nije tema.
Traćimo vreme na okolne uticaje na nas, rezimiramo i sa žaljenjem konstatujemo da je onaj bio u pravu. Neprijatelji nam nisu ni Hrvati ni Šiptari, neprijatelji su nam Germani i Anglosaksonci, stanje svesti i gomila sitnica koje utiču na sve nas. Naši neprijatelji žive tamo gde ne uspevaju voćke i povrćke kao kod nas, rudnici su im odavno prazni, nemaju pijaće vode, a imaju ogroman kapital koji leži na gomili a to ne sme, to je naš neprijatelj. Kako se boriti protiv njega? Prvo su iskoristili staro dobro Austrougarsko - zavadi pa vladaj, onda je staro Englesko rešenje - ubij pametnu glavu koja im čini dobro a ništa za nas (ubiše Đikija kao Raspućina, onda kad smo se počeli dozivati svesti), sad je klasična grabež, Srbija je na kolenima, jadna i bedna - daju nam povoljne kredite, toliko povoljne da ih lakomi toliko pokupiše da sada ne možemo da ih vratimo, Srbija duguje više nego nekadašnja SFRJ s tim da desetak puta manje zarađuje... itd itd. I da opet uzmemo puške u šake ništa nećemo učiniti, jer neprijatelj neće ginuti, toliko para imaju da će platiti vojsku neku da završe sa nama dok će na medijima prikazivati plemenitu akciju svojih hrabrih trupa kako spašavaju svet od razuralenih Srba koji prete da naprave smak sveta...
Eto.

Баш тако. неће ни њихово заувек, наше је да градимо наше, а на њима је да буду грозни, па ко преживи нека прича.

и ја иначе мислим да су они убили Ђикија или нахушкали или пустили. да им је циљ да будемо обезглављена стока у овом експерименту, јасно је ко дан. ћубрад превејана латинска западњачка.

Nazalost, bio je u pravu...:(

Izgubili smo Kosovo, Demokrate su dosle na vlast i polako nas potpuno unistavaju u svemu sto je govorio... Oni koji su slavili njegovu smrt ce na vreme pobeci iz zemlje jer ce se nakupiti novaca od uboge sirotinje(tada ce to biti pola Srbije) i mi cemo postati siromasniji od Malavija... Jednostavno, sami smo krivi, niko drugi.

Moja je želja da se u moja upozorenja ne uvere kasno, da se ne uvere tek onda kada bude teško da se isprave greške koje su gradani u svojoj naivnosti, površnosti ili zabludi sami ucinili. Pa ce se te greške teško otklanjati, a neke možda nece moci nikada da se otklone

Danas je bas tako...

U sklopu te politike za rasparcavanje Jugoslavije Kosovo bi bila prva žrtva. Njegov sadašnji status bi se proglasio za legalan i definitivan. To je prvi deo Srbije sa kojim bi se ona morala da oprosti, ne izražavajuci, pri tom, cak ni nadu da ce joj taj deo njene zemlje jednom moci da bude vracen.

Zastupajuci te interese, iz ove grupacije su našoj javnosti poslate poruke - da ce sa njima na celu Jugoslavija biti izvan svake opasnosti od rata i nasilja, da ce doci do ekonomskog prosperiteta, vidno i brzo ostvarenog višeg standarda, takozvanog povratka Jugoslavije u medunarodne institucije, i tako dalje.

Poštovani gradani,

Moja je dužnost da vas javno i na vreme upozorim da su ta obecanja lažna. I da stvari stoje obratno, jer upravo naša politika garantuje mir - a njihova samo trajne sukobe i nasilje.

Ajmo malo da se bar zapitamo!! :rtfm:

Prorok???Samo je konstatovao da od svega što je naveo u svom govoru se dešavalo u vreme njegove vlasti.

Donekle. Lepo je sabrao 2 i 2, ali nije imao srce da odma (do kraja 93) završi priču. Iako smo bili pod pritiscima i pod pretnjom masovnog napada trebalo je krenuti i ići do kraja, ali posle bitke svi smo generali. Kao kod golmana u fudbalu, kao u uličnoj tuči, kao u trgovini, kao kod zidanja zgrade ili pravljenju nekog sklopa-mašina - najgore je da ako si već krenuo - staneš. Tako ginu pešaci na ulici, neiskusni mladići u ratu... krenu i ko zna zašto stanu. Kasno je sada, zgazio nas je kamion a nije bio pun deteline sa četiri lista, sada moramo čekati velike da se oni uzvrpolje, ovo što se desilo kod nas je samo početak velike lančane reakcije, naša bogatstva su velika za nas ali su zrno za svet, Ala sa zapada ide dalje da ždere dok ne uhvati i samu sebe za rep, tada počinje haos, to je smak sveta o kome se mnogo priča, ako nema normi i zakona džabe nama sve priče o civilizovanim društvima i koječemu, ko je jači uzeće hranu sa stola a slabi će lagano da pocrkaju.

Prorok???Samo je konstatovao da od svega što je naveo u svom govoru se dešavalo u vreme njegove vlasti.

Nemas argumenata pa pricas gluposti? Da li su se za vreme Milosevica masovno privatizovale najvece i najmasovnije fabrike, posle kojeg su radnici iste masovno otpusteni? Da li je za njegovo vreme dozvoljeno da se Kosovo izgubi? Da li je za njegovo vreme bilo toliko zaposlenih i gladnih, kao sada? Da li se se za njegovo vreme kao sada maksimalno praznile narodne kuhinje koje ionako nisu bas obogacene? Znaci, prvo skoci pa reci hop.

Poslednja izmena:
Nemas argumenata pa pricas gluposti? Da li su se za vreme Milosevica masovno privatizovale najvece i najmasovnije fabrike, posle kojeg su radnici iste masovno otpusteni? Da li je za njegovo vreme dozvoljeno da se Kosovo izgubi? Da li je za njegovo vreme bilo toliko zaposlenih i gladnih, kao sada? Da li se se za njegovo vreme kao sada maksimalno praznile narodne kuhinje koje ionako nisu bas obogacene? Znaci, prvo skoci pa reci hop.

Zaslepljen si Slobom pa ti je mrsko da ukapiraš šta se dešavalo za vreme njegove vlasti.
Kosovo,otišlo za vreme Slobe.
Građanski ratovi,njegovo doba.
Zemlja na rubu siromaštva.
Kriminal,isto počeo u njegovo vreme.
Ništa drugo nije ni mogao da sroči osim tog pakosnog govora jer mu je krivo što je smenjen sa vlasti.

U sklopu te politike za rasparcavanje Jugoslavije Kosovo bi bila prva žrtva. Njegov sadašnji status bi se proglasio za legalan i definitivan. To je prvi deo Srbije sa kojim bi se ona morala da oprosti, ne izražavajuci, pri tom, cak ni nadu da ce joj taj deo njene zemlje jednom moci da bude vracen.

Да се она луда Мира није мешала у политику, можда би се све завршило добро по Србију. Слоба није био толико лош политичар, колико је у време своје владавине био наиван. Али како данас онима који неће да виде и неће да чују објаснисти да је управо захваљујући данашњој власти Косово и Метохија привремено постала држава? Нема Србину већег непријатеља од оног Србина, који туђе измишљене "нације" ("југославенске", "еуропске") стави изнад своје.

Valjda bi svakome posle ovih deset godina trebalo da bude jasno da oni ne napadaju Srbiju zbog Miloševica, nego napadaju Miloševica zbog Srbije.

Ако то после ових скоро 10 година "демократије" некоме није јасно, тај је заиста луд. Онима који нас нападају (то су исти они који су нас нападали почетком 20. века) смета СРБИЈА, постојање Србије, постојање Срба.

Ма ебо вас Слоба и његова Југославија!

Ало, Србија, ало, бре! Какво бре гомно квази-комунистичко, амерички агент, банкар из Њујорка а пре свега ЈугогоVно!

Србија, бре, Србија.

Јогословени, идите у Југославију, оставите Србију на миру. Austroslavia, apage sotona!

пу, бре, кад ћете више да умрете, маме ли вам вампирске расрпске.:rtfm:

живео краљ!

Jel si dobro?:mrgreen:

proročanstvo Slobodana Miloševića

02. oktobar 2000. godine

Poštovani gradani,

Pred drugi krug izbora želim da vas na ovaj nacin upoznam sa svojim videnjem izbornih i politickih prilika u našoj zemlji, posebno u Srbiji.
Kao što i sami znate punu deceniju traju napori da se celo Balkansko poluostrvo stavi pod kontrolu nekih zapadnih sila. Veliki deo tog posla je obavljen uspostavljanjem marionetskih vlada u nekim zemljama, pretvaranjem tih zemalja u zemlje ogranicenog suvereniteta ili lišene svakog suvereniteta.

Zbog našeg otpora takvoj sudbini za našu zemlju, mi smo bili izloženi svim pritiscima kojima u savremenom svetu ljudi mogu biti izloženi. Broj i intenzitet tih pritisaka umnožavao se kako je vreme prolazilo. Svoje iskustvo u drugoj polovini dvadesetog veka koje velike sile imaju u rušenju vlada, izazivanju nemira, podsticanju gradanskih ratova, kompromitovanju i likvidiranju boraca za nacionalnu slobodu, dovodenja država i naroda na rub siromaštva - sve je to primenjeno na našu zemlju i naš narod.

Dogadaji koji su organizovani za naše izbore su, takode, deo te organizovane hajke na zemlju i narod, zato što su naša zemlja i narod barijera uspostavljanju potpune dominacije na Balkanskom poluostrvu.
U našoj javnosti je vec dugo prisutna grupacija koja, pod imenom opozicione politicke partije demokratske orijentacije, zastupa interese vlada koje su nosioci pritisaka na Jugoslaviju, a posebno na Srbiju. Ta grupacija se na ovim izborima pojavila kao Demokratska opozicija Srbije.
Njen stvarni šef nije njihov kandidat za predsednika države. Njen dugogodišnji šef je predsednik Demokratske stranke i saradnik vojne alijanse koja je ratovala protiv naše zemlje. On svoju saradnju sa tom alijansom nije mogao ni da sakrije. Uostalom, citavoj našoj javnosti je poznat njegov apel NATO-u da se Srbija bombarduje onoliko nedelja koliko je neophodno da bi se njen otpor slomio. Na celu tako organizovane grupacije na ovim izborima nalazi se, dakle, zastupnik vojske i vlada koje su nedavno ratovale protiv Jugoslavije.

Zastupajuci te interese, iz ove grupacije su našoj javnosti poslate poruke - da ce sa njima na celu Jugoslavija biti izvan svake opasnosti od rata i nasilja, da ce doci do ekonomskog prosperiteta, vidno i brzo ostvarenog višeg standarda, takozvanog povratka Jugoslavije u medunarodne institucije, i tako dalje.

Poštovani gradani,

Moja je dužnost da vas javno i na vreme upozorim da su ta obecanja lažna. I da stvari stoje obratno, jer upravo naša politika garantuje mir - a njihova samo trajne sukobe i nasilje. A evo zašto.

Uspostavljanjem vlasti koju podržava, odnosno koju instalira zajednica zemalja okupljenih u NATO alijansi, Jugoslavija bi neizbežno postala zemlja cija bi se teritorija brzo rasparcala. To nisu samo namere NATO, to su i predizborna obecanja Demokratske opozicije Srbije. Od njihovih predstavnika smo culi da ce Sandžak dobiti autonomiju za koju se clan njihove koalicije Sulejman Ugljanin, voda separatisticke muslimanske organizacije, zalaže vec deset godina i koja fakticki definitivno izdvaja Sandžak iz Srbije. Njihova su obecanja takode vezana za davanje autonomije Vojvodini koja je takva da je ne samo izdvaja iz Srbije i Jugoslavije, vec je, po svemu, cini sastavnim delom susedne Madarske. Na slican nacin bi se odvojila od Srbije i druga podrucja, narocito neka njena rubna podrucja. Njihovo pripajanje susednim državama odavno je vruca tema tih država, a koje stalno podsticu pripadnike manjina tih država u Jugoslaviji da daju svoj doprinos prisajedinjenju delova naše zemlje susednim državama.

Teritorija koja bi preostala da nosi ime Srbije bila bi okupirana od strane medunarodnih, americkih ili nekih trecih vojnih snaga koje bi tu teritoriju tretirale kao vojni poligon i kao vlasništvo kojim se raspolaže u skladu sa interesima sile cija se vojska na njoj nalazi.

Sliku tog raspolaganja i posledice toga raspolaganja, gledali smo vec decenijama, a narocito, u ovoj deceniji u mnogim zemljama širom sveta, nažalost poslednjih godina i u Evropi, na primer na Kosovu, Republici Srpskoj, Makedoniji, u našem neposrednom okruženju. Srpski narod bi snašla sudbina Kurda, sa perspektivom da budu istrebljeni brže jer ih je manje od Kurda i jer bi im kretanje bilo ograniceno na manji prostor nego što je onaj na kome se Kurdi vec decenijama nalaze.
Što se Crne Gore tice njena sudbina bi bila prepuštena mafiji cija bi pravila igre gradani trebalo dobro da znaju. Svaka nedisciplina, a pogotovo svako protivljenje interesima mafije stavlja vas na listu za odstrel koja iskljucuje pravo na svako pomilovanje.

Dao sam ovaj prikaz o sudbini Jugoslavije u slucaju da se prihvati izbor NATO-a za našu zemlju, sa ciljem da upozorim i na to da bi u tom slucaju osim gubitka zemlje i poniženja njenih gradana, svi živeli pod neprekidnim nasiljem.
Novi vlasnici državne teritorije nekadašnje Jugoslavije kao i okupatori preostale srpske teritorije vršili bi, po prirodi stvari, teror nad stanovništvom, ciju su teritoriju okupirali. Sam srpski narod bi istovremeno vodio neprekidnu borbu za ponovo uspostavljanje srpske države i za svoje ponovno okupljanje u njoj. Oni ne žele mir i blagostanje na Balkanu, oni žele da ovo bude zona stalnih sukoba i ratova koji bi im pružili alibi za trajno prisustvo.

:hahaha: pa Sloba je bolji od Kleopatre i Ljubiše Trgovčića zajedno!:lol:

eee kad se setim....jos sam radio....sa suprugom sam redovno isao u protesne setnje...ljudi se cudili...ponekad sam isao i u uniformi...ooooo koliko sam se nadao da ce smena milosevica doneti dobra srbiji.....jaaaaaaaaaaoooooooooo sto sam bio naivan,glup...i ne znam sta jos.....cemu sam se ja nadao a sta sam dobio tera me u hronicnu depresiju....

Billy The Kidd
pa Sloba je bolji od Kleopatre i Ljubiše Trgovčića zajedno!
То му је и запечатило судбину - Срби су увек убијали паметне као упозорење осталима, да нико не сме да се уздигне изнад просека.

Зато сад Србијом владају... ови.

eee kad se setim....jos sam radio....sa suprugom sam redovno isao u protesne setnje...ljudi se cudili...ponekad sam isao i u uniformi...ooooo koliko sam se nadao da ce smena milosevica doneti dobra srbiji.....jaaaaaaaaaaoooooooooo sto sam bio naivan,glup...i ne znam sta jos.....cemu sam se ja nadao a sta sam dobio tera me u hronicnu depresiju....

ma pajo smiri se ,procitaj- sve ce to narod pozlatiti. princip je isti sve ostalo su nijanse.
bitno je ostati ziv i zdrav.

svi mi kao narod bi trebali da budemo svesni da se u malim zemljama ,revolucije ,veliki protesti , medijske hajke , veci strajkovi i pobune ,ali i mnoge razne grupe,i ostalo finansira spolja! iz inostranstva. i da se ne primamo tolko.
trebali bi da se primamo na svaki procenat manje industrijske proizvodnje ,izvoza i ostalih kljucnih ekonomskih pokazatelja u Srbiji! Samo na TO!

i ta gej parada je finansirana spolja ,rezim je pojacao kontrolu to jeste ali i zato kod nas trenutno nema velikih demonstracija po beogradu ,vruce jeseni itd.
talibani se finansiraju spolja protivu amerike ,pa i kod nas bi se pojavili pokreti otpora na kosovu ,miniranja ,snajperske ekipe, da ima neko da to finansira i podrzava.
hocu da kazem da ljudi precesto ispadnu pioni!
pogledaj jushchenko u ukrajini kako im je razorio zemlju od tolkih silnih obecanja i ima svega 5% popularnosti. tolike price o njegovom trovanju od strane ruske tajne sluzbe iz zapadnih laboratorija i sada kazu kao nije bas to bilo tacno .i pustaju u novine neke strucnjake koji objasnjavaju otkud greska.
sada je zapad tamo nasao drugu marionetu koja ce zavrsiti posao...on je posluzio i odsluzio svoje.
bojim se koga god da postavimo da bice isto ...kameleoni...

nisam otisao u beograd tog dana ali sam ucestvovao u razbijanju policijske blokade na magistrali ka bg/u.
A sloba je trebao odma da visi cim je prodao kosovo i potpisao kapitulaciju. kao primer ostalima!
No dobro ,sve ,sve,bio sam u vojsci i cekao sam da se skinem, mislio sam da moze izborima, mirno ,ali on ni te izbore nije priznavao ,kljuc je bilo i radikalsko priznavanje rezultata, i dugo otezanje objavljivanja rezultata izbora od strane sps/a.

Poslednja izmena:
ma pajo smiri se ,procitaj- sve ce to narod pozlatiti. princip je isti sve ostalo su nijanse.
bitno je ostati ziv i zdrav.

svi mi kao narod bi trebali da budemo svesni da se u malim zemljama ,revolucije ,veliki protesti , medijske hajke , veci strajkovi i pobune ,ali i mnoge razne grupe,i ostalo finansira spolja! iz inostranstva. i da se ne primamo tolko.
trebali bi da se primamo na svaki procenat manje industrijske proizvodnje ,izvoza i ostalih kljucnih ekonomskih pokazatelja u Srbiji! Samo na TO!

i ta gej parada je finansirana spolja ,rezim je pojacao kontrolu to jeste ali i zato kod nas trenutno nema velikih demonstracija po beogradu ,vruce jeseni itd.
talibani se finansiraju spolja protivu amerike ,pa i kod nas bi se pojavili pokreti otpora na kosovu ,miniranja ,snajperske ekipe, da ima neko da to finansira i podrzava.
hocu da kazem da ljudi precesto ispadnu pioni!
pogledaj jushchenko u ukrajini kako im je razorio zemlju od tolkih silnih obecanja i ima svega 5% popularnosti. tolike price o njegovom trovanju od strane ruske tajne sluzbe iz zapadnih laboratorija i sada kazu kao nije bas to bilo tacno .i pustaju u novine neke strucnjake koji objasnjavaju otkud greska.
sada je zapad tamo nasao drugu marionetu koja ce zavrsiti posao...on je posluzio i odsluzio svoje.
bojim se koga god da postavimo da bice isto ...kameleoni...

nisam otisao u beograd tog dana ali sam ucestvovao u razbijanju policijske blokade na magistrali ka bg/u.
A sloba je trebao odma da visi cim je prodao kosovo i potpisao kapitulaciju. kao primer ostalima!
No dobro ,sve ,sve,bio sam u vojsci i cekao sam da se skinem, mislio sam da moze izborima, mirno ,ali on ni te izbore nije priznavao ,kljuc je bilo i radikalsko priznavanje rezultata, i dugo otezanje objavljivanja rezultata izbora od strane sps/a.
ma slazem se...ali kako i kud dalje ??? gde je izlaz ????

yebiga bili smo mladi naivni i glupi . zavedeni propagandom

drugo usled lose istorijske situacije izgubili smo rat , zapad nam je okupirao kosovo i trebala nam je neka promena . osecali smo se porzeno i bedno.

mislili smo da cemo biranjem DOS-a okrenuti taj novi list i da ce nam krenuti bolje.

O kako smo se prevarili....

al dobro makar smo otvorili oci godinu dve nam je trebalo da progledamo i uvidimo da je sve sto su nam rekli i obecavali bilo laz

i ok , jednom te neko prevari , i ti se opametis

al sta da kaze covek za ove birace Tadica i ZES-a koje varaju po 50ti put a oni i dalje isto rade?

Back