Али је зато Милан Тарот за све њих тата!pa Sloba je bolji od Kleopatre i Ljubiše Trgovčića zajedno!
![]()
-Када ћемо мој муж и ја престати да будемо подстанари?
-Кад купите стан. Следећи слушалац!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Али је зато Милан Тарот за све њих тата!pa Sloba je bolji od Kleopatre i Ljubiše Trgovčića zajedno!
![]()
a sta da kazem nego da ne razumem....yebiga bili smo mladi naivni i glupi . zavedeni propagandom
drugo usled lose istorijske situacije izgubili smo rat , zapad nam je okupirao kosovo i trebala nam je neka promena . osecali smo se porzeno i bedno.
mislili smo da cemo biranjem DOS-a okrenuti taj novi list i da ce nam krenuti bolje.
O kako smo se prevarili....
al dobro makar smo otvorili oci godinu dve nam je trebalo da progledamo i uvidimo da je sve sto su nam rekli i obecavali bilo laz
i ok , jednom te neko prevari , i ti se opametis
al sta da kaze covek za ove birace Tadica i ZES-a koje varaju po 50ti put a oni i dalje isto rade?
eee kad se setim....jos sam radio....sa suprugom sam redovno isao u protesne setnje...ljudi se cudili...ponekad sam isao i u uniformi...ooooo koliko sam se nadao da ce smena milosevica doneti dobra srbiji.....jaaaaaaaaaaoooooooooo sto sam bio naivan,glup...i ne znam sta jos.....cemu sam se ja nadao a sta sam dobio tera me u hronicnu depresiju....
ma pajo smiri se ,procitaj- sve ce to narod pozlatiti. princip je isti sve ostalo su nijanse.
bitno je ostati ziv i zdrav.
svi mi kao narod bi trebali da budemo svesni da se u malim zemljama ,revolucije ,veliki protesti , medijske hajke , veci strajkovi i pobune ,ali i mnoge razne grupe,i ostalo finansira spolja! iz inostranstva. i da se ne primamo tolko.
trebali bi da se primamo na svaki procenat manje industrijske proizvodnje ,izvoza i ostalih kljucnih ekonomskih pokazatelja u Srbiji! Samo na TO!
i ta gej parada je finansirana spolja ,rezim je pojacao kontrolu to jeste ali i zato kod nas trenutno nema velikih demonstracija po beogradu ,vruce jeseni itd.
talibani se finansiraju spolja protivu amerike ,pa i kod nas bi se pojavili pokreti otpora na kosovu ,miniranja ,snajperske ekipe, da ima neko da to finansira i podrzava.
hocu da kazem da ljudi precesto ispadnu pioni!
pogledaj jushchenko u ukrajini kako im je razorio zemlju od tolkih silnih obecanja i ima svega 5% popularnosti. tolike price o njegovom trovanju od strane ruske tajne sluzbe iz zapadnih laboratorija i sada kazu kao nije bas to bilo tacno .i pustaju u novine neke strucnjake koji objasnjavaju otkud greska.
sada je zapad tamo nasao drugu marionetu koja ce zavrsiti posao...on je posluzio i odsluzio svoje.
bojim se koga god da postavimo da bice isto ...kameleoni...
nisam otisao u beograd tog dana ali sam ucestvovao u razbijanju policijske blokade na magistrali ka bg/u.
A sloba je trebao odma da visi cim je prodao kosovo i potpisao kapitulaciju. kao primer ostalima!
No dobro ,sve ,sve,bio sam u vojsci i cekao sam da se skinem, mislio sam da moze izborima, mirno ,ali on ni te izbore nije priznavao ,kljuc je bilo i radikalsko priznavanje rezultata, i dugo otezanje objavljivanja rezultata izbora od strane sps/a.
ma slazem se...ali kako i kud dalje ??? gde je izlaz ????
yebiga bili smo mladi naivni i glupi . zavedeni propagandom
drugo usled lose istorijske situacije izgubili smo rat , zapad nam je okupirao kosovo i trebala nam je neka promena . osecali smo se porzeno i bedno.
mislili smo da cemo biranjem DOS-a okrenuti taj novi list i da ce nam krenuti bolje.
al dobro makar smo otvorili oci godinu dve nam je trebalo da progledamo i uvidimo da je sve sto su nam rekli i obecavali bilo laz
al sta da kaze covek za ove birace Tadica i ZES-a koje varaju po 50ti put a oni i dalje isto rade?
yebiga bili smo mladi naivni i glupi . zavedeni propagandom
Пајо тешко се човек обичан одупре пропаганди, сви сте ви хтели добро народу и држави
Могао бих се сложити са доста тога из твог текста
Пајо излаз је у породици,у комшијама у народу
не дозволимо да нам разбију породице
Тихи биће боље
u svakom slucaju hvala na ohrabrenju...
DOS je biran radi promena, kao što Tales reče - rat je bog svemu, misleći na promene, tako i nama sada treba ponovo neka promena tj novi izbori. Treba prepoznati one od pre, sagledati ove danas i ne glasati za njih nego za nekog trećeg.
Pokušavam mog oca i ljude koji su sa njim bili omražene Tehnokrate 70-tih da nagovorim da skupe snage i pokrenu intelektualce ponovo u taj pokret, ima dosta nas, njihovih potomaka, koji bi stali uz njih da maknemo kvazi političare, kojekakve advokate-prevarante i ekonomiste-provizionare, da doprinesemo tome da najbolji stručnjaci iz određenih oblasti vode te iste oblasti sa timom koji odaberu, da se politički vrh postavi kao menadžment neke firme i trudi da proizvode ove zemlje proda nekome, a ne da poslovne 'uspehe' baziraju na uvozima i pozajmicama jer to može svako od nas. Bez takvih ljudi nema napredka, razvoja nauke i tehnike. Takvi ljudi bi odmah sagledali pretnju koja se nadvila nad nas i tražili rešenje, prvi su upozorili na sve to ali su samo išikanirani u još jednoj Slobinoj grešci kada je izjavio da glas jednog doktora nauka ili profesora vredi isto kao najneobrazovanijeg žitelja Srbije. Ali kao što rekoh, posle bitaka svi su generali, predstoji nova bitka, da svi utičemo na poštene učene ljude da se bar na neki period late politike kako bi sprali politički šljam koji prelazi iz partije u partiju i gleda isključivo svoje interese...
Ma bice bolje sigurno jer od ovoga nema gore tako da..
...ne postavljaju ljudi prava pitanja pajo vec sam napisao ,sta sa firmama ,proizvodnjom , izvozom ,trzistem i t.d. ,e.u. nista ne kosta da nam da bezcarinsku zonu kao rusija ,ama nista ,nismo valjda toliko konkurentni za nemacku...
zatim sta bi kostalo ameriku da bude dobra sa nama i preokrene svoju politiku ,evo imamo naj- prozapadnije politicare .
sta bi amerika izgubila tu ,ako bi recimo srbiju vojsku i policiju vratila na kosovo ,NISTA ,bas nista,borba protiv terorizma i tako to.
e sad zasto oni to ne urade ,pa vide u nama mini-ruse i kraj.
ja licno neverujem u promene, djindju je nasledio tadic ,njega ce djilas ,vuksanovic je bio kao rezerva ,sad je cheda.
ali imaju oni dosta svojih ljudi i na vlasti i na opoziciji kao rezervu...
ali kao sto rekosmo ispred tvog praga prestaje i drzava i e.u. i sve.unutra se samo mi pitamo. tako da porodicu treba cuvati ,toliko je moguce za sad.
nisam siguran....mislio sam da 91-92-93 ne moze biti gore...da veci pad ljudskog dostojanstva nije moguc....zivot me demantovao....a ja bih voleo da si ti u pravu naravno...

ma opet se sa vecinom slazem...a za bescarinsku zonu....pa zar je mi nismo napravili evropi...a ona nama ???? kad se holandija smiluje...
a ne moze se ocekivati od sadasnje politicke elite da pokrene ni proizvodnju ni izvoz ni obezbedi trziste niti sta drugo....jednostavno oni to ne znaju...nisu se dokazali ni u cemu...nisu se dokazali ni sa one strane praga kako ti volis da kazes...tj u svojim porodicama...a kamo li u siroj ili daljoj okolini....njihovo jedino uspesno zanimanje je bavljenje politikanstvom....uspeli su u jednom istoriskom momentu da se nametnu gradjanima srbije koji su zeljno iscekivali bolji zivot...nametnuli se zaseli i ne nameravaju da se odreknu vlasti ni po koju cenu....zadrzali su sve metode vlasti kojima su vladali predhodnici samo sto su dodali jos elemenata i usavrsili ih....kontrolisu sve...kako sve finansije,tako i umove ljudi....a razocaran narod im je jednostavno prepustio svoj um....narod nikad nesto posebno nije razmisljao svojom glavom...ali danas je to najizrazenije---a ruku na srce i politicarima je to danas daleko lakse....toliko medija...pa psiholozi ---nikad nije bilo lakse isprati narodu mozak...
nisam siguran....mislio sam da 91-92-93 ne moze biti gore...da veci pad ljudskog dostojanstva nije moguc....zivot me demantovao....a ja bih voleo da si ti u pravu naravno...
Na žalost ima još malo prostora za to gore. Pad ljudskog dostojnstva i morala je evidentan, baš kako je Slobek 'prorekao'.
Moram da te pitam šta je to Sloba prorekao što kod njega nije bilo? Mi kao da živimo u ovom vremenu i nismo živeli pre toga. Nije li bilo pada morala i dostojanstva još kod Slobe?
Samo padamo i dalje, ništa se ne menja niti zaustavlja...samo nastavljamo dalje kao da se ništa nije desilo, nikakve promene, ništa...
Dobar je dokumentarac, ali meni lično ne pravda Slobu: meni govori samo da su zajedničku krivicu oni hteli da nabace samo njemu.A što se tiče Arkana, sad sam ubeđen da su ga ubile strane službe, jer je politički bilo nezgodno uhapsiti ga...
Пајо сада није проблем што народ не мисли ,него што по мени не постоји алтернатива изражена кроз полтичке партије, јер су све некако исте и све раде по истом шаблону.
А још по свему показаном све политичке парије су пуне дилераната и шарлатана
и спсобни људи кји нису већ напустили партије не желе да се прљају а и немју више снаге да се ломе са армијом дилетаната.
Постоје три опције или ће у самим партијама доћи до бунта способних и поштених који ће их преузети а самим тим и државу или ће се изнедрити нешто ново,нешто народно и добро на таласима овог дилетантизма или ћемо постати протекторат
Na žalost ima još malo prostora za to gore. Pad ljudskog dostojnstva i morala je evidentan, baš kako je Slobek 'prorekao'.
A što se tiče Arkana, sad sam ubeđen da su ga ubile strane službe, jer je politički bilo nezgodno uhapsiti ga...
Zaslepljen si Slobom pa ti je mrsko da ukapiraš šta se dešavalo za vreme njegove vlasti.
Kosovo,otišlo za vreme Slobe.
Građanski ratovi,njegovo doba.
Zemlja na rubu siromaštva.
Kriminal,isto počeo u njegovo vreme.
Ništa drugo nije ni mogao da sroči osim tog pakosnog govora jer mu je krivo što je smenjen sa vlasti.
Kapiram, vise nego sto ti mislis, i bilo ko drugi..
Kosovo je POKRENUTO KAO PITANJE za vreme Slobe, a ON GA NIJE DAO, za razliku od danasnjih kretena, idiota i nesposobnjakovica koji bi samo da "u miru prihvatamo to sto se sada desava".
Gradjanski ratovi? Izmedju dve politicke strane, Slobine i agresivne DOS-ovske i narkomanske Otporaske, mnogo agresivnije.
Zemlja na rubu siromastva? A sta je sada? Na rubu smrti?
Taj isti kriminal je trebao biti iskorenjen, a danas je jos zesci!
PRKOSNI GOVOR? Jel se nije nista obistinilo od ovih njegovih reci?
Nemoj, molim te...