Srpska kupovina Rafala danas zvanično dobila treći i najveći segment – industrijsku saradnju; Daso poklanja Meteore

Ali baš za sve se govorilo da je propaganda za loženje masa, za Migove 29, za Mi35, H145M, Fk 3, Pantsir, Mistrale, Lazare, Modernizaciju tenkova itd, Ali BAŠ za sve!
Jako dobro se sjećam :D
Kupovina doslovno vojnog otpada po Europi i nije za hvaliti se.

To je ilustracija koja opisuje vaše mentalno stanje zbog srpskih Rafala. :D
Kojih srpskih Rafala? Još nisu ni napravljeni. :lol:
Ali baš za sve se govorilo da je propaganda za loženje masa, za Migove 29, za Mi35, H145M, Fk 3, Pantsir, Mistrale, Lazare, Modernizaciju tenkova itd, Ali BAŠ za sve!
Jako dobro se sjećam :D
Tako je pisao i o onim helikopterima. Jesu srednje žalosni i bez oklopa, ali nose navođene rakete dometa i do 25km.

478A21EF-8CA4-4D0E-B063-972C880578F8.jpeg

Okačene 2 rakete ALAS, inače može da i nosi i veći Alas, (po jedan sa svake strane), dometa 25km, ili po jednu mini krstareću Košavu-1.

Pa onda je najbolje nemati avione, što će ti? Samo trošak, a pare su moje.
Pa nije Gripen duplo jeftiniji tek tako, sprdnulo mu se. Šta može Gripen da obavi sa da nije mogao Mig21?
Jel me zezas da poredis Gripen iz Mig21 😆

Ma jok, najbolje bi bilo da prodate Hvar i Korculu i uzmete eskadrilu B2 i F35; da AVibaba crkne. :D

ako pocnemo da skidamo elektroniku sa rafala na kraju cemo dobiti miga

jer mig je u stvari rafal samo bez napredne tehnologije
ko sto je recimo jugo 55 u stvari audi a8 samo bez svog tog kindjurenja, dodataka i elektronika
Hahahaha i još kada mu sipaš pivo u rezervoar postane maserati....
Osim što je orao odličan avion gde je šteta samo što su motori engleski rolsrojs i francuski, pa ne možeš da se pouzdaš u nabavku rezerve...a sa kineskim motorima biće ekstra avion...

Back