Највећи пророк

Dobar je dokumentarac, ali meni lično ne pravda Slobu: meni govori samo da su zajedničku krivicu oni hteli da nabace samo njemu.A što se tiče Arkana, sad sam ubeđen da su ga ubile strane službe, jer je politički bilo nezgodno uhapsiti ga...

nije mi bila namera da pravdam Slobu,...ali znas li sta je interesantno, to sto onaj svedok kad ga Milosevic ispituje priznaje da je i opozicija tj. DOS formirala i slala svoje vojne jedinice i slala jih na ratiste u HR i BiH..itd.....ali ja mislim da su ga oni tamo ubili, jer je previse znao.

Najveca propaganda,ikada pustena medju narod je taj 5 oktobar,najveca propaganda verovatno u svetskoj istoriji.
Nikada vise psiho efekata,koji su i dana danas ostavili poremecaje kod dosta ljudi.

Da ponovim,da nekome dodje u glavu-

Nikada vise psiho efekata,koji su i dana danas ostavili poremecaje kod dosta ljudi.

A Djindjic........ma ko je on uopste.......

Ovo je jedna od kljucnih stvari,koja udara pravo u mozak.......kao da je bio vidovit u najmanju ruku :think:

[]U sklopu te politike za rasparcavanje Jugoslavije Kosovo bi bila prva žrtva. Njegov sadašnji status bi se proglasio za legalan i definitivan. To je prvi deo Srbije sa kojim bi se ona morala da oprosti, ne izražavajuci, pri tom, cak ni nadu da ce joj taj deo njene zemlje jednom moci da bude vracen.[/SIZE]

i ja mislim, jer nije moguce da je, osim extremista, neko priseban verovao u te `demokratske` ciljeve

zombiranje, pistaljke i bubnjovi, masovna psihoza i manipulacija, i ne bi me cudilo da su ameri imali neki uredjaj za psihomanipulaciju masama

sta ces kad se mi prosti ljudi ne primamo, ali ovi osetljivi kao i manjinske sexualne grupe i potrosaci raznih proeu supstanci, su veoma primljivi

a slobina pruka, pa tek ce ovde da se proucava, ima tu programskih delova za ovu drzavu. i to ce da se otimaju da budu oficijelni cuvari i tumaci poruke

Poslednja izmena:
Pazi, nije
dao a potpisao u Kumanovu predaju a još ranije Dejton gde se pominje sudbina Kosova.
A što bi moralo da se obistine sve njegove nabrojane pakosti,jedino ako nije znao kome predaje dužnost i da će njegove snage ponovo vladati iz senke za nekoliko godina i praviti sranja i ambijent za svoj život.

Само једно питање тог дана када је престало бомбардовање да ли си ти био сретан?

i ja mislim, jer nije moguce da je, osim extremista, neko priseban verovao u te `demokratske` ciljeve

zombiranje, pistaljke i bubnjovi, masovna psihoza i manipulacija, i ne bi me cudilo da su ameri imali neki uredjaj za psihomanipulaciju masama

sta ces kad se mi prosti ljudi ne primamo, ali ovi osetljivi kao i manjinske sexualne grupe i potrosaci raznih proeu supstanci, su veoma primljivi

У седишту бундесвера имаш уређаје које поништавају утицај ниско фрквантих таласа у свакој канцеларији
70 тих је у свету био чувен ефекат детлић да се на радио станицама које раде на таласима дугог домета чуло так так так с времена на време откривено је да у Сибиру постоји огромна радарска антена која ради на таласима дугог домета на фреквенцији јоносфере ,а за коју је доказано да је фреквенција на којој ради мозак
извор је
Књига коју је штампала ЈНА негде 80 тих ,ја је читао 1991 док сам био у војсци
назив је РАТ ЗВЕЗДА

nije mi bila namera da pravdam Slobu,...ali znas li sta je interesantno, to sto onaj svedok kad ga Milosevic ispituje priznaje da je i opozicija tj. DOS formirala i slala svoje vojne jedinice i slala jih na ratiste u HR i BiH..itd.....ali ja mislim da su ga oni tamo ubili, jer je previse znao.
Ako izuzmemo Nikolu Šećerovskog, nema političke snage koja se nije umešala u jugoslovenski lonac 1991-2.

Pazi, nije dao a potpisao u Kumanovu predaju a još ranije Dejton gde se pominje sudbina Kosova.
A što bi moralo da se obistine sve njegove nabrojane pakosti,jedino ako nije znao kome predaje dužnost i da će njegove snage ponovo vladati iz senke za nekoliko godina i praviti sranja i ambijent za svoj život.

Da to nije potpisao, od NATO bombi, danas Srbije ne bi bilo...
To je bila krajnost i nemoc, morao je...

Ne verujem bas da su Tadic i co. njegove senke, on se borio za Srbiju i prava iste, dok Tadic...

План економске стабилизације у условима изолације и ембарга је направио Економски Институт Србије
лично сам 1998 био са женом који је један од творца тог програма
био је спреман још у пролеће 1993 али није био моменат

Дека Аврам на ког ати циљаш је био један од сутвораца програма али је био добар за симбол

План економске стабилизације у условима изолације и ембарга је направио Економски Институт Србије
лично сам 1998 био са женом који је један од творца тог програма
био је спреман још у пролеће 1993 али није био моменат
Дека Аврам на ког ати циљаш је био један од сутвораца програма али је био добар за симбол
Sloba nije mnogo mario za ekonomiju... Baš je vršen pritisak na njega da bi popustio i omogućio određene promene. A onda je kao mera spasa usledila ona sirova i surova blokada RS 1994., da bi nam UN ublažile embargo.

Back