Najveci dozivljeni blam !!!

moj najveci blam kad sam prishla jednoj ribi u nekom klubu (omen ebote) da je pitam gde je kupila cipele, bash su bile extra, i tako mi prichamo, a onda joj prilazi drugarica i kaze, e aco ovaj... dobro bila janpi i shta vec, bilo mi neshto chudno al reko tripujem...
e znam, nije neki blam ne mogu sad da se setim...

Sad sam se iznervirao, moram da ispljunem jos jednu blamazu: Pijan pokupim neku ribu na zurci i odem kod nje na gajbu, al zaboravim da kupim kondome. Drz, ne daj, nekako ja nju obradim da zajebemo kondome (inace ih uvek koristim, al sam bio mnoooogo pijan), al zaboravim da joj napomenem da nisam kreso jedno 6 meseci (grozan period u mom zivotu, al bilo je i gorih). I tako, zahvaljujuci tome sto sam bio mortus pijan, uspem da izdrzim neko pristojno vreme (citaj- 15 minuta), i, kad je ona sisla sa mene- STRRRRC, ladno prebacim sebi preko glave (a sedeo sam), i zalepim na sveze okrecen zid! Zamisli sad ribu koja samo sto je zavrsila sex, a trci u kuhinju za sundjer i uzima da riba zid! Aaa, ova prica bi trebalo da ima neku poentu, al je meni izmakla

Back