Najveci dozivljeni blam !!!

Nema mi nista odvratnije od pijane zene. Ajde pripita - to je ok, ali pijana...
Desilo mi se par puta da pomesam **** i da me sutra sramota da se probudim...
Hvala Ti Boze, tih par puta se desilo u raaaaanom punoletstvu, od tad - zna se kad pijem votku - pijem votku. Ako je nestane - imam peh, ali drugo pice, alkoholno, yock ja....Sad kad poijem malo vise, budim se zedna, ali ne moram da razmisljam da li sam se penjala po stolovima, uletela u jezero sa biciklom ili baljezgala gluposti..Mozda je u vinu veritas, no u sladunjavim picima nije.
Ipak najveci blam se desio, kad smo pokojni Suca i ja u Apatinu,navalili na viski, ali da se ne vidi, nismo smeli od komandanta, pa smo sipali na kvarno u kolu...Penjali smo se na sto u uniformi, zakacili se sa lokalnim stanovnistvom, poobarali stolove...Nedelju dana sam morala da dzogerisem hodnike i WC-e,za kaznu....:) To nisam primetila, ali znam da mi je kolega oteo bombu, bacio je kroz prozor i bacio se na mene. Traaaasss... Ja i dalje ne verujem da sam pustila, no on se kleo da jesam. U svakom slucaju zvali su me jedno vreme Bosko Buha, kazneno prekomanda u Lezimir i danima rad u kuhinji..I tu sam napravila..khm, skandal....Kuhinja se zatvarala oko sedam uvece..Mi ogladneli i nagovore me, kao najmanju da se provucem kroz prozor u kuhinju...U kantini ispred kuhinje oficiri gledaju TV.. Eh...zaglavim se , niti vamo niti tamo... Na moju nesrecu, naisao je Zika Crnogorac...ajde blam, nego prpa - poslao me je u patrolu bez icega...E od tad sam se smirila..:)

Joya!:
Nema mi nista odvratnije od pijane zene. Ajde pripita - to je ok, ali pijana...
Desilo mi se par puta da pomesam **** i da me sutra sramota da se probudim...
Hvala Ti Boze, tih par puta se desilo u raaaaanom punoletstvu, od tad - zna se kad pijem votku - pijem votku. Ako je nestane - imam peh, ali drugo pice, alkoholno, yock ja....Sad kad poijem malo vise, budim se zedna, ali ne moram da razmisljam da li sam se penjala po stolovima, uletela u jezero sa biciklom ili baljezgala gluposti..Mozda je u vinu veritas, no u sladunjavim picima nije.
Ipak najveci blam se desio, kad smo pokojni Suca i ja u Apatinu,navalili na viski, ali da se ne vidi, nismo smeli od komandanta, pa smo sipali na kvarno u kolu...Penjali smo se na sto u uniformi, zakacili se sa lokalnim stanovnistvom, poobarali stolove...Nedelju dana sam morala da dzogerisem hodnike i WC-e,za kaznu....:) To nisam primetila, ali znam da mi je kolega oteo bombu, bacio je kroz prozor i bacio se na mene. Traaaasss... Ja i dalje ne verujem da sam pustila, no on se kleo da jesam. U svakom slucaju zvali su me jedno vreme Bosko Buha, kazneno prekomanda u Lezimir i danima rad u kuhinji..I tu sam napravila..khm, skandal....Kuhinja se zatvarala oko sedam uvece..Mi ogladneli i nagovore me, kao najmanju da se provucem kroz prozor u kuhinju...U kantini ispred kuhinje oficiri gledaju TV.. Eh...zaglavim se , niti vamo niti tamo... Na moju nesrecu, naisao je Zika Crnogorac...ajde blam, nego prpa - poslao me je u patrolu bez icega...E od tad sam se smirila..:)

Heheh zanimljivi dozivljaji!

I ja sam se nekad malo izglamirao dok sam se nacirkao.

Najgore je kada se ne pije redovno... Zaboravis da se poonasas... :?

to nije blam..sasvim prirodna stvar..napuni se vazduhom pobogu.. aj' nemoj u goozu, znash to je neprirodno..
a neprijatna situacija je bila kada je kuche otvorilo vrata od moje sobe dok sam bila na njemu ..sluchajno je tu bio moj tata, koji je kulturno zatvorio vrata..

Uhhh....

A zamislite scenu samo... Sa devojkom si na rodjendanu kod njene dobre drugarice, svi veseli i ... Odes na trenutak u kuhinju da uzmes pice a zaskochi te bas ta njena drugarica,uvali ti jezik i ruku zavuce u pantalone a ti od straha premro jer ochekujes svaki cas da neko uleti... I jos nemas kud jer te uhvatila nogama i ne pusta... Uhhhhhhhhh...

BluEyes:
Ajde da budemo iskreni kada je tema ljubav i sex!
Počeću od sebe, stvarno je bilo...

Vraćali smo se iz Mađarske, poluprazan bus, pogotovu pozadi. Bila je sa nama devojka koja mi se sviđala ali i ja njoj. Onako premoren posle celog dana švrljanja otišao sam pozadi da se ispružim i spavam.
U jednom trenutku osetio sam nečije prste na sebi, nežne i suptilne kako plove po mom licu, svuda. Nisam znao da li sanjam ili... Otvorio sam oči mi ugledao nju!!! Totalno iznenađenje, bila je skoro gola i sedela na meni. Rekla je da ovo radi prvi put i da želi baš sada. Bio sam iznenađen i sluđen, pokušavao sa objažnjenjima raznoraznim ali ništa. Pošto su torbe bile nabacane skoro da se i nismo videli. Nisam ni mogao nešto da se branim i izvlačim jer sam lešao na leđima, sa jedne i druge strane nasloni od sedišta i nemaš gde i... desilo se a onda je usledila blamaža! Bus se zaustavlja, svetla se pale, ulazi carinik i u jednom trenutku kapiram da smo na granici! K A T A S T R O F A ! ! ! ! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Pusti to...Sto kaze ludi Bora(corba)"Ako te neko nekad pita,najgore od svih izdajstava je kad te izda rodjena kita"
A sto tice situacija slicnih tvojoj,jos je goe kad uleti njen Cale.Sto ,opet, kaze Bora"Bili smo goli ,mokri i znojavi, kad se njen tata na vratima pojavi".A imali smo samo 16....

Prolece,pre dve godine,taman tu negde oko Uskrsa.Mi kod njega i taman se zagrejali,kad-njegova mama kuca na vrata.Zove ga da sidje,kao imace goste.Nama stvari razbacane svuda po sobi,haos.I da hocemo da se obucemo nemamo kad.On je otkaci,kao ne moze da me ostavlja samu.Ode ona,mi nastavili gde smo stali i to traje i traje,kad opet-kuc,kuc!Neko se uhvatio za kvaku i gura,dobro vrata nije provalio.On popizdi i vikne:"Kevo ne smaraj,rekao sam da necu da silazim,ne mogu sad!" Kad samo cujes:"Sine,otac Sava je,zamolila me tvoja mama da vam osvestam sobe,ali necu ja sine ako smetam?" :shock: Mislim da sam mogla da umrem tada.:oops:I on,jadan,sta ce zamoli popa,onako kroz vrata,da njegovu sobu osvesta poslednju,kada zavrsi.I tako-mi zavrsavamo zapoceto a pop peva u dnevnoj.Samo sam se obukla na brzinu i zapalila.

V21:
Pusti to...Sto kaze ludi Bora(corba)"Ako te neko nekad pita,najgore od svih izdajstava je kad te izda rodjena kita"
A sto tice situacija slicnih tvojoj,jos je goe kad uleti njen Cale.Sto ,opet, kaze Bora"Bili smo goli ,mokri i znojavi, kad se njen tata na vratima pojavi".A imali smo samo 16....

Еј, ''Blu Eyes 2'', молим те не сери, фазон је исфуран.
Ја и она сами код нје у соби, кад упада нјен матори који је уз то и цариник па још Мадјар,,, мааа даааај... :roll:

nivea_soft:
"Sine,otac Sava je,zamolila me tvoja mama da vam osvestam sobe,ali necu ja sine ako smetam?" :shock: Mislim da sam mogla da umrem tada.:oops:I on,jadan,sta ce zamoli popa,onako kroz vrata,da njegovu sobu osvesta poslednju,kada zavrsi.I tako-mi zavrsavamo zapoceto a pop peva u dnevnoj.Samo sam se obukla na brzinu i zapalila.
Haha.. ovo je xtra.. zamisli da je pop upao u sobu.

Otac Sava: $ta to radi$ sine?!

- Miropomazujem oche.. :)

...samo sto se odigrala umesto pred popom, pred celom njegovom porodicom! Ali kompletnom! Tekte, ujaci, stricevi + deca, ma svi. Bio mu je rodjendan, i u nekom momentu mi rekosmo da idemo da se prosetamo, i na putu do izlaznih vrata zalutamo u spavacu sobu njegovih roditelja... Naravno, nastavak se zna, ali da je to bar bilo iole suptilno, to je ormar zveckao, krevet skripao, mi naravno... Kada smo zavrsili i izasli da stvarno odemo da se prosetamo, sreli smo njegovu mamu koja je bila ispred i dok je on otisao do WCa, ona mi je samo rekla: "Ubicu vas, blejim ovde vec pola sata rasterujem klince da vas neko ne bi cuo, ko zna kakvi su mozda bi i upali, a nisam imala utisak da ste zeleli da vas neko prekine... Ajde odoh ja sad malo kod gostiju, dovoljno sam vam dezurala za danas... I namigne mi, onako drugarski" :oops: :oops: :oops: A ja samo tonem... I tonem... Nisam smela mesecima da odem kod njega!!! Uzas!!! :oops: :oops: :oops:

silvija89:
...samo sto se odigrala umesto pred popom, pred celom njegovom porodicom! Ali kompletnom! Tekte, ujaci, stricevi + deca, ma svi. Bio mu je rodjendan, i u nekom momentu mi rekosmo da idemo da se prosetamo, i na putu do izlaznih vrata zalutamo u spavacu sobu njegovih roditelja... Naravno, nastavak se zna, ali da je to bar bilo iole suptilno, to je ormar zveckao, krevet skripao, mi naravno... Kada smo zavrsili i izasli da stvarno odemo da se prosetamo, sreli smo njegovu mamu koja je bila ispred i dok je on otisao do WCa, ona mi je samo rekla: "Ubicu vas, blejim ovde vec pola sata rasterujem klince da vas neko ne bi cuo, ko zna kakvi su mozda bi i upali, a nisam imala utisak da ste zeleli da vas neko prekine... Ajde odoh ja sad malo kod gostiju, dovoljno sam vam dezurala za danas... I namigne mi, onako drugarski" :oops: :oops: :oops: A ja samo tonem... I tonem... Nisam smela mesecima da odem kod njega!!! Uzas!!! :oops: :oops: :oops:
Zamisli koji bi dozivljaj bio da si znala za klince i mamu ispred...

Mogla sam da predpostavim da ih ima ispred, mene izazovi te vrste i privlace, nekako je uzbudljivije, kad znam da neko moze da ukapira sta radimo... Ali da mi to tako opusteno u lice kaze, to stvarno nisam ocekivala... Jos njegova keva, aj da je bar sestra...

silvija89:
uzas. :razz:

Udjem u ulaz sa ribom da se kres kako camo .od pozadi suknjicu podigla i sve ok.taman poceli kad komshinica iznosi djubre vidi nas u pozi moje ruke na njenim kukovima.i hladnokrvno Dobro veche. ja odgovori dobro veche i dalje u tom polozaju vratila se ona u stan ja da produzim dalje kad.. on nece i tako nisam doveo do kraja..BLAM je bio posle poshto nam se devojke druze jedna drugoj sve ispricala te svojima i dalje pri svakom susretu bio je pozdrav ruke u sirini kuka i normalno DOBRO VECE

Back