recepcionerka
Zainteresovan član
- Poruka
- 438
2pike:A ja mislio da sam ja najgori...
nisi,samo chekaj da ja malo ukljuchiim vijuge i pokrenem memoriju,seticu se josh po nechega...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2pike:A ja mislio da sam ja najgori...
E, tu te potpuno razumemJoya!:Ja nekih stvari, zapravo, ne zelim da se setim..![]()
To nisam primetila, ali znam da mi je kolega oteo bombu, bacio je kroz prozor i bacio se na mene. Traaaasss... Ja i dalje ne verujem da sam pustila, no on se kleo da jesam. U svakom slucaju zvali su me jedno vreme Bosko Buha, kazneno prekomanda u Lezimir i danima rad u kuhinji..I tu sam napravila..khm, skandal....Kuhinja se zatvarala oko sedam uvece..Mi ogladneli i nagovore me, kao najmanju da se provucem kroz prozor u kuhinju...U kantini ispred kuhinje oficiri gledaju TV.. Eh...zaglavim se , niti vamo niti tamo... Na moju nesrecu, naisao je Zika Crnogorac...ajde blam, nego prpa - poslao me je u patrolu bez icega...E od tad sam se smirila..
Joya!:Nema mi nista odvratnije od pijane zene. Ajde pripita - to je ok, ali pijana...
Desilo mi se par puta da pomesam **** i da me sutra sramota da se probudim...
Hvala Ti Boze, tih par puta se desilo u raaaaanom punoletstvu, od tad - zna se kad pijem votku - pijem votku. Ako je nestane - imam peh, ali drugo pice, alkoholno, yock ja....Sad kad poijem malo vise, budim se zedna, ali ne moram da razmisljam da li sam se penjala po stolovima, uletela u jezero sa biciklom ili baljezgala gluposti..Mozda je u vinu veritas, no u sladunjavim picima nije.
Ipak najveci blam se desio, kad smo pokojni Suca i ja u Apatinu,navalili na viski, ali da se ne vidi, nismo smeli od komandanta, pa smo sipali na kvarno u kolu...Penjali smo se na sto u uniformi, zakacili se sa lokalnim stanovnistvom, poobarali stolove...Nedelju dana sam morala da dzogerisem hodnike i WC-e,za kaznu....To nisam primetila, ali znam da mi je kolega oteo bombu, bacio je kroz prozor i bacio se na mene. Traaaasss... Ja i dalje ne verujem da sam pustila, no on se kleo da jesam. U svakom slucaju zvali su me jedno vreme Bosko Buha, kazneno prekomanda u Lezimir i danima rad u kuhinji..I tu sam napravila..khm, skandal....Kuhinja se zatvarala oko sedam uvece..Mi ogladneli i nagovore me, kao najmanju da se provucem kroz prozor u kuhinju...U kantini ispred kuhinje oficiri gledaju TV.. Eh...zaglavim se , niti vamo niti tamo... Na moju nesrecu, naisao je Zika Crnogorac...ajde blam, nego prpa - poslao me je u patrolu bez icega...E od tad sam se smirila..
![]()

E, kad **** prdi, za to ti je muskarac krivAleksej_BASO:A kada pi.ca "prdi"![]()
2pike:E, kad **** prdi, za to ti je muskarac kriv
Pusti to...Sto kaze ludi Bora(corba)"Ako te neko nekad pita,najgore od svih izdajstava je kad te izda rodjena kita"BluEyes:Ajde da budemo iskreni kada je tema ljubav i sex!
Počeću od sebe, stvarno je bilo...
Vraćali smo se iz Mađarske, poluprazan bus, pogotovu pozadi. Bila je sa nama devojka koja mi se sviđala ali i ja njoj. Onako premoren posle celog dana švrljanja otišao sam pozadi da se ispružim i spavam.
U jednom trenutku osetio sam nečije prste na sebi, nežne i suptilne kako plove po mom licu, svuda. Nisam znao da li sanjam ili... Otvorio sam oči mi ugledao nju!!! Totalno iznenađenje, bila je skoro gola i sedela na meni. Rekla je da ovo radi prvi put i da želi baš sada. Bio sam iznenađen i sluđen, pokušavao sa objažnjenjima raznoraznim ali ništa. Pošto su torbe bile nabacane skoro da se i nismo videli. Nisam ni mogao nešto da se branim i izvlačim jer sam lešao na leđima, sa jedne i druge strane nasloni od sedišta i nemaš gde i... desilo se a onda je usledila blamaža! Bus se zaustavlja, svetla se pale, ulazi carinik i u jednom trenutku kapiram da smo na granici! K A T A S T R O F A ! ! ! !ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:I on,jadan,sta ce zamoli popa,onako kroz vrata,da njegovu sobu osvesta poslednju,kada zavrsi.I tako-mi zavrsavamo zapoceto a pop peva u dnevnoj.Samo sam se obukla na brzinu i zapalila.V21:Pusti to...Sto kaze ludi Bora(corba)"Ako te neko nekad pita,najgore od svih izdajstava je kad te izda rodjena kita"
A sto tice situacija slicnih tvojoj,jos je goe kad uleti njen Cale.Sto ,opet, kaze Bora"Bili smo goli ,mokri i znojavi, kad se njen tata na vratima pojavi".A imali smo samo 16....
Haha.. ovo je xtra.. zamisli da je pop upao u sobu.nivea_soft:"Sine,otac Sava je,zamolila me tvoja mama da vam osvestam sobe,ali necu ja sine ako smetam?" :shock: Mislim da sam mogla da umrem tada.ops:I on,jadan,sta ce zamoli popa,onako kroz vrata,da njegovu sobu osvesta poslednju,kada zavrsi.I tako-mi zavrsavamo zapoceto a pop peva u dnevnoj.Samo sam se obukla na brzinu i zapalila.
Kad god se setim toga pokidam se od smeha.Ali tada mi uopste nije bilo smesno
ops.
ops:
ops:
ops: A ja samo tonem... I tonem... Nisam smela mesecima da odem kod njega!!! Uzas!!!
ops:
ops:
ops:Zamisli koji bi dozivljaj bio da si znala za klince i mamu ispred...silvija89:...samo sto se odigrala umesto pred popom, pred celom njegovom porodicom! Ali kompletnom! Tekte, ujaci, stricevi + deca, ma svi. Bio mu je rodjendan, i u nekom momentu mi rekosmo da idemo da se prosetamo, i na putu do izlaznih vrata zalutamo u spavacu sobu njegovih roditelja... Naravno, nastavak se zna, ali da je to bar bilo iole suptilno, to je ormar zveckao, krevet skripao, mi naravno... Kada smo zavrsili i izasli da stvarno odemo da se prosetamo, sreli smo njegovu mamu koja je bila ispred i dok je on otisao do WCa, ona mi je samo rekla: "Ubicu vas, blejim ovde vec pola sata rasterujem klince da vas neko ne bi cuo, ko zna kakvi su mozda bi i upali, a nisam imala utisak da ste zeleli da vas neko prekine... Ajde odoh ja sad malo kod gostiju, dovoljno sam vam dezurala za danas... I namigne mi, onako drugarski"ops:
ops:
ops: A ja samo tonem... I tonem... Nisam smela mesecima da odem kod njega!!! Uzas!!!
ops:
ops:
ops:
Verovatno navikla zena na takve ispade...silvija89:Mogla sam da predpostavim da ih ima ispred, mene izazovi te vrste i privlace, nekako je uzbudljivije, kad znam da neko moze da ukapira sta radimo... Ali da mi to tako opusteno u lice kaze, to stvarno nisam ocekivala... Jos njegova keva, aj da je bar sestra...
Mozda, ne znam, al' znam da je definitvno nisam!!!uzas. :razz:silvija89:...samo sto se odigrala umesto pred popom, pred celom njegovom porodicom! Ali kompletnom! Tekte, ujaci, stricevi + deca, ma svi. Bio mu je rodjendan, i u nekom momentu mi rekosmo da idemo da se prosetamo, i na putu do izlaznih vrata zalutamo u spavacu sobu njegovih roditelja... Naravno, nastavak se zna, ali da je to bar bilo iole suptilno, to je ormar zveckao, krevet skripao, mi naravno... Kada smo zavrsili i izasli da stvarno odemo da se prosetamo, sreli smo njegovu mamu koja je bila ispred i dok je on otisao do WCa, ona mi je samo rekla: "Ubicu vas, blejim ovde vec pola sata rasterujem klince da vas neko ne bi cuo, ko zna kakvi su mozda bi i upali, a nisam imala utisak da ste zeleli da vas neko prekine... Ajde odoh ja sad malo kod gostiju, dovoljno sam vam dezurala za danas... I namigne mi, onako drugarski"ops:
ops:
ops:
ops:
ops: