Najveci dozivljeni blam !!!

2pike:
Sad sam se iznervirao, moram da ispljunem jos jednu blamazu: Pijan pokupim neku ribu na zurci i odem kod nje na gajbu, al zaboravim da kupim kondome. Drz, ne daj, nekako ja nju obradim da zajebemo kondome (inace ih uvek koristim, al sam bio mnoooogo pijan), al zaboravim da joj napomenem da nisam kreso jedno 6 meseci (grozan period u mom zivotu, al bilo je i gorih). I tako, zahvaljujuci tome sto sam bio mortus pijan, uspem da izdrzim neko pristojno vreme (citaj- 15 minuta), i, kad je ona sisla sa mene- STRRRRC, ladno prebacim sebi preko glave (a sedeo sam), i zalepim na sveze okrecen zid! Zamisli sad ribu koja samo sto je zavrsila sex, a trci u kuhinju za sundjer i uzima da riba zid! Aaa, ova prica bi trebalo da ima neku poentu, al je meni izmakla

JA sam cuo pricu o liko koji ze zaboravioda kupi kondome, a riba nije htela bez...

Pa je trco 1 km da kupi a ona ga je cekala... :)

DOC HOLLIDAY:
............pa dok je otrcao i vratio se bio je toliko iscrpljen da nije mogao..............

Nije mi poznato.....

2pike:
Aleksa, zajebi price sto si cuo, daj neku svoju!

Odem ja iz firma pre jedno mesec dan, klisne pre podne kuci da se nadjem sa nekom zenskom....

I ja kazem u firmi, idem malo da ... vracam se za sat dva...

I stignem pred zgradu i skontam da nisam poneo kljuceve od stana....... :?: Doso u radnom odelu.......

I sacekam zensku u sednemo u njen auto i brzo se vratim po kljuceve od gajeba ali kada sam usao u firmu svi me gledaju :shock: "ti se vec vratio" a ja reko "ma jok zaboravio sam kluceve"... :?

Tada su mi i ispricali onu gornju pricu! :)

znaci @2pike ispmejah se za medalju...;)
To za ulazenje i ne racunam...to mi se toliko puta desilo da mi doce ko dobar dan.....keva mi je usla jednom da nam kaze kako je napolju uzasna magla u sred noci i onako sva pospana gleda kroz prozor i kaze:ijao deco jel ste videli sto je magla napolju i ne vidi da smo mi u ljubavnom zagrljaju tik pored!
I desilo mi se jednom da se decku nasmejem u facu u sred...srede....i da ne mogu da stanem...posle me bio blam :( Ne znam sta mi bilo....haha....odjednom mi dosao napad smeha i nikako da stanem...i tako;)

jednom prilikom,u sred sexa,odpozadi...zalaufalo se sve,gori,vrh... :lol:
a bila sam u charapicama,i kako sam mlatila nogama,onako u carapicama,dotaknem njegovu guzu,a on staje,okrece se i skace jer se istripovao da je neko usao u sobu i shljapnuo ga po guzi!!!
xexexexee..... :D :D :D pa vristala sam od smeha,i kako chovek posle da se uozbilji?!!! :?: :lol:

p.s. nije blam,i nije moj,ali je super smesna situacija! ;)

Ulazeci u bus, na prepunoj stanici, ispred doma omladine, neko je stao na moju dugacku suknju, tako da su svi oni iza mene mogli da vide sta nosim ispod nje....
Prekidam telefonski razgovor sa 'novim deckom'....sedim sa drugaricom i pricam joj neke konkrevetne detalje, kad ukapiram da nisam prekinula vezu, da on slusa.
U kabinici, iza Panorame, zavukla se sa D., on sedi, ja gore..Skakucem sa tako - kad vidim da neko viri kroz rupicu...:):) , D. trk za tipom (mislim trk - pokusaj da trcis sa sorcem na kolenima), a i taj tip isto tako bezi i njemu pantalone na pola koplja...;)
Popili jedno vece, nas nekoliko - i pravac Ada...Maznuli onaj camac 'pedolino'...otisli smo daleko kad..camac poceo da tome. To i nije bas bilo smesno, preplivala sam do obale sa drugaricom na ledjima. Blam je bio uci u bus. Onako mokri - a kraj oktobra..
Imala sam i klasik da nekog nazovem pogresnim imenom, do duse ne za vreme akcije.....
O ulasku njegove mame u sobu sa kafom, da ne pricam...
I tako..bilo je jos mnogo blamova i blamica...

Back