Goddess of the far east
Domaćin
- Poruka
 - 3.045

Poenta je čini mi se upotrebljavaj kompas i sila gravitacije nije uvek pouzdana..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
2pike:ja jesam, i to vise puta. Npr, zavuko sam devojci ruku dole, nailazi njena sestra i pruza mi ruku da se rukujemo iii... zgnjec!!!
2pike:Sad sam se iznervirao, moram da ispljunem jos jednu blamazu: Pijan pokupim neku ribu na zurci i odem kod nje na gajbu, al zaboravim da kupim kondome. Drz, ne daj, nekako ja nju obradim da zajebemo kondome (inace ih uvek koristim, al sam bio mnoooogo pijan), al zaboravim da joj napomenem da nisam kreso jedno 6 meseci (grozan period u mom zivotu, al bilo je i gorih). I tako, zahvaljujuci tome sto sam bio mortus pijan, uspem da izdrzim neko pristojno vreme (citaj- 15 minuta), i, kad je ona sisla sa mene- STRRRRC, ladno prebacim sebi preko glave (a sedeo sam), i zalepim na sveze okrecen zid! Zamisli sad ribu koja samo sto je zavrsila sex, a trci u kuhinju za sundjer i uzima da riba zid! Aaa, ova prica bi trebalo da ima neku poentu, al je meni izmakla

Aleksej_BASO:JA sam cuo pricu o liko koji ze zaboravioda kupi kondome, a riba nije htela bez...
Pa je trco 1 km da kupi a ona ga je cekala...![]()
Aleksa, zajebi price sto si cuo, daj neku svoju!Aleksej_BASO:JA sam cuo pricu o liko koji ze zaboravioda kupi kondome, a riba nije htela bez...
Pa je trco 1 km da kupi a ona ga je cekala...![]()
DOC HOLLIDAY:............pa dok je otrcao i vratio se bio je toliko iscrpljen da nije mogao..............
2pike:Aleksa, zajebi price sto si cuo, daj neku svoju!
  Doso u radnom odelu.......

Ne znam sta mi bilo....haha....odjednom mi dosao napad smeha i nikako da stanem...i tako
crveno_crna6:To mi je nesto najgore kad me uhvati napad smeha...i nema sanse da stanem...![]()

, D.  trk za tipom (mislim trk - pokusaj da trcis sa sorcem na kolenima), a i taj tip isto tako bezi i njemu pantalone na pola koplja...