Najveća brzina koju ste ikad postigli

opasno je bre i 50 sa bajzom..nedo bog neke rupe i cao...
ja sam se jednom izlomio ko stoka, iso od vozdovacke crkve nizbrdo, i na sred nizbrdice raskrsinca, i izleti baja i ja na kocnicu, blokira zadnji, zanese levo, desno, levo i cao...:D

Ma što ga nisi gazio, on bi bio kriv? :D :D
Pre dok sam bio dokon, voleo sam da teram MTB po manjim mestima, makadamima, brdima...
Najbolji deo je kad se popenješ na neko brdo, ispustiš dušu, a onda se nenormalnom brzinom kotrljaš nizbrdo putem kojim se redje ide :D
Jednom prilikom sam se vratio sav iskasapljen, a da nisam pao. Jurio sam niz neki makadam i što zbog kamenja, što zbog brzine morao sam preširoko da udjem u krivinu, koliko sam god mogao, da se ne bih izlomio... Tada sam saznao kako list kukuruza može da te iseče :dash:
A sada kad sam uništio starti dobri MTB, plaćen odašnjih 400DM vozim neku kršinu koja škripi i kojoj je i krug oko Ade može da bude kritičan i da se raspadne (i ne pada mi na pamet da bilo šta radim oko tog bajsa dok se ne raspadne, a onda ću valjda kupiti novi).

e, da
kad smo vec kod toga
biciklisti po vojvodini me najvise nerviraju
mislim, voze ivicom puta, nekad i po sred trake
a imaju trotoar odma preko onog obaveznog sanca pored puta!

i onda ja moram da kocim... usporavam ako mi neko ide u susret itd
da bi zaobisao dijabolu a sve to vreme on ne konta da bi mozda mogo da stane na sekund
ili da se skloni jos malo, somina

95% su takvi, jos kad vidim nekog matorog na bicikli, smorim se u najavi

Izvini veliki :P Bajs sam vozio i sa 15god i sad sa 22god...a bogami vozicu ga i u 30god,i ako budem mogao i u 40...Stvar je ljubavi a i rekreacije...Dnevno predjem oko 35-40km bajsom...To je za mene uzivanje :P

edit:Pa najveca brzina na bajsu koju ste postigli xaxaaxax :P

odlicno, samo tako nastavite
al se bar sklonite s puta da mi normalni mozemo da zujimo kako treba :cool:

I ja prelazim nekih 30-40 km dnevno. Mogao bih i više ali pozadina počne da se ljuti i vrišti i svađa sa sicom. :whistling:

Najbrže što sam vozio svojom snagom po ravnom je bilo 46 km/h.
A onog Golfa keca kad sam prestizao nizbrdo unutra je bilo troje svi su zinuli i gledaju u mene kao da sam upravo s Mars pao. :hahaha:
Skoro sam i po ravnom jednog Jugića obišao, cjedi ga čovjek 30 na sat, ja ga sa 40 obiđem. :mrgreen:

Vozim bicikl takođe iz rekreacije i vozit ću ga uvjek. Prosto mi je uživanje vozikati se biciklom.
Trucker znam šta pričaš, zato nikad ne idem po sred trake, uvjek gledam da se sklonim što više desno, pa ako treba usporim i siđem na bankinu. Ali uglavnom se vozam po gradu po biciklističkim stazama.
Eh a ti starci, neki dan idem stazom, i sustižem nekog djedicu koji je se vuče 5 na sat stazom na nekoj staroj zarđaloj bicikli, ali jadan toliko star da nije u stanju da okreće pedale i drži pravac. Švera kao da je popio 6 litara rakije. :rotf: Jedva sam ga obišao, a da se ne sudarišmo. :dash:

Stvarno smo cudan narod! Ako samo pogledamo bilo koju diskusiju na temu sigurnost u saobracaju, odmah cemo videti da dobar deo nase muske macho populacije pocne da pljuje po svim modernim dostignucima auto industrije koje se ticu aktivne i pasivne sigurnosti.Jedino sto priznaju i cemu se dive su konjske snage i brzina ne shvatajuci da se te sile moraju na neki nacin i kontrolisati....ali oni su dzekovi koji sve drze pod kontrolom!Da ne pricamo o tome kako ili neznaju ili cak i pogresno shvataju (nece ni da koriste ako je moguce) cemu ti sistemi sluze(ABS,ASR itd).Bilo bi dovoljno pogledati neke sajtove sa (trulog) zapada koje se time bave pa da se neke stvari pojasne.Bar internetom mozemo van nasih granica.Ali sta ce nam to.Mismo bre srbi!Sto mi bre imamo kajmak i prsutu to bre nema niko na svetu!Nisu jednom recju jos uvek izasli iz puberteta i zastarelih zastavinih vozila(bar ne mentalno).I ne zele da nauce nista novo!Sve znaju i ne daj boze da neko bolje vozi (****)od njih.
Da se vratim na temu:
Sa 50km/h udariti u neku prepreku znaci pasti sa treceg sprata a sa 100km/h znaci pasti sa dvanaestog(4 puta veca energija)...ali postoji i slobodan izbor brata srbina koji ne veruje u to sto je vec dokazano a ni u mogucnost da mu se to desi(oce q.rac da nas bombarduju) a bogami misli i da ce taj pad i preziveti.
Radi se o tome da se iznenadne situacije koje dovode do udesa ne mogu uvek predvideti i za to i postoje ti sigurnosni sistemi(koji su inace cesto i povezani i ne funkcionisu jedan bez drugoga-npr.Airbag bez vezanih pojaseva).

Back