Iwan91
Elita
- Poruka
- 15.249
Ili nisu bili podeseni kako treba..ja sam prosle godine uzeo nove za 600 dinge u kapriolu i evo koci ko blesavo..al kad ga teram kroz sumu i kad se navlaze onda nisu ni za q...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opasno je bre i 50 sa bajzom..nedo bog neke rupe i cao...
ja sam se jednom izlomio ko stoka, iso od vozdovacke crkve nizbrdo, i na sred nizbrdice raskrsinca, i izleti baja i ja na kocnicu, blokira zadnji, zanese levo, desno, levo i cao...![]()
Trebao si videti lica ljudi kad ih bajs pri 60kmh nizbrdo lagano prestigne xaxaxaxxaxxa![]()
sta ima da se pravi faca
stisnes gas i pre*ebes malenog za sekundu, jaka stvar
ebale vas bicikle![]()
Pod hitno mora da se otvori tema biciklicee, ovde svi soferiraju biciklice brzoo![]()
ti si ljubomoran jer smo brzi od tamo nekih SCANIA
![]()
Izvini velikiBajs sam vozio i sa 15god i sad sa 22god...a bogami vozicu ga i u 30god,i ako budem mogao i u 40...Stvar je ljubavi a i rekreacije...Dnevno predjem oko 35-40km bajsom...To je za mene uzivanje
edita najveca brzina na bajsu koju ste postigli xaxaaxax
![]()
Izvini velikiBajs sam vozio i sa 15god i sad sa 22god...a bogami vozicu ga i u 30god,i ako budem mogao i u 40...Stvar je ljubavi a i rekreacije...Dnevno predjem oko 35-40km bajsom...To je za mene uzivanje
edita najveca brzina na bajsu koju ste postigli xaxaaxax
![]()
upravo tako![]()