Najveća brzina koju ste ikad postigli

Ti možeš samo da manipulišeš tatinim kamionom, pričajući okolo da je tvoj, i ničim više.

I ovo ti zoveš odgovorom?

Pričaj mi malo kako je u zatvorima, šta sve tamo ima, a šta nema?

e zato vas valja malo prozivati
ulepsali ste mi dolazak na forum vasim debilizmom :lol:
istini za volju - vi od toga niti mozete niti cete ikad pobeci

stvarno ste kompletni idioti ako mislite da bi ja ikad uradio tako nesto
a ti to tvoje cojstvo i junastvo zabodi u pedu, pa se sit nauzivaj :lol:
vazda ste se ko zadnje piz*de krili kad je bio koji rat i ti sad nesto trubis o cojstvu i junastvu???
ae bre, imam pametnija posla...

Junaštvo ne vidim da sam spominjao, a čojstvo sa ratom nema nikakve veze. O tome ko se krio, a ko je ratovao nemam namjeru da razgovaram, sve se zna.
Što se tiče rata, najpametniji ljudi u ratu su oni koji za to vrijeme profitiraju... a ne oni koji ginu za tuđe interese

Trakeru slazem se ja s tvojom konstatacijom ali koliko ti znas Audija S8 tako tjuniranih?
Ili jos bolje pitanje- koliko S8 sa nasim tablama si video na nasim putevima?
A na kraju koliko uopste, i kad, ljudi poveze taj auto koliko moze?
Drugo je zapad gde ima mnogo vise takvih automobila a i puteva.

Poslednja izmena:
A da malo manje off-ujete temu!?!?!

I da ne budete toliko ograniceni, svako ko ima neki malo jaci auto, naravno da ce skinuti blokadu, barem ljudi u mom okruzenju tako razmisljaju pa i ovaj audi koji sam vozio od prijatelja.
ostali automobili su bili, ili su trenutno moji, i nijedan nije ostao na fabrickom stanju ni po motoru ni po izgledu.

Trakeru slazem se ja s tvojom konstatacijom ali koliko ti znas Audija S8 tako tjuniranih?
Ili jos bolje pitanje- koliko S8 sa nasim tablama si video na nasim putevima?
A na kraju koliko uopste, i kad, ljudi poveze taj auto koliko moze?
Drugo je zapad gde ima mnogo vise takvih automobila a i puteva.

znam samo za taj jedan, dalje se nisam ni raspitivao
ja sam ga imao na raspolaganju dva dana i nisam odoleo - morao sam da ga raspalim da vidim sta moze
eto
ko veruje - veruje, ko ne veruje - zabole me :lol:

A da malo manje off-ujete temu!?!?!

I da ne budete toliko ograniceni, svako ko ima neki malo jaci auto, naravno da ce skinuti blokadu, barem ljudi u mom okruzenju tako razmisljaju pa i ovaj audi koji sam vozio od prijatelja.
ostali automobili su bili, ili su trenutno moji, i nijedan nije ostao na fabrickom stanju ni po motoru ni po izgledu.

Nemoj samo da mi pričaš o jačim autima...

Back