evo mene posle 3 godine ponovo na temi, ne znam jel mi se misljenje promenilo za 3 god

sa mojom novom top listom
1. LAV jer je kralj, jer ima pozitivizma i volje i dize se u zlu lakse od drugih, sediste Sunca dobro dostojanstvo Marsa
Jarac je snazan ali ako gledamo vladare ne vrti se Sunce oko Saturna , vec Saturn oko Sunca
2. JARAC jer je vredan, konstantan, dobro dostojanstvo Marsa i Saturna
3.SKORPIJA (nije sto sam ja) ali skorpije su perfidne i opasne ali kod njih je fazon da ne deluju snazno i jako
4.OVAN je jak .......ali nema kontinuitet...ja recimo borbu jarca i ovna zamisljam ovako : Ovan ga udari , jarac nista, ovan ponovo udari jarac nista.....ovan je umoran,,,,,,,i onda ga jarac nokautira
5.BIK- bik ima mozda najjacu fizicku snagu.....ali ponasanje bikova koje znam vise lici na ponasanje krave........sjedi/lezi.....tromi su i nemaju ambiciju da budu naj ni u cemu....samo zbog manjka ambicije nambr5
prelazimo na donju polovinu
6. vodolije- kukavci i seratori. Oni su vecita negacija, vecita destrukcija i borba za opste dobro. Vodolija nema resenje, ona samo zna sta ne valja. Vodolija nije pobednik iako prva jurisa
7. blizanac- blizanac nije najjaci ali je najbrzi

, blizanac takodje nema ambiciju da bude najjaci on uvek ima neka svoja posla ali blizanac nije kukavica za razliku od onih koji dolaze posle njega
8. ribe- ribe uopste ne bi trebalo da budu na ovoj listi jer ih apsolutno ne zanima biti najjaci i najsnazniji......verujem da svaka riba koja se nadje na ovoj temi istu smatra potpuno nebuloznom i nepotrebnom
9. strelcevi isto kao pretohdna dva znaka.....vecina promenljivih znakova ima neke druge borbe u zivotu
sad na samo dno
10. vaga- zna da nije najjaca i ne tangira se previse oko toga,
11. rak- kukavica, uvlakac i navijac, rak retko vodi svoje bitke
12.device- ovo je znak krnjotak zodijaka- devica bi najvise volela da je najjaca