immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daniele jer to neshto protiv homosexualaca? ne znam da li ti je pzonata Frojdova teorija o ljudima koji se smeju i izvrgavaju homoseksulace? da te naucim?
po ovome ipade skorpija najjaca. ;D
Da bas tako![]()
po ovome ipade skorpija najjaca. ;D
daniele jer to neshto protiv homosexualaca? ne znam da li ti je pzonata Frojdova teorija o ljudima koji se smeju i izvrgavaju homoseksulace? da te naucim?
ne ismijavam nikoga nego mi cudno da su bas ti stepeni naznaceni bas u biku ali me eto nauci?Pa nisu ovdje izneseni bas svi stepeni.Samo neki.Kada malo bolje pogledas exaltacija Marsa je u Jarcu i pogledaj sta ona predstavlja plus kada se doda da je u jarcu i Najmilitantniji stepen od svih pa plus zvijezda WEGA koja je vjerovatno mnogim Jarcevima dala moc,slavu,bogatstvo.najveci broj milijardera kroz istoriju su bili Jarcevi.Od conrada hiltona,aristotela onazisa ,howarda hughsa pa do najbogatijeg sportasa danasnjice tigera woodsa.
su najuspesnjiji ali po onome skorpija je najjaca, a cini mi se i najpametnija (imam zrnce ljubomore) cim ima toliki uspeh u zdravstvu kada deluje isceliteljskida nisi ti jedan od njihne ismijavam nikoga nego mi cudno da su bas ti stepeni naznaceni bas u biku ali me eto nauci?
Usput budi receno, to je jedan stepen ali si to prevideo, nenamerno uto sam siguran, dok si hvale vrednom brzinom sve bikove svrstao u homoseksualce, sto mi govori da imash odredenu ljutnju na njih mozda cak i zavist. Boze kakav sam ja psihijatar. Frojd mi nije do kolena.Uostalom sumnjam da bi se ijedan jarac mogao takmiciti sa Margaret Tacer, bez obzira kakve stepene imao. Takva situacija je po zakonu nemoguca.
Opet gluposti pricas.Gdje od toliko politicara bas da nadjes Margaret Tacer.Ona je vaga u horoskopu a znas da je vagama saturn u exaltaciji i on im daje potrebnu disciplinu,strogost,surovost i snagu.zato ces mnoge vage da sretnes u politici.

da mozdasu najuspesnjiji ali po onome skorpija je najjaca, a cini mi se i najpametnija (imam zrnce ljubomore) cim ima toliki uspeh u zdravstvu kada deluje isceliteljski
ne, ali ne nazivam ja bikove homicima, a Frojd kaze da na taj nacin prikrivamo latentnu homosexulanost, mada me i ne cudi za osobu koja se pali na Muhamed Alija.Usput budi receno, to je jedan stepen ali si to prevideo, nenamerno uto sam siguran, dok si hvale vrednom brzinom sve bikove svrstao u homoseksualce, sto mi govori da imash odredenu ljutnju na njih mozda cak i zavist. Boze kakav sam ja psihijatar. Frojd mi nije do kolena.
Svi ti politicari su cista gola snaga, ne mogu da se porede sa inteligencijom i voljom Megi.
ispade bikovi homici
Upravo zato je Megi bila najjaca, i nijedan jarac ne sme da joj prkosi.Bolje recno niko.![]()
koliko si ti nacitan.Margaret Tacer je upravljala drzavom od 2 milijarde ljudi.Margaret Tacer je savladala Hitlera i upravljala citavom istocnom evropom.Margaret Tacer se borila za prava crnaca kao sto je to radio Martin luter KIng i dao svoj zivot za principe koje je imao.Ne moze Jarac ni jedan Jarac da joj prkosi.Ja mislim da ne moze ni Tomislavu Nikolicu istoi rekao si da su Bikovi homoseksualci
BIK
3-STEPEN-exaltacija Mjeseca,veoma dobro mjesto za sve sto se ovdje nadje,daje obilje necega,konkretne materije,plodnosti,ali je ovaj stepen takodjer cest kod homoseksualaca
5-STEPEN.stepen udovnista,daje ili udovnistvo ili neudavanjeili veoma kasni ulazak u brak, a ukoliko je vrh kuce na ovom stepenu moze dati smrt vjerenika
11-STEPEN-pad Urana ,propast kroz rizik i sve sto je nepredvidivo,naglo ili u zurbi.Ovdje treba detaljno planirati i izbjegavati rizik i nepripremljenost
26-STEPEN-Fiksna zvijezda Algol,sexualno blokirana i nezadovoljena zenska energija.Ovo je tesko za partnerske odnose i brak,problemi sa majkom,opasno mjesto i povrede vrata
29-STEPEN-Plejade, daju mnostvo necega,cesto vise ljubavnih veza u isto vrijeme,puno djevojaka,riskantan stepen koji moze dati slavu i novac ,a li je vezan i za bankarstvo.Takodjer karakteristican za homoseksualceispade bikovi homici
Idemo sada na Lava
No no, nemoj da poricesh. Nije nishta strashno to sto prekrivash. I Cezar je isto.
Zar ti ne dode da obozavash Frojda?

i rekao si da su Bikovi homoseksualci
BIK
3-STEPEN-exaltacija Mjeseca,veoma dobro mjesto za sve sto se ovdje nadje,daje obilje necega,konkretne materije,plodnosti,ali je ovaj stepen takodjer cest kod homoseksualaca
5-STEPEN.stepen udovnista,daje ili udovnistvo ili neudavanjeili veoma kasni ulazak u brak, a ukoliko je vrh kuce na ovom stepenu moze dati smrt vjerenika
11-STEPEN-pad Urana ,propast kroz rizik i sve sto je nepredvidivo,naglo ili u zurbi.Ovdje treba detaljno planirati i izbjegavati rizik i nepripremljenost
26-STEPEN-Fiksna zvijezda Algol,sexualno blokirana i nezadovoljena zenska energija.Ovo je tesko za partnerske odnose i brak,problemi sa majkom,opasno mjesto i povrede vrata
29-STEPEN-Plejade, daju mnostvo necega,cesto vise ljubavnih veza u isto vrijeme,puno djevojaka,riskantan stepen koji moze dati slavu i novac ,a li je vezan i za bankarstvo.Takodjer karakteristican za homoseksualceispade bikovi homici
Idemo sada na Lava
No no, nemoj da poricesh. Nije nishta strashno to sto prekrivash. I Cezar je isto.
Zar ti ne dode da obozavash Frojda?

A mozda te je ova prica o Bikovima pogodila iz razloga sto ti je podznak Bik.Izvini ja sam zaboravio na tu cinjenicu.A mozda se taj tvoj ascedent nalazi bas na jednom od ova dva homosexualna stepena.Izvini ali nisam mislio da te uvrijedim.Mozda si se stvarno prepoznao u ovome.ALi nisam ja izmislio ove stepene nego astrolog Imsiragic.Zamoli ga da ih promijeni i da stavi druge umjesto njih![]()
Ne postoji drzava od 2 milijarde ljudi. Ali zato je ona izvela Britaniju iz dugova, i sa 29. mesta popela je na 3. Margaret ima diplome 2 fakulteta i 2 doktorata. Mozda se nije borila za prava crnaca, ali je svakako pokazala vecu snagu i inteligenciju kada je prkosila komunizmu, slomila sindikate, platila medunarodne dugove, vodila rat, okoncala Hladni rat i razvila industriju. Margaret nije imala potrebe da daje svoj zivot za to. Ipak je ona dama i takticno zna dode do cilja. A ne kao Hitler, koji je bik imedu ostalog i koji ima latentan strah od Jevreja i prekriven Edipov komplex koji je kasnije usmeren kao njegovoj sestricini.
P. S. Za razliku od Mao Cea Megi nije bila komunista niti je politiku temeljila na zlocinima. Ipak ti vidim imash odredenu sklonost majevelistima, mada me i ne cudi, jer pametan covek zna da dode do vrha zahvaljujuci svojoj inteligenciji i uprnosti, kao Maegi, ali onaj ne tako pametan ima samo golu snagu. I uprnost. Zrtve koje padnu pod tim nedostatkom naravno po tebi nisu vredne pomena. Ipak je Staljin jarac koji je dobrano unistavao svoje neprijatelje. Takvo ponasanje vidimo i zivotinja.
Nemam ja sta da citam, covek koji mora da ubija i izda svoju porodicu da bi se dokazao za mene je manji od makovog zrna. Izgleda da se pojmovi vlasti, moci i uspeha kod nas dobrano razlikuju.
Pa nisu svi veliki Jarcevi kroz istoriju bile ubice.Zar je Luj Paster ubica,Isac NJutn,James Watt,Andre MARIE AMPER.
Zar ima vecih imena od ovih?Bavis se fizikom pa znas o cemu pricam.Jednostavno Jarcevi za sta god da se zainteresuju tu su ubjedljivo najjaci ,najprobojniji i najuspjesniji.
Ne zaboravi da su veliki Nostardamus i Johanes Kepler takodjer Jarcevi u horoskopu bili.U njihovo vrijeme malo im je ko sta vjerovao.Danas se astrolozi kite sa njima.Zato zapamti sto ti Jarac kaze.Sunce u Jarcu daje najjace.
Pa ne mozes ti covjece nas ubijediti, da si ti urpravu i samo ti, i da svi mi razmisljamo kao sto ti razmisljas
Pa *ebem ja takvog Jarca koji je tolko nefleksibilan!!
Mislim kakva je moc u tome? I ne znam zasto vrijedjas ostale znakove??? Najbolji znak ne postoji, svak ima pozitivno i negativno u sebi i ako mislis da si ti najbolji onda je to fakat primitivno razmisljanje
s kojim neces daleko dogurati

Daniel ti i dalje lupetasPa ne mozes ti covjece nas ubijediti, da si ti urpravu i samo ti, i da svi mi razmisljamo kao sto ti razmisljas
Pa *ebem ja takvog Jarca koji je tolko nefleksibilan!!
Mislim kakva je moc u tome? I ne znam zasto vrijedjas ostale znakove??? Najbolji znak ne postoji, svak ima pozitivno i negativno u sebi i ako mislis da si ti najbolji onda je to fakat primitivno razmisljanje
s kojim neces daleko dogurati
![]()
![]()
Vremena se menjaju, sada se cene oni koji imaju u glavi.