Slavenaa
Poznat
- Poruka
- 7.551
Pa i ja mislim na temu..
sta te zbunjuje?
sta te zbunjuje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta te zbunjuje?
Jarac jer ima dubinsku psiholosku snagu.....Vrlo opasni i mocni ljudi.
Jarac jer ima dubinsku psiholosku snagu.....Vrlo opasni i mocni ljudi.
To su Škorpije.
To su Škorpije.
Jarcu se snaga ogleda u neumoljivosti i teranju inata. To im može stvoriti probleme velike u životu, pogotovo oko sudskih sporova gde žele po svaku cenu da isteraju svoje, bez obzira koliko glupo i nebitno ono zaista bilo, ukoliko im je povređena sujeta na neki način. Tada uglavnom postaju veoma dosadni ljudima oko sebe jer čvrsto veruju da su u pravu, iako nisu, te svako ko im se suprotstavi za njih postaje neprijatelj, a svako ko ih blago pohvali za njih postaje mamica.
Najveća snaga JArca se ogleda u štedljivosti i odbijanju trošenja novca ukoliko to ne mora da čini.

Ti!Pa i ja mislim na temu..sta te zbunjuje?
![]()
Ovaj proklinje boga sto nije skorpija nego strelac
- - - - - - - - - -
Ti!![]()
Sve se uči, i sa Škorpijama je tako. S tim što imaju više snage da se izbore sa stvarima koje drugi ljudi lako odbacuju od sebe. Štaviše, to ih privlači jer žele izazov.
Slično je kao sa znakom Ovna, s tim što Škorpija ima puno strpljenja dok ne izvuče maksimalni potencijal, dok Ovan želi sve i odmah, da skoči u prvu opasnost.
Sa Škorpijama je veliki problem kada umisle da ih neko prati ili zajebava, pa se nalože na to i nikako da se ostave toga. Bitno je da ne postanu opsesivni, a to je za Škorpiju veoma teško jer sam znak predstavlja opsesiju.
Kad se setim da sam se smarao pošteno sa svakom ribom ko dileja jer nisam teo sve odma' 

Koj bre je strelica?

Gde ti je Mars? U kom znaku?
Pa ovaj nw3 je strelica,na njegovu zalost,bolje da je ckorpija da bude Deni de Vito ili Dijego Moredarona![]()

A bogami i u Vodoliji
To je sve ''sloboda uma'' princip.Nisam se ništa zeznuo, nemam tvoju celu kartu ispred sebe. Pričam generalno.
To sam zaboravio. Blizanac ne voli da se vezuje, oseća se zarobljenim ako je u nekoj vezi dugo. Slično je i sa Mesecom u Ribama, to je sakrivanje emocija ili strah od pokazivanja emocija. Zbog toga se pravi slika opasnosti kako bi se prave emocije maskirale. Riba, takođe, vlada bežanjem od problema.
Ako već kažeš da puno juriš devojke, onda se tu ispoljio Blizanački mentalitet sakupljanja kvantiteta umesto kvaliteta. Mada, mnogi homoseksualci takođe imaju Mars u dvojnom znaku.A bogami i u Vodoliji
To je sve ''sloboda uma'' princip.

E pogodio si sve, satirem se i spoplicem jureci ih, a ako nema nista na vidiku moze i muska guzca za promenu![]()
Tako rade i žirafe.

Tako rade i žirafe.
![]()
Idem na posao. Aj zz![]()

Ovaj proklinje Boga sto nije skorpija nego strelac
- - - - - - - - - -
Ti!![]()

To su Škorpije.
Jarcu se snaga ogleda u neumoljivosti i teranju inata. To im može stvoriti probleme velike u životu, pogotovo oko sudskih sporova gde žele po svaku cenu da isteraju svoje, bez obzira koliko glupo i nebitno ono zaista bilo, ukoliko im je povređena sujeta na neki način. Tada uglavnom postaju veoma dosadni ljudima oko sebe jer čvrsto veruju da su u pravu, iako nisu, te svako ko im se suprotstavi za njih postaje neprijatelj, a svako ko ih blago pohvali za njih postaje mamica.
Najveća snaga JArca se ogleda u štedljivosti i odbijanju trošenja novca ukoliko to ne mora da čini.
Ovaj proklinje Boga sto nije skorpija nego strelac![]()