Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne mislim samo na So...
i mislim samo na velike vodje,
ne ove iz naseg okruzenja

a taj drug -gde mu je Mars(aspekti, dispozitor)
imam i ja neke cudne primere, drugarica Ma u jarcu, kukavica nevidjena, svega se boji sve je blam,usporena, sva mlitava...ko bi rekao:think:

A pazi ovo,Mars u blizancima u X,Merkur u ovnu....samo se svadja k'o zena...kad zagusti,nema ga...a Mars kvadrat Sunce....i sextil asc...malo mi cudno

Sunce na 0.27 st. Ovna....a osobine,gradja,-riba...i jos mi pricao kako keva nije htela da ga rodi kad je trebalo,samo da ne bi bio riba:hahaha: o boze...

Pa da,video sam bas puno primera sa Marsom u jarcu,a i u lavu i nista posebno....a onih u skorpionu...scuvaj boze:lol:

Pa ja se ne slazem da je Bik najjaci znak....
Mislim da je Jarac ubedljivo najjaci znak mentalno, moze cak i protiv sebe, dok sam sigurna da Bik to ne moze (bar koliko ih ja znam)
Dok fizicki opet ne smatram da je Bik najjaci, sad ne treba generalizovati.... Po meni Bikovi su obicno tromi, lenji, skloni gojenju... Opet mi je Ovan jaci od njih.

Hahahaha, samoprojekcija ali ima dosta snage u ta dva znaka, moras priznati.
A malo se i segacim na temu jer ko zna koji je znak najjaci.

Ima snage u svim znakovima. Mislim, ako mene pitas ja obozavam skorpije, a sama sam strelac, tako da bi trebala kao da se slozim sa tobom. Ali ne slazem se.
Never mind...Svako ima pravo na svojer misljenje. :)

Физичка снага... тја, то је за билдере.

Мој једини проблем са тако дефинисаним јачим противником је што немам "леп" начин да га савладам. "Леп" начин дефинишем као начин на који не могу да будем тужен и осуђен што је неко "након наношења тешких телесних повреда у бесвесном стању превезен на ургентни центар бла бла бла..." или осакаћен. Зато, нажалост, на територији Србије морам да избегавам јаче. Закон их шити као беле медведе. :)

Ja sam najjaca, sa suncem na 1 stepenu strelca, marsom na 1 stepenu jarca i merkurom na MC-u :manikir::lol:
I bi me autor teme pitao najverovatnije: " a sta si ti u horoskopu?"

Potpuno je glupo postavljena tema. Samo natal moze da odredi jacinu persone, a i ta jacina je diskutabilna tema. Koja jacina? Fizicka? mentalna? Psihicka?
Glupost!

U potpunosti se slazem, ali mi se svidja da se malo ovako lozimo :mrgreen:

kao tu gde je sunce tu sve prestaje

evo mene posle 3 godine ponovo na temi, ne znam jel mi se misljenje promenilo za 3 god:lol:
sa mojom novom top listom:mrgreen:

1. LAV jer je kralj, jer ima pozitivizma i volje i dize se u zlu lakse od drugih, sediste Sunca dobro dostojanstvo Marsa
Jarac je snazan ali ako gledamo vladare ne vrti se Sunce oko Saturna , vec Saturn oko Sunca
2. JARAC jer je vredan, konstantan, dobro dostojanstvo Marsa i Saturna
3.SKORPIJA (nije sto sam ja) ali skorpije su perfidne i opasne ali kod njih je fazon da ne deluju snazno i jako
4.OVAN je jak .......ali nema kontinuitet...ja recimo borbu jarca i ovna zamisljam ovako : Ovan ga udari , jarac nista, ovan ponovo udari jarac nista.....ovan je umoran,,,,,,,i onda ga jarac nokautira
5.BIK- bik ima mozda najjacu fizicku snagu.....ali ponasanje bikova koje znam vise lici na ponasanje krave........sjedi/lezi.....tromi su i nemaju ambiciju da budu naj ni u cemu....samo zbog manjka ambicije nambr5

prelazimo na donju polovinu

6. vodolije- kukavci i seratori. Oni su vecita negacija, vecita destrukcija i borba za opste dobro. Vodolija nema resenje, ona samo zna sta ne valja. Vodolija nije pobednik iako prva jurisa
7. blizanac- blizanac nije najjaci ali je najbrzi :per:, blizanac takodje nema ambiciju da bude najjaci on uvek ima neka svoja posla ali blizanac nije kukavica za razliku od onih koji dolaze posle njega
8. ribe- ribe uopste ne bi trebalo da budu na ovoj listi jer ih apsolutno ne zanima biti najjaci i najsnazniji......verujem da svaka riba koja se nadje na ovoj temi istu smatra potpuno nebuloznom i nepotrebnom
9. strelcevi isto kao pretohdna dva znaka.....vecina promenljivih znakova ima neke druge borbe u zivotu

sad na samo dno

10. vaga- zna da nije najjaca i ne tangira se previse oko toga,

11. rak- kukavica, uvlakac i navijac, rak retko vodi svoje bitke

12.device- ovo je znak krnjotak zodijaka- devica bi najvise volela da je najjaca

Poslednja izmena:
@bvssv, odlicno zapazanje i rangiranje, svaka cast!
Pogotovo za top 3, i ja bih iste znake stavila, ne znam bas kojim redosledom ali svakako ova tri. Bas sam skoro pricala sa drugaricom, i dosle smo do zakljucka kako se lavovi, jarcevi i skorpije nekako uvek isticu.
Lavovi kraljevi scene, prirodne vodje i dominantni, jarcevi ambiciozni i mocni, prirodni autoritet, red i zakon, a skorpije strasno harizmaticne, sposobne da sagledaju stvari dublje od ostalih.

A koji je po tebi najjaci znak i zasto?

Ne volim da generalizujem. A pogotovo ne sa ovakvim stvarima.

Ja imam potpuno drugacija isustva. Recimo naisla sam na muskog duplog lava koji je bio toliko njanjav da mi se povracalo...
Sa druge strane upoznala sam pre par dana devojku koja je lav -skorpija, sa suncem na 1 stepenu lava, koja pleni energijom.
Tako da od mene neces dobiti odgovor na to pitanje. :)

U potpunosti se slazem, ali mi se svidja da se malo ovako lozimo :mrgreen:

kao tu gde je sunce tu sve prestaje

Moje misljenje je da je svaki natal ko jing/jang. Ako neko ima mnogo jake aspekte u pozitivnom smislu, imace srazmerno toliko lose aspekte...
Ja sam ovde iz zajebancije izbacila par svojih, jer znam da mi je to "adut", sunce na 1 stepenu u 10-toj, mars na prvom stepenu, ascedent u jarcu...i slicno...ali naravno srazmerno sa tim jakim, imam i tako jako lose...:)

Ali nam je svima dato taman onoliko koliko nam treba, srazmerno sa snagom. Ti losi nas uce da umemo da usmerimo snagu dobrih na dobre stvari...i da shvatimo da nismo toliko nedodirljivi...

Nego pozdrav, tebe bas dugo nisam videla na forumu...:)

Poslednja izmena:
Bik, tako kaze najbolji americki astrolog- Linda Gudmen! Sta vi iskreno mislite o tome?

Moja mama je Bik, kao i sestra. I mogu Vam reći, požrtvovane osobe, kojima je jako važna porodica. Doduše, veeeeeeeliki gurmani, vole da ručkaju. Ne znam da li su najjači i najsnažniji, ali da su znaci koji mogu što šta da izdrže, podnesu stoički, izdrže, i daju sebe do svog maksimuma drugima, na njihovim primerima, videh da može. Da jesu. Ja mojeeeeeeeeee Bikovčice obožavam. :)

Back