Najruzniji automobili

E pa čedo Majino, ja sam se Bentlija nagledala na ulicama preko firmi sa limiškama za venčanja... Pogledaj na autoscout-u ima bentlija za manje od 20 000 evra da pozeleniš.... To su krševi predviđeni za delove, pa šteta da se baci kad može da ode ceo... Ali kažem FIRME.... To je motor od 6750 ccm. Za te pare koje ti trebaju da natankuješ i registruješ to čudo, ja ću da kupim Beograđanku, privatizujem Studio B i sa sve tim da kupim garažu prekoputa!

A da si na zapadu, kao kod mene npr. samo 40$ + tehnicki sto je oko 70$ ako se nevaram i to je to :) I onda te oderu na osiguranju, ali ni to mislim da nije tako puno kao sto je tu kod vas. . .

Bentli su nekad vozili ljudi od para za RR i ukusa, ali sa sportskim nervom koji ne trpi sofera napred. Od kako su ga preuzeli Nemci, pravi Britanci sa gnusanjem gledaju na nakaze pod firmom Bentli. Poslednjih godina voze ga uglavnom ruski kriminalci prebegli na Ostrvo sa gomilama para, Arapi i svi oni puni para ali bez trunke ukusa i poznavanja istorije i pravih vrednosti slavne firme.
Da se vratim temi sa meni ruznim automobilima.
I posle puno godina Lagonda Concept- ponovo nakaza!

Prilozi

• aston martin lagonda.jpg
    aston martin lagonda.jpg
    26 KB · Pregleda: 8
  • aston martin lagonda.1jpg.jpg
    aston martin lagonda.1jpg.jpg
    36,8 KB · Pregleda: 7
  • aston martin lagonda.caravanjpg.jpg
    aston martin lagonda.caravanjpg.jpg
    63,1 KB · Pregleda: 7
  • Aston_Martin_Lagonda_Concept-topshot.jpg
    Aston_Martin_Lagonda_Concept-topshot.jpg
    39,6 KB · Pregleda: 8
stvarno je ruzan aston kao djavo...

ali ova devojka/zena sto kaze bentli.. nije nemoguce da ga ima.. pogledajte na ulicama samo koliko ih je. ja sam napr u nemackoj snimio desetak 2005/6/7 modela za 30-40.000 eur. sto i nije mnogo za bentlija, realno.
ko voli nek kupi. a ako pricamo o novima ja bih onda pre kupio nekog sportnjaka, Ferrari, Lambo...

ali ova devojka/zena sto kaze bentli.. nije nemoguce da ga ima.. pogledajte na ulicama samo koliko ih je. ja sam napr u nemackoj snimio desetak 2005/6/7 modela za 30-40.000 eur. sto i nije mnogo za bentlija, realno.
ko voli nek kupi. a ako pricamo o novima ja bih onda pre kupio nekog sportnjaka, Ferrari, Lambo...

Izvini, sledeci put, kada ga budem vozila, javicu ti se da bi mogao da vidis.

Nikada neće biti proizveden auto ružniji od Fiat Multipla.
Toliko je odvratan da mi upropasti dan svaki put kada ga vidim.
Nije mi jasno kako je uopšte došao do proizvodne trake. Još manje su mi jasni ljudi koji ga voze.

Toliko je odvratan da mi upropasti dan svaki put kada ga vidim.
Nije mi jasno kako je uopšte došao do proizvodne trake. Još manje su mi jasni ljudi koji ga voze.

Ma hoće, budi siguran. Sve je više nakaza na ulicama. I ja se često pitam kako se ljudi odlučuju da sednu u tako nešto?

nije nemoguce da ga ima..
A što ga ne bi imala? Prosto je neverovatno koliko cene jednog takvog vozila (mislim na ime) brzo padaju. To ide u prilog onog što je napisala MG lady ko ga sve vozi. Za razliku od tih preprodatih firmi koje su prodavale samo ime, prave firme drže cenu, na pr. Ferari! ;)

Ovako, komentar Bentley devojke samo potvrdjuje raspravu da automobile ove klase
kupuju ljudi koji su se za kratko vreme domogli para, a skolu nikakvu nemaju i daj Boze
da su 3 knjige u zivotu procitali ne racunajuci obavezne lektire. Sta sam ja (ovim podebljanim gore) hteo da kazem i sta to znaci jeste.... khm khm.. da je moguce da ga imas! jer je NIJE prefiks koji stoji ispred i negira citavu recenicu.. A posto posle NIJE ide slozenica NEMOGUCE, i MOGUCE ima prefiks NE, to otklanja sumnju i isto je kao i da sam napisao MOGUCE JE DA GA IMA! Da je
stajalo NIJE MOGUCE umesto NIJE NEMOGUCE onda bi kontekst bio da ti ne verujem!

A sad, sto se tice tvog vozikanja tim autom... Hvala na pozivu ali moj drugar ima
Continental GT specijalnu ediciju i mogu da se njime vozim kad god pozelim.

*nisam hteo gore napisanim tekstom nikoga da uvredim samo da stavim do znanja
neke stvari prepotentnim osobama.

Pozdrav

Ovako, komentar Bentley devojke samo potvrdjuje raspravu da automobile ove klase
kupuju ljudi koji su se za kratko vreme domogli para, a skolu nikakvu nemaju i daj Boze
da su 3 knjige u zivotu procitali ne racunajuci obavezne lektire. Sta sam ja (ovim podebljanim gore) hteo da kazem i sta to znaci jeste.... khm khm.. da je moguce da ga imas! jer je NIJE prefiks koji stoji ispred i negira citavu recenicu.. A posto posle NIJE ide slozenica NEMOGUCE, i MOGUCE ima prefiks NE, to otklanja sumnju i isto je kao i da sam napisao MOGUCE JE DA GA IMA! Da je
stajalo NIJE MOGUCE umesto NIJE NEMOGUCE onda bi kontekst bio da ti ne verujem!

A sad, sto se tice tvog vozikanja tim autom... Hvala na pozivu ali moj drugar ima
Continental GT specijalnu ediciju i mogu da se njime vozim kad god pozelim.

*nisam hteo gore napisanim tekstom nikoga da uvredim samo da stavim do znanja
neke stvari prepotentnim osobama.

Pozdrav

Hej, i mi imamo tu Continental GT verziju. Nismo se mi domogli para. Ja sam celog zivota imucna. A taj Bentli je moja mama kupila, jer joj je izgledao nekako elegantno. A inace, veoma je udoban.

Back