Najruzniji automobili

Anadol_Saloon_1.6Belkide_Anadolun_sevimliliine_glge_dren_arat.jpg

drz'te se polecemo

Uze mi rech iz ustiju!

Могу и веома ружни аутомобили да постану аутомобили године, то их не чини мање ружнимa. 1979. је ауто године била Симка Хоризон, а на другом месту је био Фиат Ритмо. Ружни и један и други.

A поједини ружни аутомобили у хечбек варијанти изгледају много лепше у седан верзији, на пример рено меган и хонда сивик:

20renault_megane_sedan.jpg

hondacivic2007sedan.jpg

Zaboravili ste (ili možda i niste) ove "prelepe" Renoe. I generalno mislim da je Renault evropski šampion po broju rugoba na putu. Da li je neko pomenuo i 14?

Prilozi

• 250px-Renault15front.jpg
    250px-Renault15front.jpg
    9,7 KB · Pregleda: 5
  • 250px-Renault17blue.jpg
    250px-Renault17blue.jpg
    15,4 KB · Pregleda: 6
  • 250px-Renault_15_back.jpg
    250px-Renault_15_back.jpg
    14,2 KB · Pregleda: 7
Renault 12. Nepobediv.... A ja ne umem da objasnim zašto, ali ne dopada mi se Pežo 307. A i ne znam nikog normalnog ko ima taj auto, pa mi je možda kriv za sve svoje vlasnike. A možda i zato što mrzim fenseraj koji taj auto vuče za sobom... Inače dajte još tih Anadola, ni oni ne zaostaju za francuzima....

Могу и веома ружни аутомобили да постану аутомобили године, то их не чини мање ружнимa. 1979. је ауто године била Симка Хоризон, а на другом месту је био Фиат Ритмо. Ружни и један и други.

A поједини ружни аутомобили у хечбек варијанти изгледају много лепше у седан верзији, на пример рено меган и хонда сивик:

20renault_megane_sedan.jpg

hondacivic2007sedan.jpg

Kako sam prevideo 2 koja si naveo za 1979? I onako mislim da je ta godina loša, samo su mi ta dva auta trebala...

Nadam se da je dizajner AMC-a izvršio samoubistvo čim je prvi auto izašao na drum.

A da li neko zna možda šta je Velorex Oscar? I Anadol A5? A jeste li čuli za Anadol Bocek? A jel znate šta je to Zundap Janus? Jel šte čuli za Anadol Cagdas? A Anadol A9? Jel možda znate šta je Gutbrod Superior?

Ja ne umem da postavim slike, ali ovome je zaista mesto na ovoj temi....

Back