milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
Ja se secjam da sam u vrticju bila jedino dete koje je povracjalo ko ludo 
ne secjam se shto

ne secjam se shto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
imam ja to josh uvek ... nadam se. negde na tavanu.Electra:Jako sam volela da se igram s onim chudom... ona lopta s rogovimashto sednesh na nju pa skaqcjesh... ;p
bash mi te zhao. ;pElectra:ja sam izgleda sve bitno dozhivela u vrticju, pa sam sad sama ;p
ko ne zna mozhe mene da pita. pogodiJo. ;pElectra:
HeartOfTheOceane:Kada sam imala 3 godine obozavala sam da skupljam one male puzice. Jednom sam se vracala kuci sa mamom i napunila sam jednu saku puzicima a drugom sam jela cokoladu.
Malo sam se zanela pa sam pomesala ruke.![]()
Ја сам као свако пристојно дете прво научио да псујем па тек онда све остало...шта ћу кад сам одувек био напредан
Сећам се да сам стално псовао кеву тетама у забавишту
Ja se secjam da sam u vrticju bila jedino dete koje je povracjalo ko ludo
ne secjam se shto![]()
meni je prvi zub ispao kad sam sa sestrom i njenom drugaricom isla u grad,mozda sam imala 6,7 godina...
Inace,meni su zubi jako sporo i ispadali i rasli,pa je dva mjeseca prije ekskurzije u 8. razredu ispao poslijednji zub,desna trica i tu sam na izboru za miss imala rupu u osmijehu...komedija...Do 9. razreda sam imala sve zube.
Sad takodje.
Hahahahaha ljudi znate kad sam ja izvadila poslednji mlechni zub?
Pre shest meseci.... (aged 18.5)
duga pricha :rolleyes:
ali, imam rupurekao je chika zuba da cje narasti ali sve mi se vishe chini da me je neko zajebao
![]()
![]()
![]()