milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
Ja se secjam da sam u vrticju bila jedino dete koje je povracjalo ko ludo 
ne secjam se shto

ne secjam se shto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa sam je tukla po nozi da bi obratila pazhnju na mene
I ova se nadrkala i zatvorila me u qpatilo
davali su nam vocje ili kex... ;p
shto sednesh na nju pa skaqcjesh... ;p i volela sam da se igram qhinje... kao perem sudje... znam da su vaspitachice bile odushevljene kako lepo slazhem sudje
i volela sam da pevamo pesmice i da igramo... hihihi...
i svadjali su se oko toga chija cju biti
ja sam izgleda sve bitno dozhivela u vrticju, pa sam sad sama ;p
imam ja to josh uvek ... nadam se. negde na tavanu.Electra:Jako sam volela da se igram s onim chudom... ona lopta s rogovimashto sednesh na nju pa skaqcjesh... ;p

bash mi te zhao. ;pElectra:ja sam izgleda sve bitno dozhivela u vrticju, pa sam sad sama ;p

ko ne zna mozhe mene da pita. pogodiJo. ;pElectra:
je kada sam na nekom burzujskom rodjendanu dok sam zivela u Amereci(imala sam oko 5 godina tada)upala u bazen i pochela da se davim i onda je moja keva uletela sve sa naocharima,odecom,obucom...I spasila me 
HeartOfTheOceane:Kada sam imala 3 godine obozavala sam da skupljam one male puzice. Jednom sam se vracala kuci sa mamom i napunila sam jednu saku puzicima a drugom sam jela cokoladu.
Malo sam se zanela pa sam pomesala ruke.![]()

Ја сам као свако пристојно дете прво научио да псујем па тек онда све остало...шта ћу кад сам одувек био напредан
Сећам се да сам стално псовао кеву тетама у забавишту
Ja se secjam da sam u vrticju bila jedino dete koje je povracjalo ko ludo
ne secjam se shto![]()

meni je prvi zub ispao kad sam sa sestrom i njenom drugaricom isla u grad,mozda sam imala 6,7 godina...
Inace,meni su zubi jako sporo i ispadali i rasli,pa je dva mjeseca prije ekskurzije u 8. razredu ispao poslijednji zub,desna trica i tu sam na izboru za miss imala rupu u osmijehu...komedija...Do 9. razreda sam imala sve zube.
Sad takodje.

rekao je chika zuba da cje narasti ali sve mi se vishe chini da me je neko zajebao

Hahahahaha ljudi znate kad sam ja izvadila poslednji mlechni zub?
Pre shest meseci.... (aged 18.5)
duga pricha :rolleyes:
ali, imam rupurekao je chika zuba da cje narasti ali sve mi se vishe chini da me je neko zajebao
![]()
![]()
![]()
reci mi dal ti raste...ako ne da ni ja ne vadim ovaj...ko ce posle da stavlja zlatni zub u nedostatku pravog