Najranija secanja

Eeee, vrticj... :D
Secjam se da sam prvi dan zaradila kaznu :D dve vaspitachice su prichale, a ja sam zhaaarko zhelela da saznam kako se jedna zove, i nisam mogla da chekam da zavrshe :mrgreen: pa sam je tukla po nozi da bi obratila pazhnju na mene :mrgreen: I ova se nadrkala i zatvorila me u qpatilo :roll:
Inache, obozhavala sam vrticj... bila sam strashno komunikativna [nadam se da sam josh uvek ;p] i nikad nisam imala problema... Jedino shto nisam volela je bila hrana [a bio je rat u to doba, pa smo dobijali hranu iz vojske] i popodnevno spavanje... grrr... posle nekog vremena je mama pochela da dolazi po mene pre spavanja 8) jer nisam htela&mogla da spavam 8) zato to u poslednje vreme nadoknadjujem ;p ali volela sam uzhinu... :mrgreen: davali su nam vocje ili kex... ;p
Jako sam volela da se igram s onim chudom... ona lopta s rogovima :lol: shto sednesh na nju pa skaqcjesh... ;p i volela sam da se igram qhinje... kao perem sudje... znam da su vaspitachice bile odushevljene kako lepo slazhem sudje :lol: i volela sam da pevamo pesmice i da igramo... hihihi...
I daaaa, josh jedne stvari se secjam... dva Zorana su se lozhila na mene :mrgreen: i svadjali su se oko toga chija cju biti :lol: :lol: :lol: ja sam izgleda sve bitno dozhivela u vrticju, pa sam sad sama ;p

ps http://i9.photobucket.com/albums/a84/Tihanchica/tihanicaaa.jpg chik me nadjite :mrgreen:

buaahhahaha... ja znam da kad sam bio klinac pao sa krushke dok sam hteo da uberem neku krushketinu... ( au jee... ) i ja se veram po drvetu i krc! tanka grana i ja dole, posle samo znam da sam se probudio na krevetu i da sam imao chvorugu i mozda sam zbog toga malo sad opichen? :D :lol:

Jedino chega se secam pre 10e godine :lol: je kada sam na nekom burzujskom rodjendanu dok sam zivela u Amereci(imala sam oko 5 godina tada)upala u bazen i pochela da se davim i onda je moja keva uletela sve sa naocharima,odecom,obucom...I spasila me :D Bila sam zvezda vecheri :lol:

secam se kada sam zesce pala na neko kamenje i skroz raskrvavila koleno... i dalje se secam prizora kolena!-4 god. Secam se kada sam(kretenka mala) igrala tenis na betonu,saplela se,pala,ogulila celu desnu stranu tela... ruka,kuk.noga... Divota. A onda su dosle drugarice i ludace me polivale alkoholom. HA,ha... Kao Tina me okrece na jednu stranu,prica mi nesto,a Ana s druge strane-pap alkohol. Vristala sam ko luda,cela ulica je izasla.-12 god. Secam se kada sam slucajno udarila druga i ispumpala mu vazduh... pretrnula sam od straha... meni je nestalo vazduha!-8 god. Secam se kada sam se bila sa sestrinim drugom i on mi uvrnuo ruku...-4 god. Sad se ne desava nista zanimljivo! :)

Niko odavno nije pisao na ovu temu...

Ovog se ne secam, mozda malo, ali mi pricaju da kad sam imala 2-3 godine kukala kako ne umem da spavam. Kad sam imala oko 3 godine skotrljala sam se nize stepenice.×D Sa osam (od prilike) sam kod drugarice pravila sarme od raznih krema, tecnih pudera, pasta za zube i toalet papira i njena majka htela da nas ubije.:D Kad sam isla u vrtic valjala sam se ispred kucnih vrata... mrzela sam da spavam...hihihi nisam isla ni mesec dana tamo. :)

:mrgreen:

Ја сам као свако пристојно дете прво научио да псујем па тек онда све остало...шта ћу кад сам одувек био напредан:mrgreen:
Сећам се да сам стално псовао кеву тетама у забавишту

Uhuh...ima ih na gomile braaate...
...jednom kada sam bila u vrticu,mozda 5,6 godina,i imali kontrolu zuba,i trebali da necim ispiramo zube,pa da im pokazemo,da ih pregledaju.Ja dosla na red,i slucajno mi svo "to" ispadne iz usta na vaspitacicine cipele!!Jadna...

heheeh, sad prochitah moja setjanja o kumu na prvim stranama...iju...ko bi rek'o...istorija se ponavlja :lol:

setjam se kada sam upoznala komshinicu =) obe smo imale oko 3, 4 godine. bile smo ispred ulaza i ja sam joj prishla i pitala kako se zove i pochele smo da se igramo u pesku. i sada smo nerazdvojne =)

kad sam bio mali nakratko smo dosli u Srbiju.slabo sam znao srepski jezik.Moj cale je dosao sa ulice i rekao "mrs u pi``u m``erinu.Ja sam to zapamtio i otisao na ulicu i javljao se svima i govorio "mrs u p```u m``erinu.Posle narod dolazio i zalio se

U selu sa 3 godine sam pala sa stepenica na druge stepenice jer sam pokazivala drugarici sobu, a stepeniste nije bilo ogradjeno. Rasekla sam glavu skroz naskroz. Odma su me polili sa vodom jer sam bila sva krvava i odveli u bolnicu. Hirurgu koji me je usivao sam rekla takve reci..... jadan covek. Jedino dobro je sto su sva starija braca i sestre bili dobri prema meni i isli sa mnom na kontrole. ( ja sam bila najmladja). Posle su dosli mama i tata po mene i odveli me u Beograd. Deda koji je bio direktor bolnice je poslao citav tim doktora ako mi pozli ili tako nesto.... Posle kada su mi skidali konce nista nije bolelo.

Ја сам као свако пристојно дете прво научио да псујем па тек онда све остало...шта ћу кад сам одувек био напредан:mrgreen:
Сећам се да сам стално псовао кеву тетама у забавишту

Odvratno mi je videti malu decu kako psuju. Pa im josh odrasli aplaudiraju, dive im se kako su pametni i daju im slatkishe i novac. :?

Ja se secjam da sam u vrticju bila jedino dete koje je povracjalo ko ludo :P
ne secjam se shto :P

setila se.
jer sam jela lishcje.
smetala mi hrana u vrticju pa sam se krila iza u zhbunju i jela lishcje.
onda su me propisno namlatili kad su me provalili.

a josh sam se stalno tukla s nekom nesrecjnicom iz doma koja je bila cjelava :shock:
dok me ona jednom nije gurnula niz neki kamenjar pa sam ishla naokolo krvava i vishe nisam smela da joj se suprotstavim :P

meni je prvi zub ispao kad sam sa sestrom i njenom drugaricom isla u grad,mozda sam imala 6,7 godina...
Inace,meni su zubi jako sporo i ispadali i rasli,pa je dva mjeseca prije ekskurzije u 8. razredu ispao poslijednji zub,desna trica i tu sam na izboru za miss imala rupu u osmijehu...komedija...:) Do 9. razreda sam imala sve zube.:) Sad takodje.

Hahahahaha ljudi znate kad sam ja izvadila poslednji mlechni zub?
Pre shest meseci.... (aged 18.5) :lol:
duga pricha :rolleyes:

ali, imam rupu :cry: rekao je chika zuba da cje narasti ali sve mi se vishe chini da me je neko zajebao :cry: :cry: :cry:

Hahahahaha ljudi znate kad sam ja izvadila poslednji mlechni zub?
Pre shest meseci.... (aged 18.5) :lol:
duga pricha :rolleyes:

ali, imam rupu :cry: rekao je chika zuba da cje narasti ali sve mi se vishe chini da me je neko zajebao :cry: :cry: :cry:

i ja imam jedan mlecni::lol: reci mi dal ti raste...ako ne da ni ja ne vadim ovaj...ko ce posle da stavlja zlatni zub u nedostatku pravog:roll::-P

Back