Najranija secanja

ja se secam jedne godine ishli mi avionom na letovanje (imala sam 5 god.)
i sad majka mi je rekla da ako me pitajy y aviony da kazem da imam 3 godine ....a posle ovako da imam 5....da ne bi placala i za mene karty....
i sad kao prolazi onaj kontrolor i pita mene "jel devojchice koliko ti imash godina?"
a ja:"za aviJon 3,a ovako 5 god" :D

isto letovanje...sad mi y hotely dolazi konobar...treba da porychimo shta cemo da jedemo....
i sad pita mene"shta bi ti da jedesh?imamo pljeskavice,veshalice,bla bla jaja na oko..."
a ja :"chiko nemojte na oko...bolje na ruku!!!" :D

nensy4ever:
ja se secam jedne godine ishli mi avionom na letovanje (imala sam 5 god.)
i sad majka mi je rekla da ako me pitajy y aviony da kazem da imam 3 godine ....a posle ovako da imam 5....da ne bi placala i za mene karty....
i sad kao prolazi onaj kontrolor i pita mene "jel devojchice koliko ti imash godina?"
a ja:"za aviJon 3,a ovako 5 god" :D

isto letovanje...sad mi y hotely dolazi konobar...treba da porychimo shta cemo da jedemo....
i sad pita mene"shta bi ti da jedesh?imamo pljeskavice,veshalice,bla bla jaja na oko..."
a ja :"chiko nemojte na oko...bolje na ruku!!!" :D

Ahahhahahhahahahahhahahah....umirem od smeha.....ti si stvarno legenda....xexxexexexxexexxexexxe

Ja se secam samo da sam pre manje od 24 casa propustio stopostotnu priliku kod jedne predivne Ruskinje u koju sam buljio danima(**** me konj nisam joj prisao,a ova nije mogla da se odvoji od mene=|I NA KRAJU JOJ NISAM UZEO E-MAIL,e sad nisam vise u egiptu...){place}

meni su pricali da sam se jednom prilikom ljuljala na nekom konjicu (plasticnom) onda sam počela da se izvijam ko idiot i naravno skrsila sam se :) onda sam lijepo podigla konjica i posto je prozor bio otvoren a mi na prvom spratu konjic je zavrsio na zemlji u dijelovima naravno

Ja sam chesto visio kod komshija, a komshinica je bila zeshce luda i uchila me psovkama, tako asm jednom doshao kuci pocheo da psujem kao kochijash... posle su me jedva nauchili da to nije u redu i da ne treba da psujem...:)

jel se racuna ono nakon hiljaditog gledanja andjela I - znala sam sve-i-jednu repliku iz filma na pamet, pa sam jednom, jos uvijek pod utiskom, prisla starom i mrtva-'ladna ga pitala : da li si ikad vodio ljubav na podijumu za igru ??? (imala sam neke 3 god) :lol::lol:

Bilo je toga krsha... ali ne gluposti nego vishe pametnih izvala... :mrgreen: majke mi... bila sam ja pametna, sad sam otupela. :|
Sad mi palo na pamet kako su nam jednom doshli neki gosti... mislim da mi se tad josh nije rodila sestra, ili je bila veoma mala, u svakom sluchaju, imala sam oko chetiri godine... Ti gosti imaju dvoje dece, starije od mene 3 i 5 godina... i doneli su nekih kolacha :mrgreen: i sad, nas troje smo se igrali a meni su se prijeli ti kolachi... ali me smarao biskvit ;p pa sam pojela samo krem ;p i biskvit bacila pod komodu u dnevnoj sobi ooOps... i onda o5... i o5... Znam da je tata rekao "Jedi, cjeri, jedi" :mrgreen: poshto sam stalno dolazila u qhinju po kolach...
Ujutro su me otkrili... tj. otkrili su brdo biskvita ooOps.. i morala sam to da chistim onako mala... :mrgreen:
Koji mozak :D

Back