Najpoznatiji Srbi po Google-u

lionagate

Ističe se
Poruka
2.945
Danas je google nezaobilazan, sa njega mozete saznati mnoge stvari koje ili niste znali ili ste ih zaboravili pa ga koristimo u svakoj prilici.
Pa tako ako luite search po najpoznatijim Srbima google izbaci svoju rang listu po broju stranica na webu. I tako rang liste najpoznatijih Srba svih vremena:


1) Novak Djokovic - 70,3 miliona (stranica a ne $) - sasvim ocekivano
2) Nikola Tesla - 29,2 miliona (iako ga Amerikanci svojataju pa su oni nabili vecinu stranica o njemu)
3) Nikola Jokic - 12,2 miliona ( ala ce da puknu od muke zavidnici koji ne mogu da ga smisle zbog miliona $$ koje zaradjuje)
4) Aleksandra Prijovic - 6.2 miliona (da budem iskren nikad nista nisam cuo od nje te ne znam zasto ovolika popularnost)
5) Car Dusan - 5,7 miliona ( brate, ovaj covek razvaljuje cak sa skoro 700 godina rastojanja)
6) Aleksandar Mitrovic - 4,9 miliona ( nema ga u engleskim novinama pa ima pad)
7) Dusan Vlahovic - 4,8 miliona ( eh da je otisao u Arsenal a ne u propali Juve gde bi mu bio kraj)
8) Dusan Tadic - 4,7 miliona (za mene iznenadjenje, tih i nenametljiv covek)
9) Sloboda Milosevic - 3,7 miliona ( ne da se stari prdonja iako odmara ispod tresnje)
10) Aleksandar Vucic - 3.6 miliona ( milsim da je duboko uvrednjen sto nije bolji na ovoj listi, smrtno uvredjen)


Novak-Djokovic-Serbia-US-Open-2023.jpg


Dakle, Novak ima vise pominjanja na interMetu nego svi ostali na listi zajedno, najveca zvezda Srbije i Balkana, jos da ga nije zveknuo Sinner ko zna gde bi bio. Nikola Tesla bi bio ubedljivo, ubedljivo (921 milion hitova) najveci kad bi se u njegove rezultate ukljucio i pojam "Tesla" koji iako po njemu nosi ime ima veze samo sa automobilima Tesla (chika dlugomir na aparatima). A opet najvise kinte medju svima njima ima Jokara (zlobnici i mrzitelji trenutno jedu svoje dzigerice zbog toga), otprilike kao svi zajedno (od onih relevantnoh u 100-tinak zadnjih godina) sa liste. No u to neki od nas nisu sigurni, za 10-tog na listi kazu da je uzeo ne milione, nego milijarde narodnih para a da ne racunamo Jovanjicu, jel'te.

Na listu zamalo nisu upali Lepa Brena, Sveti Sava, Nemanja Matic i dalje redom ka Baki Prasetu. Zestoka konkurencija.
 
Iako nije Srbin, dosta Srba ga i danas obozava a secam se da su prilikom njegovog predstavljanju Sv.Pavlu na nebesima Srbi plakali kao kisa, potoci suza su lili po Beogradu i drugim varosima (licno video), no ne bi bio na listi top 10, ima "samo" 2,6 miliona stranica. Nekada nas najveci sin, J.B.Tito.
 
Dakle, Novak ima vise pominjanja na interMetu nego svi ostali na listi zajedno, najveca zvezda Srbije i Balkana, jos da ga nije zveknuo Sinner ko zna gde bi bio. Nikola Tesla bi bio ubedljivo, ubedljivo (921 milion hitova) najveci kad bi se u njegove rezultate ukljucio i pojam "Tesla" koji iako po njemu nosi ime ima veze samo sa automobilima Tesla (chika dlugomir na aparatima).
Ne samo sa automobilima. Razmisli samo koliko ima škola, ulica, firmi i ostalog nazvanog po njemu.
 
Vera i nacionalnost nisu isto.
Hmm, hmmm... sta je onda? Na samom googleu ne kazu ni da je Bosnjakinja ni Srpkinja. Kazu da je rodjena kao Muslimanka u Bosni ali da decenijama zivi u Srbiji. To je na engleskom googleu, na bosanskom kazu da je "jugoslavenska, bosanskohercegovako i srbijanska" pevaljka, na srpskoj kazu da je "jugoslovenska" a na hrvatskoj, pazi ovo, "srbijanska pjevacica iz BiH". Pa na osnoviu tih "glasova" je jugoslovenska pevacica/pjevacica ali posto to vise ne postoji ispada da ima najvise tog srbijanski. Pa posto mi Srbi ne priznajemo to "srbijanski' ko zna sta je onda...
No, iz nekih novina saznajemo da se ona hvali da je Srpkinja. Sto opet ti ne prihvatas ali ko tebe za bilo sta pita.
 
Dobro, nisam ni sumnjao da Maskova firma ima ogroman broj pregleda.
Ma pisemo o Srbima na listi, Musk je rusofil Amerikanac, juznoafrickog porekla sa par kapi skotske krvi i diskfalikovao sam ga sa liste.

Malo sam istrazivao, car Konstantin (starorimski, nije Srbin ali je rodjen na teritoriji danasnje Srbije) bi ladno upao na listu na poziciju #4 sa 8,8 miliona. Najpoznatiji Nislija svih vremena, poznatiji i od Piksija.

Opsa, chika dlugomire pa ti skoro stigao do 200 hiljada postova na Krstarici, cestitke.
 
Poslednja izmena:

Back
Top